Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordo jak masz siłe to mi polej :kox:

Wysłane z mojego SM-T535

PW :hi:

Wysłane z mojego SM-T535

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja w robocie siedzę mogę se kawy polać tylko:hi:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

c**j. Polej :grin:

Wysłane z mojego SM-T535

Opublikowano

Pany nie ma ktos w dobrej monecie do opylenia zaciskow/jarzm itd pod 312mm ?

Opublikowano (edytowane)

Nie bądź skanera daj przynajmniej 60A.

Właśnie taki mam roczny za flaszkę wódki więc żal nie wziąść... :-P chyba powinien dać radę odpalić tego olejowca..

Naciapane z Zetki

Nie rób fuszery:decayed: Gwinty za grube piniendze kupujo a na aku nie ma:decayed:

Tapnięte z SGS5

A no widzisz jak się chce nisko jeździć to trzeba na czymś oszczędzić :wink: zaraz lato będzie to nie będzie problemu z oddaleniem :kox:

Naciapane z Zetki

Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm

naciepane z GT-I9195

Ile plnów ?

Naciapane z Zetki

Edytowane przez dariuszqw
Opublikowano

:hi:

1d16a6e67cea61fa4319db59c2746167.jpg

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Opublikowano

Właśnie taki mam roczny za flaszkę wódki więc żal nie wziąść... :-P chyba powinien dać radę odpalić tego olejowca..

Naciapane z Zetki

Nie rób fuszery:decayed: Gwinty za grube piniendze kupujo a na aku nie ma:decayed:

Tapnięte z SGS5

A no widzisz jak się chce nisko jeździć to trzeba na czymś oszczędzić :wink: zaraz lato będzie to nie będzie problemu z oddaleniem :kox:

Naciapane z Zetki

naciepane z GT-I9195

Ile plnów ?

Naciapane z Zetki

150 plus kw ze śrubami 200 zł plus kw komplet 4 dystansow z kołnierzem centrujacym itp

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Naciapane z Zetki

Tapnięte z SGS5

Naciapane z Zetki

naciepane z GT-I9195

Ile plnów ?

Naciapane z Zetki

150 plus kw ze śrubami 200 zł plus kw komplet 4 dystansow z kołnierzem centrujacym itp

naciepane z GT-I9195

Secio PW

Naciapane z Zetki

Opublikowano

:siema:

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Siema z po południa [emoji6]

Ale jaki spokój tutaj

Opublikowano

aż strach pomyśleć jak się ruszy :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Panowie ogarnia ktoś temat kin domowych ?? Przedział cenowy ~ 3-4 tysie.
Czy np coś takiego by dawało fajnie rade? Lepiej wziąśc osobno głośniki i osobno suba czy zestaw z tymi niskotonowymi w kolumnach yebnie też dobrym konkretnym basem? :eusathink:
http://allegro.pl/nowosc-jamo-s626-hcs-super-cena-od-reki-wroclaw-i5060879864.html
http://allegro.pl/promocja-denon-avr-x1100-amplituner-7-2-zd-wola-i5036637708.html

Opublikowano

Co byś nie brał to dobrze by było gdyby satelity były podłączone do suba a nie odtwarzacza. Zawsze potem można to wykorzystać a w układzie że sub sam sobie na chinczy wisi to nic z niego.[emoji12]

Opublikowano (edytowane)

Satelity/głośniki/sub były by wpięte we wzmacniacz/amplituner, nie na czinczy, tylko normalnie osobna skrzynka wpięta w swoje miejsce, a głośniki w swoje, coś takiego np:
http://allegro.pl/jamo-s626-hcs3-kino-domowe-subwoofer-30cm-okazja-i5071955714.html

Czyli ten sam zestaw + aktywny sub.Czy może lepszy jakiś całkiem inny zestaw z subem ?

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano (edytowane)

Ja od 6 lat mam apli onkyo z 7+1 jbl kupione z wystawy za połowę ceny i jest mega :D

Wydaje mi się że nie ma co patrzyć na ceny wywalone w kosmos . Spojrzeć realnie na kubature pokoju i pomyśleć jeszcze raz ;).

Edytowane przez bongod
Opublikowano

Nie rozumiemy się ale ten sub ok bo ma wyjście na głośniki.Kiedyś możesz po awarii amplitunera użyć go nawet z telefonem czy kompem i masz balange. Natomiast sam sub który nie posiada wyjść na głośniki jest nieprzydatny. [emoji12]