Wandej Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 miszcze jest taka sprawa mam u siebie xenon , przetwornice valeo D1S , jak pamiętam to chyba są one 4 pinowe z palnikami D1S czy podejdzie to wszystko p&p do bixów ? Podejdzie Chyba tylko kostkę która wchodzi do przetwornicy trzeba będzie delikatnie przyrezać bo nie zmieści się w pokrywę zamykająca lampe jeżeli masz przetwornicę 4 pinową to p&p, jeśli masz przetwornicę 12 pinową to musisz docinaćprzy xenonach występowały dwa rodzaje przetwornic 3 rodzaje wujek 3. 6pin jeszcze Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 bixy wychodziły tylko pod przetwornicę 4pin na pewno wycinałeś tą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ja tam sie nie znam to nawet sie nie wypowiadam Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 tak czy inaczej rezanko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 orientuje się ktoś może czy przy wymianie uszczelki pod pokrywą zaworów trzeba jeszcze wymieniać te uszczelki na śrubach od pokrywy? Bo mechanior wymienił samą uszczelkę i ostatnio zauważyłem że zaczyna się spowrotem pocić czy raczej z zaworem odpowietrzającym w pokrywie już coś się dzieje mam nalatane 245 tys nikt nie miał takiej sytuacji? nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 IMO szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Mi tez jakoś na tych kołach i z tym bagajem podchodzi pod allroada Wysłane z Ipka Edytowane 13 Marca 2015 przez miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 wg mnie średnio pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ta felga lepiej wygląda w B5 albo w Golfie IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie, działa Wam stronka ze sklepem Gajosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie działa. Ostatnio też chciałem obczaić i lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ciekawa sprawa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 właśnie mi nie działa i nie mogę nic sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie dla wszystkich którzy jadą na Bukowine w piątek : zapraszam do osobnego wątku http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kierwa szukam wozu na weselicho i straszna bieda nic nie ma ciekawego w okolicach Opola Wrocławia albo ludzie nie mają wolnego terminu. :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie dla wszystkich którzy jadą na Bukowine w piątek : zapraszam do osobnego wątku http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ Spadaj pany szukam jarzma zacisku ATE 345mm o oznaczeniu 663. W zamian daję kpl blaszek lub oczywiście zapłatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Siema Siusiaki [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Panowie dla wszystkich którzy jadą na Bukowine w piątek : zapraszam do osobnego wątku http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ Spadaj pany szukam jarzma zacisku ATE 345mm o oznaczeniu 663. W zamian daję kpl blaszek lub oczywiście zapłatę Wandrzeju Ryju a Ty nie jedziesz w piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Elo Fujki i inne Wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi