Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14]

Sama obudowa się nie różni dopiero bi się różni

naciepane z GT-I9195

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Secio ale już jest dobrze +4' i śnieg uj trafia :banan: , rano chcieli mnie zaebac jak dużym wyjechałem i na naczepie 20 cm śniegu było,Katowice Tychy w śnieżnycy za mną jechali :facepalm:

Opublikowano

No nie wątpię no ale co masz zrobić z drabina po naczepie latac

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Cóż to jest problem ale jeszcze większy jak z takiej naczepy śnieg i lód spier....... się na jakiś pojazd jadący za i tu mamy gotowa w najlepszym wypadku kolizje a w najgorszym wypadek i ofiary śmiertelne. Kto nie doświadczył ten może mądrzyć sie

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Śnieg to uj ale z lodem to już gorzej,niestety szkód może narobić :facepalm:

Opublikowano

Panowie czy obudowa lamp xenonowych różni się czyms od lamp zwykłych ? Chce kupic lampe i przełożyć bebechy (mam xenon) i nie wiem czy kazda obudowa podejdzie.. [emoji14]

naciepane z GT-I9195

czyli bez problemu przełoże bebechy z moich xenonów do każdej obudowy ?

A z ciekawosci czym się różni obudowa od bi-xenonu ? moze watro by odrazu zainwestowac ?

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

A z ciekawosci czym się różni obudowa od bi-xenonu ? moze watro by odrazu zainwestowac ?

Różni się tyłem i miejscem przykrecania przetwornicy oraz tym ze jest jedną klapka duża a nie dwie małe

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

To nie prawda. Inny jest spód lampy. Zeby założyć przetwornicę trzeba wycinać sobie otwór żeby ją włożyć.

Opublikowano

pany zamowi mi ktos cos w aso mala rzecz przelew zrobie odrazu, u mnie w uk kosztuje prawie 2x tyle co w pl?

Opublikowano

:siema: panowie da radę gdzieś kupić tą czarną naklejkę na zderzak s-line tył do diesla 1.9tdi bo niebawem będę malował? czy jedynie docięcie folii w czarnym macie zostaje?

Opublikowano

:siema: panowie da radę gdzieś kupić tą czarną naklejkę na zderzak s-line tył do diesla 1.9tdi bo niebawem będę malował? czy jedynie docięcie folii w czarnym macie zostaje?

W Aso kupisz
Opublikowano

Znasz może numer do s-line diesel czyli bez wydechow?

Opublikowano

Znasz może numer do s-line diesel czyli bez wydechow?

Daj spokój narazie zaraz będziesz miał dwa wyloty w zderzaku ;) uwierz :)
Opublikowano

nie zakładam dwóch wylotów bo znowu bym zderzak musiał zmieniać

Opublikowano

Dogadamy się na tej samej zasadzie co przedni :D

Opublikowano (edytowane)

Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? :decayed:

Edytowane przez jedrekx
Opublikowano

Panowie da się jakoś zakodować autoryglowanie drzwi po ruszeniu auta? jeśli tak to gdzie i jak? :decayed:

Moduł komfortu --> CODING07 ---> dodajesz do wartości istniejącej +32 i zapisujesz - nie ma za co :hi:

jakby co to łapaj:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/

:wink:

Opublikowano

Moduł komfortu --> CODING07 ---> dodajesz do wartości istniejącej +32 i zapisujesz - nie ma za co :hi:

jakby co to łapaj:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/

W każdym aucie tak można zrobić? :whistling:

Opublikowano

jakby co to łapaj:

jak zwykle jesteś niezastąpiony ;):hi:

Opublikowano

W każdym aucie tak można zrobić?

Si