serfin Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.Kup sobie ori ledy audi. Fortuny nie kosztuja wysłane z Galaktycznej S5
Patryś Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Dokładnie. Ja kupiłem ori, mam prawie 1,5 roku i świecą jak nowe. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Patryś
RicS3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.Kup sobie ori ledy audi. Fortuny nie kosztuja wysłane z Galaktycznej S5 A ile kosztują ori led-y? Ma ktoś jakieś numery?
lukasz92 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Hejwracajac do tematu jak pytałem ile dostane za a4 b6 w slinechciałbym za to około 20 tysmam 2 fotki bo znalazłem w telefonie,sprzedam na to na szybko? mam inne a4 na oku i stąd pytanie 2 auta mi sie zbedne
grzes283 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Chłopie, zrób normalne fotki, opis etc, jak ktoś ma Ci podać info ile dostaniesz......za to co na zdjęciach, hmm.......10 tyś max...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 W tym wątku auta nie sprzedasz. Wystaw je na allegro Tapnięte z SGS5
mycha1236 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line (chyba że lotka jest ori )
Patryś Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Kierwa pojechałem na miasto zamknąłem auto, otworzyłem pojechałem do następnego marketu, zamknąłem auto, wracam i d*pa, drzwi kierowcy się nie otwierają. Ręce mi opadły. Wpadam do domu, vaguje i nic. Zero błędów a drzwi dalej się nie otwierają. Miałem dość bo dopiero co jakiś pół roku temu zmieniałem zamek w drzwiach. W..urwiłem się, auto do garażu, wyszedłem drzwiami pasażera, zacząłem napierdzielać po drzwiach w okolicach zamka, łapie za klamkę i jeb. Drzwi się otwierają normalnie. Brak słów.
serfin Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Patryś Czas oddać szrota na złom [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5
grzes283 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line (chyba że lotka jest ori ) Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.
Patryś Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Daniel szkoda mi. Napewno tak szybko jej nie sprzedam. Aktualnie to szukam drugiej fury.
bongod Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line (chyba że lotka jest ori ) Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.Siema . A w 2002 w ogóle był jakiś zewnetrzny sline ? Chyba tylko zawias .
ucho.77 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line (chyba że lotka jest ori ) Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.Siema . A w 2002 w ogóle był jakiś zewnetrzny sline ? Chyba tylko zawias .02r zewnętrzny pakiet to zawias,felga,znaczki i to było wszystko
grzes283 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Po tych fotach na zewnątrz nie ma nic z pakietu s-line (chyba że lotka jest ori ) Ma listwy na drzwiach. Jak 2002 to nic innego nie szło w zewnętrznym s-linie. Lotka to raczej jakaś no name chyba jest. na pewno nie s-line.Siema . A w 2002 w ogóle był jakiś zewnetrzny sline ? Chyba tylko zawias .02r zewnętrzny pakiet to zawias,felga,znaczki i to było wszystko Dokładnie, mój jest z tego roku i w takim pakiecie. W środku mniej się zmieniło, bo doszły listwy na progi od 2003r. Jeśli się nie mylę oczywiście
chopin Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Daniel szkoda mi. Napewno tak szybko jej nie sprzedam. Aktualnie to szukam drugiej fury. Patryś , żeby tylko takie problemy były to i tak będzie dobrze. Najwazniejsze że silniczek jeździ i sie nie psuje. Kumpel kupił nowego hjundaja i przy 100 tys na silnik odmówił posłuszeństwa :facepalm: wiadomo że nie można porównywać koreańskiego szmelcu do Audi no ale jak na nowe auto z salonu za prawie 80 kafli to tak nie teges
grzes283 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja mam 2003 rok i miałem pełen pakiet wewnętrzny s-line ale np listw na progach s-line nie było tylko zwykłe czarne Czyli tak, jak u mnie. Choć znajomy ma z 2003 i ma cały wewnętrzny, razem z listwami. Może kwestia miesiąca........Nie ważne co miały, ważne co maja obecnie
oprych Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 panowie pytanie te listwy sa ori ????z jakiego modelu B6 czy B7 http://allegro.pl/audi-a4-01-07r-listwy-progowe-s-line-i5018928496.html a te ? http://allegro.pl/listwy-progowe-audi-a4-b7-avant-s-line-i5082726296.html
Rekomendowane odpowiedzi