WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka
mrogal Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka
WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka No u mnie tylko tak jak na twoim foto między WG a wirnikiem popękało, gniazdo WG u mnie nie ruszone ,napisz do Deva to ci coś złoży może na coś większego się skusisz. nabazgrane z Tapatalka
mrogal Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka No u mnie tylko tak jak na twoim foto między WG a wirnikiem popękało, gniazdo WG u mnie nie ruszone ,napisz do Deva to ci coś złoży może na coś większego się skusisz. nabazgrane z Tapatalka a juz ogarniete, zamowione, dobry rabat dostalem. DP tez juz leci. mam nadzieje ze krawat odzyje po niedzieli
WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka No u mnie tylko tak jak na twoim foto między WG a wirnikiem popękało, gniazdo WG u mnie nie ruszone ,napisz do Deva to ci coś złoży może na coś większego się skusisz. nabazgrane z Tapatalka a juz ogarniete, zamowione, dobry rabat dostalem. DP tez juz leci. mam nadzieje ze krawat odzyje po niedzieliU kogo DP zamawiałeś, bo też się za wydech biorę? nabazgrane z Tapatalka
alvaro Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Panowie czy hak holowniczy z quattro sedana anglika podejdzie mi do ośki avanta? I co to za model haka? http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-2-5tdi-manual-6-biegow-quattro-ake-lz5w-skory-hak-na-czesci-CID5-IDa4Qgx.html Typowy chamski angielski hak... Odpuść i kup sobie ori wypinany...
mrogal Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka No u mnie tylko tak jak na twoim foto między WG a wirnikiem popękało, gniazdo WG u mnie nie ruszone ,napisz do Deva to ci coś złoży może na coś większego się skusisz. nabazgrane z Tapatalka a juz ogarniete, zamowione, dobry rabat dostalem. DP tez juz leci. mam nadzieje ze krawat odzyje po niedzieliU kogo DP zamawiałeś, bo też się za wydech biorę?nabazgrane z Tapatalka allegro
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 nabazgrane z Tapatalka Wstawił bym zdjęcie mojej ale coś nie bangla nabazgrane z Tapatalka No u mnie tylko tak jak na twoim foto między WG a wirnikiem popękało, gniazdo WG u mnie nie ruszone ,napisz do Deva to ci coś złoży może na coś większego się skusisz. nabazgrane z Tapatalka a juz ogarniete, zamowione, dobry rabat dostalem. DP tez juz leci. mam nadzieje ze krawat odzyje po niedzieliU kogo DP zamawiałeś, bo też się za wydech biorę? nabazgrane z Tapatalka Na tej ,,płetwie" wszystkie pękają a jak nie pękły to pekną szybciutko . Nic to nie przeszkadza gorzej to przy wg .
Awra Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zapytam Was tutaj bo najlepiej się znacie - chodzi mi o modele zderzaków w B6, były 3? W sensie cywilny i jeszcze dwa? 1. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVWkm7k2hRWQA7MkRmepXQRdzw36eiHeFmEhJ1Q19vEkw2wfpYlg 2. http://img20.staticclassifieds.com/images_tablicapl/205233769_1_644x461_zal-sprzedawac-audi-a4-s4-b6-pakiet-s4-s-line-strzegom.jpg I teraz który jest od jakiej wersji? Bo się niezabardzo ogarniam w temacie B6 a chciałem sobie kupić 3.0 i ta którą się interesuję ma ten zderzak pierwszy patrząc od góry.
ucho.77 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 1- s4 2-sline Tylko w drugim zderzaku środkowa kratka nie jest ori, bo plastra miodu nie było w b6
Awra Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dziękuję, myślałem że S4 automatycznie ma zderzak S-line i to wszystko, a tu jeszcze inny.
Radeksc Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Panowie takie pytanie, wie ktoś co to jest? Umiejscowione pod turbiną
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Sai. Wywal to . Edytowane 5 Czerwca 2015 przez bongod
Radeksc Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Warto? Z ciekawości pytam, póki co działa OK.
bongod Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Tzn jak się zwali to wywal . Jak zacznie budzić sąsiadów z rana . Edytowane 5 Czerwca 2015 przez bongod
mrogal Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Tzn jak się zwali to wywal . Jak zacznie budzić sąsiadów z rana . Tzn?
bongod Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Będziesz wiedział o czym mówię jak się zrypie
mrogal Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Będziesz wiedział o czym mówię jak się zrypie Dzieki za info, wyczerpujace
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Będziesz wiedział o czym mówię jak się zrypie Dzieki za info, wyczerpujace Żenada Jak teraz ma być tu taka pomoc to ZK niech zamknie ten wątek Quwa ten wątek był do spamu,śmiechu i żeby uzyskać konkretne odpowiedzi TERAZ
Rekomendowane odpowiedzi