jozek726 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 jak by kto szukał to od biedy można by było przygarnąć za taki prajs http://www.ebay.co.uk/itm/221710471709?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a tu cena zderzaka idzie w dół , pare dni temu było 220F http://www.ebay.co.uk/itm/221714183005?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT :naughty: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Grzesiek u mnie akurat czasem przy przekręceniu zapłonu zapala się błąd spalonej żarówki ale jak wezmę włącznik na pozycyjne to błąd gaśnie i biorę spowrotem na "auto" i jest ok. Nie mam pojęcia czemu tak robi, możliwe że ten jeden trzpień z boku żarówki nie dotyka blaszki w plastykowej wtyczce...Dokładnie u mnie jest to samo. Czyli tak ma być Myślałem, że może coś z instalacją się dzieje, a nie chciało mi się demontować lamp i sprawdzać na zwykłych żarówkach.U mnie nigdy błąd się nie pojawil od tych osramow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ładnie ładnie tylko listwy na drzwiach mogły być pod kolor naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Karol a jakie masz te ledy też z bolcami naprzeciw siebie? Tak jeden pilowalem delikatnie Edytowane 15 Marca 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Grzesiek u mnie akurat czasem przy przekręceniu zapłonu zapala się błąd spalonej żarówki ale jak wezmę włącznik na pozycyjne to błąd gaśnie i biorę spowrotem na "auto" i jest ok. Nie mam pojęcia czemu tak robi, możliwe że ten jeden trzpień z boku żarówki nie dotyka blaszki w plastykowej wtyczce...Dokładnie u mnie jest to samo. Czyli tak ma być Myślałem, że może coś z instalacją się dzieje, a nie chciało mi się demontować lamp i sprawdzać na zwykłych żarówkach.U mnie nigdy błąd się nie pojawil od tych osramow Być może problemem są te bolce - a właściwie brak jednego. A akurat u mnie i Wladiego mamy ucięty ten drugi, czyli nie właściwy......o ile ma to jakis sens U Józka też jest podobny problem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) No to nie wiem. U Marcina też nie ma problemu, z tego co wiem. Upilowany bolec to nie problem, styk jest na drugim i z cala obudowa zarowki Edytowane 15 Marca 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie takie pęknięcia na wzmacniaczu antenowym mogą powodować, że nie będzie działał on prawidłowo? Bo od jakiegoś czasu praktycznie nic nie mogę złapać w radiu. ? ktoś coś?Musisz wymienić ,ktoś pisał na forum ,że miał pęknięty wzmak i nie łapał fal ,po wymianie wszystko wróciło do normyA ma ktoś może coś takiego na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No to nie wiem. U Marcina też nie ma problemu, z tego co wiem. Upilowany bolec to nie problem, styk jest na drugim i z cala obudowa zarowki Mi się też tak wydaje, ale jakaś przyczyna musi być.....może chociaż będą trwalsze niż te co do tej pory miałem. Z innej beczki. Macie może jakiś sposób na zabezpieczenie kapsli o od felg? Dzisiaj mi zayebali w nocy wszystkie 4sztuki Myślałem, jak można by zabezpieczyć, ale szczerze mówiac na nic nie wpadłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Dzieki Panowie za szybkie doradzenie i pomoc z rana odnosnie tej manetki wycieraczek pod fisa. Bylem na gieldzie i gosciu mi puscil calego pajaka z fisem do kombi w fajnym stanie za 6 dyszek, ale jak pisaliscie byl on widocznie z A3, tak wygladal: Edytowane 15 Marca 2015 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzieki Panowie za szybkie doradzenie i pomoc z rana odnosnie tej manetki wycieraczek pod fisa. Bylem na gieldzie i gosciu mi puscil calego pajaka z fisem do kombi w fajnym stanie za 6 dyszek, ale jak pisaliscie byl on widocznie z A3, tak wygladal: numer konta wyślę ci na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Koledzy mozna te ryski jakos bezpiecznie usunac? Przez przypadek kluczami przejechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Po 2 dniach o nich zapomnisz Pany - jak doloze drugi IC to potrzeba program meczyc czy da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Koledzy mozna te ryski jakos bezpiecznie usunac? Przez przypadek kluczami przejechalem jest pasta do chromu ,ja miałem ryskę na obwódce szyby i spolerowałem sonaxem do polerowania chromu i aluminium ,może i tobie by coś pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No to nie wiem. U Marcina też nie ma problemu, z tego co wiem. Upilowany bolec to nie problem, styk jest na drugim i z cala obudowa zarowki Mi się też tak wydaje, ale jakaś przyczyna musi być.....może chociaż będą trwalsze niż te co do tej pory miałem. Z innej beczki. Macie może jakiś sposób na zabezpieczenie kapsli o od felg? Dzisiaj mi zayebali w nocy wszystkie 4sztuki Myślałem, jak można by zabezpieczyć, ale szczerze mówiac na nic nie wpadłem.... Kupić na zimę alufele Wladi - sie Ci pierdow w d*pie nazbieralo - ic na cypel i przewietrz Chodzilo pewnie o kapsle z alusow a nie kolpaki ze stalowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Po 2 dniach o nich zapomnisz [emoji14] Pany - jak doloze drugi IC to potrzeba program meczyc czy da rade Nie trzeba . A i tak przepływ się poprawia. Przynajmniej u mnie się poprawił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/rs4/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:audi,mdl:rs4/pg:vipcar/206873335.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi