tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 aż lucyfery pozatykało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ile moge wolac za moja kiere z poducha? Skora ideal obszyta u Raggi.Jak nowa. I nowa poduszka z przebiegiem 5 tys juz u mnie. daj jakies foto zeby mozna bylo wycenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Będzie , ja ma drugi pasażera jak byś chciał ;-)Jozku pytam konkretnie o te fotele. Podejda te stelaze podnie p&p? Wiem ze miales jeszcze panel sterujacy z drzwi to tez pewnie bym potrzebowal no i wiazka ? Ale po co Ci panel sterujący w drzwi ? Chcesz założyć pamięć do nich ?Nie te boczny przy fotelu do syerowania nim, czy on jest odraz przy stelazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dokładnie to jest co innego. Mam 2 sztuki tego jak co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To i to za jakiś czas będę miał tym 288 z tarczami klockami po przebiegu z 8tys To i to najlepiej ale na razie mnie nie stać jednorazowo przód i tył zrobić . Od czegoś muszę zacząć. Co w takim razie lepiej najpierw wymienić tył czy przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Musze wywalić tylną kanpe - całą z oparciem...jak się do tego zabrać ? Siedzisko wiadomo na tych dwóch zaczepach ale z oparciem mam problem..jest jakies DIY czy cos albo napiszcie jak to ogarnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ja tez mam składak: jasiek z b8, kiera z a6, tasma moduł b7 ...jak narazie sie kreci :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Patrzyłem juz na to - ale tam malo co jest...wezme jutro od kumpla instrukcje " sam naprawiam" i spróbuje działać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dokładnie to jest co innego. Mam 2 sztuki tego jak co.Podaj prosze cene na pw za stelaz pasazera i te panele sterujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pany ile można wołać za komplet 4 ori czujników parkowania na tył + wiązka + moduł ? Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czyli jak wyrwałem cały komplet za około 80zł to jest git cena Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pany ma ktoś listwę sline na drzwi kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 wandej c**ju!!! ksjdjdnxjaj jsddnejxjsnxjs xjejdjshdhdhd xmsksjxnsjshs mxjdjdhdh !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Czyli jak wyrwałem cały komplet za około 80zł to jest git cena Wysłane z Japka A yebnął Ci kiedyś ktoś Też cie lubie Wysłane z Japka wandej c**ju!!! ksjdjdnxjaj jsddnejxjsnxjs xjejdjshdhdhd xmsksjxnsjshs mxjdjdhdh !!!!!! matka wie że ćpiesz Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 wandej c**ju!!! ksjdjdnxjaj jsddnejxjsnxjs xjejdjshdhdhd xmsksjxnsjshs mxjdjdhdh !!!!!! Kaju przypominam że tu jest B6 Division a nie B5 Battalion - tu są kulturalne krawaty i się tu nie przeklina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wysłane z Japka :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ... i nic nie poradzisz Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ale o kulturę polskiego języka też trzeba dbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi