Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Czas pokaże co będzie bo są w życiu jeszcze inne priorytety jak np. budowa domu czy założenie własnej firmy więc na razie nie kombinuje z motorownią ale kto wie co będzie za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Czas pokaże co będzie bo są w życiu jeszcze inne priorytety jak np. budowa domu czy założenie własnej firmy więc na razie nie kombinuje z motorownią ale kto wie co będzie za jakiś czas Ciesz się że budujesz a nie remontujesz 120 letniego strucla :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jeszcze nie buduję ale już powoli oswajam się z tą myślą a przygotowania do startu zostały poczynione. Budowa czy remont to i tak przeje... sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Karolu do BT nie jedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ściema.... Nie ma ktoś dolnej ramki s-line w czarnym macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Karolu do BT nie jedziesz ? jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 To już jarko ustala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 @bongod najazdy dotarły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Tak dzięki juz osłona założona jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry Hahahahha Edytowane 24 Lutego 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Według mnie powyżej 10k km rocznie diesel Tapnięte z SGS5 Eee mi sie wydaje, ze lekko ponad dycha to troche za malo na klekota, tym bardziej przy obecnych cenach paliw, bardziej bym powiedzial przedzial ~18 - 20 tysiecy i w gore. dzieki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem Że Wladi to kryptogiej to wiedziałem ale ja zboczncem nie jestem:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem Że Wladi to kryptogiej to wiedziałem ale ja zboczncem nie jestem:decayed:Tapnięte z SGS5 Ty tylko będziesz smarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi