H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pany czy 300zł za komplet tylnich zacisków z jarzmami i klockami pod tarcze 288 to good price Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kurcze to pewnie odblask ale ciekawie wygląda kolor listew drzwiowych. Jak by tak jeszcze spód spoilera tak sieknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kurde, nie wiem czy nie pomaluje znaczka na czarno. Nieźle to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie do felg i do ramek grilow plastidip czy plastilak? I czym to się wogule różni? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie do felg i do ramek grilow plastidip czy plastilak? I czym to się wogule różni? Naciapane z Zetki Felgi bym pomalowal a ramki z grila okleil. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pany czy 300zł za komplet tylnich zacisków z jarzmami i klockami pod tarcze 288 to good price Si A czy osłony trzeba zmieniać na wiekrze pod 288 czy mogą zostać stare? Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pany czy 300zł za komplet tylnich zacisków z jarzmami i klockami pod tarcze 288 to good price Si A czy osłony trzeba zmieniać na wiekrze pod 288 czy mogą zostać stare?Wysłane z Japka Taknaciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie do felg i do ramek grilow plastidip czy plastilak? I czym to się wogule różni? Naciapane z Zetki Felgi bym pomalowal a ramki z grila okleil. naciepane z GT-I9195 Felgi mi się malują ale chce rant prysnac w inny kolor i zobaczyć jak to wyjdzie... A folia na ramki to nie za dużo partaniny? :-P Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pany czy 300zł za komplet tylnich zacisków z jarzmami i klockami pod tarcze 288 to good price Si A czy osłony trzeba zmieniać na wiekrze pod 288 czy mogą zostać stare?Wysłane z Japka Taknaciepane z GT-I9195 aj i znowu pod górke to jeszcze jedno pytanie czy tarcze 288 na tył to numer 8E0615601M a klocki to 8E0698451F ? Był bym wdzięczny za numer tych osłon o których mowa wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Są na 4 i 3 śruby ja jeszcze nie założyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 a mógłbyś zerknąć jakie są numerki na tych osłonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ok zaraz lukne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 4F0615611 mam na 4 chyba to to hahaha Na 3 8e0615612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A te z początkowym numer 4F0... to do A4 czy A6 Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Pewnie a6 dlatego coś mi nie pasowało te drugie pewnie będą git Chociaż gogle pokazuje b7 Edytowane 3 Marca 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Oki dzięki ale dobrze by było żeby ktoś to jeszcze potwierdził Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie do felg i do ramek grilow plastidip czy plastilak? I czym to się wogule różni? Naciapane z Zetki Felgi bym pomalowal a ramki z grila okleil. naciepane z GT-I9195 Felgi mi się malują ale chce rant prysnac w inny kolor i zobaczyć jak to wyjdzie... A folia na ramki to nie za dużo partaniny? :-P Naciapane z Zetki Mogę ci zdjęcia podesłać 2 lata już tak smigam naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi