dzik Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Panowie ogarnia ktoś temat kin domowych ?? Przedział cenowy ~ 3-4 tysie. Czy np coś takiego by dawało fajnie rade? Lepiej wziąśc osobno głośniki i osobno suba czy zestaw z tymi niskotonowymi w kolumnach yebnie też dobrym konkretnym basem? http://allegro.pl/nowosc-jamo-s626-hcs-super-cena-od-reki-wroclaw-i5060879864.html http://allegro.pl/promocja-denon-avr-x1100-amplituner-7-2-zd-wola-i5036637708.html a jest sens tyle kasy wywalać na kino domowe jak się nie jest audiofilem? Ja od Kanala kupiłem zestaw sony za 1000zł i gra to wg mnie przepięknie Odczujesz różnice ?
Wandej Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Panowie ogarnia ktoś temat kin domowych ?? Przedział cenowy ~ 3-4 tysie. Czy np coś takiego by dawało fajnie rade? Lepiej wziąśc osobno głośniki i osobno suba czy zestaw z tymi niskotonowymi w kolumnach yebnie też dobrym konkretnym basem? http://allegro.pl/nowosc-jamo-s626-hcs-super-cena-od-reki-wroclaw-i5060879864.html http://allegro.pl/promocja-denon-avr-x1100-amplituner-7-2-zd-wola-i5036637708.html a jest sens tyle kasy wywalać na kino domowe jak się nie jest audiofilem? Ja od Kanala kupiłem zestaw sony za 1000zł i gra to wg mnie przepięknie Odczujesz różnice ? Mam podobne zdanie na ten temat. Mam samsunga na tyle mocnego ze nie da się słuchać na maksa a dźwięk w całym zakresie jest idealnyTapnięte z SGS5
dzik Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Wandrzej bo jeśli się jest typowym audiofilem to bose w audi rzuca na kolana, i równie dobrze gra takie domowe kino pokroju sony. Ja osobiście naprawdę bardzo to sobie chwalę i każdemu polecam.
serfin Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zacznijmy od tego ze audiofil stawia na prawdziwe jebitne sTeReO a nie 5.1, 7.1 ja od siebie powiem, że mam od 5 lat ampli Pioneer'a i fronty Magnat z serii najwyższej Quantum 605 plus tyly Quantum 603 i same te glosniki miazdża niskim glebokim basem, że nawet nie zastanawiam sie nad kupnem suba Quantum wartego 1400zl bo sasiedzi i tak nie pozwoliliby mi uzywac go wysłane z Galaktycznej S5
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Pytam, bo nie miałem za bardzo styczności z takimi sprzętami, nie mam gdzie odsłuchac czegoś i miec w ten sposób jakie kolwiek porównanie/odniesienie. Tak jak napisał serfin ,że same głośniki bez suba miażdżą basem - też chyba za tym jestem rozwiązaniem, z racji na mieszkania w bloku. Nie zależy mi na jakimś głośnym słuchaniu przy wystawionych głośnikach do okien, ale żeby przy nie koniecznie wysokich volumach bas ładnie,nisko i przyjemnie się ciąąągnął. Tam cene poza marką windują jeszcze te bajery, w które ten ampli jest wyposażony, a chciałbym żeby miał już opcję wifi/blu ,radia internetowe itd.
