serfin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 CHłopy mam pytanie czy w 1.9 jak i 2.0 TDI metoda wylaczenia EGR i jego zaslepienia jest taka sama? Co lepiej zrobic, wylaczyc czy zakupic nowy i wstawic? Dosc pilne dzis auto przyjezdza z NL i w niedziele jedzie z powrotem
KoJ@K Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Jezeli nie bedzie Ci przeszkadzalo troche dluzsze dogrzewanie sie auta zimą, to ja bym zaslepil i zostawil stary. Zawsze to troche $ zostanie. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez KoJ@K
feniks Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 tylko samo zaslepienie będzie walilo błędem Wysłane z mojego LG-D802
serfin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No wlasnie :/ i niewiem co lepiej poradzic. Jaki jest koszt nowego EGR do 2.0 silnik do BRD w budzie B7. Nie mam jak sprawdzic nr czesci,. Czy majac EGR sam go wymienie czy potrzeba jeszcze jakis magicznych narzedzi komputera "tajnych kodow"?
staniek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) No wlasnie :/ i niewiem co lepiej poradzic. Jaki jest koszt nowego EGR do 2.0 silnik do BRD w budzie B7. Nie mam jak sprawdzic nr czesci,. Czy majac EGR sam go wymienie czy potrzeba jeszcze jakis magicznych narzedzi komputera "tajnych kodow"? Niby do BRD powinien byc taki nr 03G131501R (wcześniej były z końcówką J i Q). Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez staniek
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chce ktoś maty grzewcze z placków? Miałem montować do siebie, ale sprzedaję auto, więc bez sensu ma leżeć. oddam to to za 200zł z przesyłką do PL
serfin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No wlasnie :/ i niewiem co lepiej poradzic. Jaki jest koszt nowego EGR do 2.0 silnik do BRD w budzie B7. Nie mam jak sprawdzic nr czesci,. Czy majac EGR sam go wymienie czy potrzeba jeszcze jakis magicznych narzedzi komputera "tajnych kodow"?Niby do BRD powinien byc taki nr 03G131501R (wcześniej były z końcówką J i Q).Jeszcze EGR o takim oznaczeniu jest m.in. do BRD 03G131501B
KoJ@K Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W kazdym 2.0 bedzie rzucalo bledami? Jak juz tak, to moze planujesz jakos robic program, to wtedy tuner w cenie softu wylaczyl by Ci go.
Roboform550 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Pany.... Jest w kąciku ktoś może z okolic miejscowości Skalbmierz Potrzebuję kupić drzwi do a czwartej a w ciemno bym nie chciał...
serfin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W kazdym 2.0 bedzie rzucalo bledami? Jak juz tak, to moze planujesz jakos robic program, to wtedy tuner w cenie softu wylaczyl by Ci go.Zakupilem nowke ori EGR do 2.0tdi z 2 uszczelkami za 430zl juz z kw takze byla jakas tam okazja. I chybavwcale nie tak drozej jakby bawic sie w kipowanie zaslepek i szukanie tunera co mi pogrzebie w sofcie. A tak bedzie jak ori i przy tym juz nie bede szukal problemu tj przy EGR
POWER-KRIS Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siema. Widzieli takie opony? http://rewolucyjneopony.allegro.pl/
RicS3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jezeli nie bedzie Ci przeszkadzalo troche dluzsze dogrzewanie sie auta zimą, to ja bym zaslepil i zostawil stary. Zawsze to troche $ zostanie.Z tym dłuższym dogrzewaniem to chyba jakiś mit bo ja niczego takiego zimą po usunięciu egr-a nie zauważyłem.
Rekomendowane odpowiedzi