RicS3 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 hi Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa? Belka jest wszędzie taka sama czy to s - line cz s4 czy zwykły naciepane z GT-I9195 Nie mówię o belce tylko stelażu przez co lepiej kratki siedzą.
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 hi Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa? Belka jest wszędzie taka sama czy to s - line cz s4 czy zwykły naciepane z GT-I9195 Nie mówię o belce tylko stelażu przez co lepiej kratki siedzą.W zwykłym zderzaku trzeba rezac naciepane z GT-I9195 Dobrze widzę, że boczna cześć samochodu została w serii? Niestety nie mam S-Line. Jest opcja dołożenia dolnej części zderzaka od S, czy cały zderzak musze przełożyć? Zderzak od s4 jest w całości nie jest dzielony jak zwykły czy s-line naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 hi Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa? Belka jest wszędzie taka sama czy to s - line cz s4 czy zwykły naciepane z GT-I9195 Nie mówię o belce tylko stelażu przez co lepiej kratki siedzą.W zwykłym zderzaku trzeba rezac naciepane z GT-I9195 Dobrze widzę, że boczna cześć samochodu została w serii? Niestety nie mam S-Line. Jest opcja dołożenia dolnej części zderzaka od S, czy cały zderzak musze przełożyć? Zderzak od s4 jest w całości nie jest dzielony jak zwykły czy s-line naciepane z GT-I9195 Mówię o tym:
grzes283 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Panowie, sprawa dokładanego alarmu. Jeśli ktoś z Was ma nie ori alarm, to czy po zamknięciu auta pilotem można: - otworzyć drzwi od środka, jak w przypadku zamkniętego centralnego? ( wydaje mi się, że alarm powinien odcinać centralny tak, aby otwarcie drzwi od środka nie było możliwe ) - czy siedząc w aucie po zamknięciu pilotem można włączyć radio bez wzbudzenia alarmu? ( oczywiście uważając przy tym na czujki ) Nie wiem, czy mój alarm całkiem zwariował, czy po prostu tak ma. Po montażu RNSe zacząłem być bardziej dociekliwy
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 hi Pytanie, jak mam dolną dokładkę s-line, to metalowe wzmocnienie od środka pod s-line a do tego góra będzie podrezana ze zwykłego zderzaka to będzie to git się trzymało czy będzie lipa? Belka jest wszędzie taka sama czy to s - line cz s4 czy zwykły naciepane z GT-I9195 Nie mówię o belce tylko stelażu przez co lepiej kratki siedzą.W zwykłym zderzaku trzeba rezac naciepane z GT-I9195 Dobrze widzę, że boczna cześć samochodu została w serii? Niestety nie mam S-Line. Jest opcja dołożenia dolnej części zderzaka od S, czy cały zderzak musze przełożyć? Zderzak od s4 jest w całości nie jest dzielony jak zwykły czy s-line naciepane z GT-I9195 Mówię o tym: Z tego co wiem to chłopaki rezali ja osobiście mam s4 zderzak.naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dociąć tak czy tak trzeba ale stelaż chyba to usztywnia.
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 A mi ktoś pomorze?W czym Ci pomóc naciepane z GT-I9195
Roboform550 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 W czym Ci pomóc http://a4-klub.pl/index.php?/topic/108485-b6-division/?p=4332794
ucho.77 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 RicS3 dociac z górę swojego zderzaka i składasz z tą dokladka co wkleiles i masz zrobionego ori sline i wszelkie kratki trzyma się jak złoto :-)
ucho.77 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 W czym Ci pomóc http://a4-klub.pl/index.php?/topic/108485-b6-division/?p=4332794 To masz z absu docinane,na allegro dostaniesz taki plaster miodu
secio84 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Cześć wszystkim z rana.... pytanie mam taka kratka w dokładce jak na focie...jakiś home made czy ori? szukam do siebie czegoś takiego i wpadło mi w oczy...nawet chyba klubowe ramki są... http://postimg.org/image/p88nwak5p/ Nie potrafię foty otworzyć naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 A ma ktoś może gdzieś numery wtyczek które wychodzą od MCE?
ucho.77 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tu masz coś takiego http://allegro.pl/siatka-tuningowa-abs-plastik-plaster-miodu-i5020391524.html
Wandej Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wujek ten samopoziom jest pojebany. Teraz mi działa. Kontrolki nie ma. Myślisz ze jakby ten przód ustawić tak jak powinno być na 2.5v to zostanie tak? Jutro zwalam koła. Wezmę ja na podnośnik i ustawie z przodu tak żeby się zgadzał z tyłem:wink: Tapnięte z SGS5 mysle ze tak a kabelek wypiołes?Nie właśnie. Dojechałem do domu i zgasilem auto potem odpaliłem i juz działa. Potem jeszcze jeździłem i tez działało. Zobaczę dzisiaj jeszcze ale i tak jutro idzie na podnośnik:wink:Tapnięte z SGS5
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chopin jeszcze raz mi zadzwonisz o 24 to Ci wpier... spać nie możesz sorry , taki mamy klimat :grin:
jedrekx Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chopin jeszcze raz mi zadzwonisz o 24 to Ci wpier... spać nie możesz północ to nie tak źle, w czwartek kumpel dzwonił do mnie o 4:40... gruby balet miał z klientem
Stichy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 A ma ktoś może gdzieś numery wtyczek które wychodzą od MCE? 1J0 972 977J 1J0 962 623 8E0 972 710
Rekomendowane odpowiedzi