hiszpan123 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam Panowie. Niedawno kupiłem felgi styling 132, wpłaciłem kolesiowie 100zł na wysyłkę resztę czyli 1800zł miało być za pobraniem. Z racji tego że jestem w De podałem adres teściowej. Dziś paczka przyszła lecz tesciowa nie sprawdziła zawartosci, kurier zabrał kasę a w paczkach zamiast felg z x5 są stare pordzewiałe stalówki. Czy jedyne wyjście to policjia? Tranzakcjia odbyła się na olx
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam Panowie. Niedawno kupiłem felgi styling 132, wpłaciłem kolesiowie 100zł na wysyłkę resztę czyli 1800zł miało być za pobraniem. Z racji tego że jestem w De podałem adres teściowej. Dziś paczka przyszła lecz tesciowa nie sprawdziła zawartosci, kurier zabrał kasę a w paczkach zamiast felg z x5 są stare pordzewiałe stalówki. Czy jedyne wyjście to policjia? Tranzakcjia odbyła się na olx tak, wal od razu na policję , gość po prostu Cię oszukał i zrobił to z premedytacją
hiszpan123 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Koleś podał dwa adresy 44-335 Jastrzebie zdrój ul lwowska3/5 a drugi Jan Tkocz ul armi krajowej12a 59-900 Zgorzelec Ktos może potwierdzić który adres jest ok ? Może ktos mieszka w okolicy jednego bądz drugiego adresu 12a
hiszpan123 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Witam Panowie. Niedawno kupiłem felgi styling 132, wpłaciłem kolesiowie 100zł na wysyłkę resztę czyli 1800zł miało być za pobraniem. Z racji tego że jestem w De podałem adres teściowej. Dziś paczka przyszła lecz tesciowa nie sprawdziła zawartosci, kurier zabrał kasę a w paczkach zamiast felg z x5 są stare pordzewiałe stalówki. Czy jedyne wyjście to policjia? Tranzakcjia odbyła się na olx tak, wal od razu na policję , gość po prostu Cię oszukał i zrobił to z premedytacją Jeszcze jeden problem jest w tym ze jestem w De jeszcze 2/3 tyg. Telefonowałem już z jednym kumplem i mówił e mogę zgłosić to jak wrócę. Nie wiem czy miał racje? Aukcja usunieta Edytowane 10 Lutego 2015 przez hiszpan123
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Może pomyłka? Ja kiedyś dostałem opony nie takie z allegro i nie było problemu z wymianą i to za opłatą za kw ze strony sprzedającego . Jakiś tel masz do typa albo maila ?
hiszpan123 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Tylko tel (wyłączony, poczta). Myślisz ze dwa adresy to pomyłka?
bongod Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Dwa adresy może dwa magazyny . Ale tel wyłączony to już podejrzane :/.
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Ja piedrole, co za banda yebana !! Kolo raz kupił silnik przez neta, kurier przywiózł, gośc zapłacił nie otwierając od razu, a jak się później okazało na palecie były zmieszane cegły z ziemniakami, zawinięte w brudny sweter... A pieczątka na "paczce" z jakiej miejscowości? Edytowane 10 Lutego 2015 przez KoJ@K
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 no tak ale była umowa, umowa ustna też jest umową , ja bym walił jak w dym na policję , to nie jest mała kasa. szkoda tylko że Ty w DE jesteś
kris-krzysztof Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Panowie ogarnia ktoś temat kin domowych ?? Przedział cenowy ~ 3-4 tysie. Czy np coś takiego by dawało fajnie rade? Lepiej wziąśc osobno głośniki i osobno suba czy zestaw z tymi niskotonowymi w kolumnach yebnie też dobrym konkretnym basem? http://allegro.pl/nowosc-jamo-s626-hcs-super-cena-od-reki-wroclaw-i5060879864.html http://allegro.pl/promocja-denon-avr-x1100-amplituner-7-2-zd-wola-i5036637708.html Mam taki zestaw ale zamiast Denon mam inny almpli. Polecam zestaw głośników. Dorobiłem tylko podstawki bod tylne głosniki i wyglądają jak od kompletu. Moge foto podrzucic
hiszpan123 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak myślę czy nie przejechać się na wekkend ale ta trasa mam 1100km w jedną stronę. Odechciewa się wszystkiego. Na dodatek dziś w b5 szyba poszła koleś z cię żarówki nie zabezpieczył kamyszków. Jutro znów na policje
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zapodaj Kris. A jak tam z basem w tych głośnikach, wystarczający? Bangod - nawet nie brałbym tego z neta, bo gościu w jednym sklepiku w Olkuszu dał mi jeszcze trochę niższe ceny niż w tych linkach co podałem. Edytowane 10 Lutego 2015 przez KoJ@K
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Józek nie mówię że nie no i na policję to mus trzeba zgłosić ale poprostu bądźmy ostrożniejsi bo od zayebania oszustów na około to racja nie raz się ufa na słowo a tu takie kwiatki wychodzą, ja ostatnio kosmetyki do auta zamówiłem na słowo przez forum KA. Ale przyszły i jest git a tak bym był 300 w plecy
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Akurat na forum KA (jeżeli ktoś nie jest swieżo zarejestrowany) to można śmiało brac, tam bym się nie obawiał lub poprostu tylko i wyłącznie za pobraniem.
Rekomendowane odpowiedzi