slo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 te blaszki mozna swobodnie zdejmować czy ciezko ?
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 te blaszki mozna swobodnie zdejmować czy ciezko ? Da radę. Ale najlepiej mieć zacisk w imadle Przesuwasz jarzmo opór do tyłu i po bokach śrubokrętem wypychasz druty. Potem tylko wyjąć z klocka
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Pany trzeba zadbać o lakier bo wiosna idzie, dlatego polecam fajny sprzęt http://a4-klub.pl/index.php?/topic/310303-maszyna-polerska-da-nordex-nowa/
barrowiec1 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Kto wie, jaki numer ma gniazdo diagnostyczne?
dariuszqw Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 panowie brać soczewkę z b8 czy lepiej helle intemo? I od kogo sprawdzone dobre palniki kupić? Naciapane z Zetki
kaju Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Kto wie, jaki numer ma gniazdo diagnostyczne?mam luźne - chcesz?
dariuszqw Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Bierz intemo. Sa dużo lepsze. W intemo też jest przesłona ma długie? Naciapane z Zetki
turzol Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 panowie brać soczewkę z b8 czy lepiej helle intemo? I od kogo sprawdzone dobre palniki kupić? Naciapane z Zetki Wg mnie i wg hidplanet soczewka Boscha jest lepsza niż Hella intemo jeśli chodzi o caloksztalt
dariuszqw Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 panowie brać soczewkę z b8 czy lepiej helle intemo? I od kogo sprawdzone dobre palniki kupić? Naciapane z Zetki Wg mnie i wg hidplanet soczewka Boscha jest lepsza niż Hella intemo jeśli chodzi o caloksztaltCzyli radzisz kupić używke od b8? Naciapane z Zetki
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Pany czy 300zł za komplet tylnich zacisków z jarzmami i klockami pod tarcze 288 to good price
Rekomendowane odpowiedzi