patryk10015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dogadamy się na tej samej zasadzie co przedni nie no tyłu póki co nie ruszam zostaje narazie s-line bez kominów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W każdym aucie tak można zrobić? Si ja słyszałem ze w 2.0 alt ni ...uja sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W każdym aucie tak można zrobić? Si ja słyszałem ze w 2.0 alt ni ...uja sie nie da Ty mi tu nie ucz księdza dzieci jebać - to akurat każdy wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W każdym aucie tak można zrobić? Si ja słyszałem ze w 2.0 alt ni ...uja sie nie da Fak ju Domin Ci instalacje robi żebyś kluczyk wieszał na szyi i odpalał z przycisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hue hue hue W każdym aucie tak można zrobić? Si ja słyszałem ze w 2.0 alt ni ...uja sie nie da Fak ju Domin Ci instalacje robi żebyś kluczyk wieszał na szyi i odpalał z przycisku a Tobie robi instalke pod odcinke oleju :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a Tobie robi instalke pod odcinke oleju ale suchar... musiałem zapić olejem i zagryźć krzywką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ebłem na pysk buhahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widzę że niski poziom żartów ostatnio mamy ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wandej nie koduj tego ryglowania bo szału dostaniesz :-P ja sobie zakodowałem zobaczyć jak to jest u nie mogę się od tego uwolnić [emoji14]olew: fajna sprawa bo żaden burak do auta nie wejdzie ale odblokowują się dopiero po wyjęciu kluczyka ;-) Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł? czerwone BTW, member list w pierwszym poście zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł?Czerwone [emoji14]olew:Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł?Czerwone [emoji14]olew:Naciapane z Zetki Błyskotliwa odpowiedź (nie tylko czerwone)..... Ale bardziej mi chodzi o średnicę, długość, V ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Znasz może numer do s-line diesel czyli bez wydechow? 8E9 807 800B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki bo w etce nie mogłem znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Pany gdzie pod jaki pin podłączyć concerta II z b7 do a4 b6 w złączu diagnostycznym ? jedni piszą ze na pin 15 a inni na 7 znalazłem tam jeszcze CANY L i H moge zamiast ciągnąc cany z radia do licznika poprowadzić je do złącza diagnostycznego czy musi iść do licznika >? w necie znalazłem taką rozpiske pinów i patrzyłem i niby się zgadza.. 1 – 15a bezp.31 -czarny/niebieski 4 – masa -brązowy 5 – masa sygn -brązowy 6 – CAN high -pomarańcz/czarny 7 – K -zielony/czerwony 14 – CAN low -pomarańcz/brązowy 15 – L -zielony/niebieski 16 - +12v bezp.12 -czerwony/czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki bo w etce nie mogłem znaleźć jest w ETCE tylko nie ma na rys, trzeba szukać na wykazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł?Czerwone [emoji14]olew:Naciapane z Zetki Błyskotliwa odpowiedź (nie tylko czerwone)..... Ale bardziej mi chodzi o średnicę, długość, V ?Jak się dowiesz i będą takie same jak w przełączniku regulacji świateł to oddam Ci to za piwo :-) wszystkie diody tam działają :-D Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fujki jaki diody są w pokretle swiateł?Czerwone [emoji14]olew:Naciapane z Zetki Błyskotliwa odpowiedź (nie tylko czerwone)..... Ale bardziej mi chodzi o średnicę, długość, V ?Jak się dowiesz i będą takie same jak w przełączniku regulacji świateł to oddam Ci to za piwo :-) wszystkie diody tam działają :-DNaciapane z Zetki Takie same są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi