mrogal Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze
serfin Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? Kaju jeszcze nie jadlem od rana wiec mi to egal jest moge jesc i patrzec jak obok lezy to co zostalo ze skoczka z wieżowca wysłane z Galaktycznej S5
Stichy Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Pany pytanie z rana - temat dojazdowek w PL - jest na to popyt czy raczej sporadycznie
skubiii89 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze Kupiłeś krawata?Wysłane z mojego LG-P710
kaju Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze Kupiłeś krawata?Wysłane z mojego LG-P710 jeszcze nie, ale koła już ma w końcu pajac zmądrzał...
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze Kupiłeś krawata?Wysłane z mojego LG-P710 jeszcze nie, ale koła już ma w końcu pajac zmądrzał... ej pajacu z pajacowa! zayebie Ci goła d*pą w twarz przy najblizszej okazji. Tak mnie do tego gówna ciągnie że już tydzien jadę 60km oglądać, czekam i czekam jak mi go pod okno nie podstawia na oględziny to go nie wezmę A fakt koła juz kupione
kaju Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze Kupiłeś krawata?Wysłane z mojego LG-P710 jeszcze nie, ale koła już ma w końcu pajac zmądrzał... ej pajacu z pajacowa! zayebie Ci goła d*pą w twarz przy najblizszej okazji.Tak mnie do tego gówna ciągnie że już tydzien jadę 60km oglądać, czekam i czekam jak mi go pod okno nie podstawia na oględziny to go nie wezmę A fakt koła juz kupione bohater j**any jeszcze koszuli nie założył a już brzęczy
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktorego tak goni z rana na sracz? wysłane z Galaktycznej S5 pokazać Ci moje dzieło? znasz bajkę o wynżu i budziku? PS witam was krawacierze Kupiłeś krawata?Wysłane z mojego LG-P710 jeszcze nie, ale koła już ma w końcu pajac zmądrzał... ej pajacu z pajacowa! zayebie Ci goła d*pą w twarz przy najblizszej okazji.Tak mnie do tego gówna ciągnie że już tydzien jadę 60km oglądać, czekam i czekam jak mi go pod okno nie podstawia na oględziny to go nie wezmę A fakt koła juz kupione bohater j**any jeszcze koszuli nie założył a już brzęczy A Ty co się rzucasz gnojarzu pospolity?Tapnięte z SGS5
rav85 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie odnośnie xenonow i bixenonow, wcześniej poruszałem temat przekładki osprzętu z lampy xenonnowej, dzisiaj wyciągnięciem swojego xenon i przetwornice mam taka
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie odnośnie xenonow i bixenonow, wcześniej poruszałem temat przekładki osprzętu z lampy xenonnowej, dzisiaj wyciągnięciem swojego xenon i przetwornice mam taka Na pewno valeo d2s ale jeszcze foto kostki zrób. Od wewnątrz lampy albo odkręcić przetwornice Tapnięte z SGS5
rav85 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) ło to już jutro bo musiałem autem jechać i lampa wróciła na miejsce w razie gdybym miał przetwornice z wtyczka 56 bądź 12 pin to ,mam szukać przetwornicy nowej czy używanej 4 pin na allegro? Edytowane 20 Lutego 2015 przez rav85
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Podrzuc mi swój nr na pw zadzwonię i Ci wyjaśnię wszystko Tapnięte z SGS5
rav85 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) tak wyglądają odbłyśniki w lampach z 2004 roku jutro lecą do regeneracji który lepiej kupić palnik? http://allegro.pl/osram-d2s-xenon-xenarc-original-standard-4150k-fv-i5110061710.html czy http://allegro.pl/philips-d2s-vision-xenon-zarnik-palnik-4600k-audi-i5051433293.html Edytowane 20 Lutego 2015 przez rav85
Armi Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Te drugie będą miały ładniejszą barwę. Swoją drogą polecam tego sprzedawcę.
greg2505 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 http://allegro.pl/poszycie-drzwi-lewy-lewy-przod-audi-a4-b6-lz5l-i5079985316.html Panowie może ktoś z was blisko mieszka i oblukałby drzwi które wkleiłem ,zależy mi na bdb stanie bez korozji ,w ori lakierze ,potrzebne lewe i prawe przód
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 gdzie wysyłasz do regeneracji ? Kupuje soczewki z B8Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi