Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie tam aku ok ale za to wszystko pod autem piszczy i gwiżdze :wink4:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a moj dzisiaj nie odpalił...

chyba swiece do wymiany, bo kreci bez problemu ale nie zapali :wallbash:

Opublikowano

100 za duze,Flyer mialem takie cos ze jak jechalem i skrecalem to mi migal brake no i mialem malo plynu hamulcowego

Magic przy jakiej temp Ci nie odpalil? widzialem ze w Polsce teraz zimno :gwizdanie: ja dzisiaj rano odpalalem przy -6 a jak widze ze w PL nawet -30 :gwizdanie:

Opublikowano

100 za duze,Flyer mialem takie cos ze jak jechalem i skrecalem to mi migal brake no i mialem malo plynu hamulcowego

Magic przy jakiej temp Ci nie odpalil? widzialem ze w Polsce teraz zimno :gwizdanie: ja dzisiaj rano odpalalem przy -6 a jak widze ze w PL nawet -30 :gwizdanie:

-32 i moje stare b5 paliło jak złoto
Opublikowano

domyslam sie, ze to malo plynu, zgestnial na mrozie, a jak skrecalem, to poziom skakal i czujnik piszczal.

Opublikowano
Magic przy jakiej temp Ci nie odpalil? widzialem ze w Polsce teraz zimno gwizdanie

-17 było... a najgorsze ze stoi na dworze, garaze mam zajete...

na 99% stawiam swiece.... Ibiza SDI paliła mi przy -30 :naughty:

Opublikowano

domyslam sie, ze to malo plynu, zgestnial na mrozie, a jak skrecalem, to poziom skakal i czujnik piszczal.

Flajer, ale mróz nie ma wpływu na poziom płynu :tongue4:

Wcześniej też powinieneś mieć ten objaw, a skoro pojawia się podczas mocnych mrozów to aku ma za mało prądu. ABS do poprawnej pracy potrzebuje odpowiedniego napięcia, poniżej pewnej wartości może nie działać i głupieje :wink4:

Opublikowano

Poda mi ktoś numery plastików (kratki halogenów i dolny grill) z przodu do zderzaka s-line ?

Wole zapytać niż źle zamówić.

:hi:

Opublikowano

Moje auto wczoraj postalo pierwszy raz dobre 10h na mrozie i jak ruszylem, to kazdy mocniejszy skret (wjazd w uliczke, rondo) konczylo sie wywalaniem BRAKE i 3-krotnym piknieciem. Slaby AKU?

Jak dojechalem do domu i zjechalem do garazu (jakies 7km jazdy), to problem zniknal.

W garazu +8 st., i rano juz nie mialem problemu.

Też od paru dni mam to samo. Jak skręcam mocniej w prawo to wyskakuje ((BRAKE)) i nie dzieje się to za każdym razem. Myślałem, że może to być czujnik ABS... :mysli: Dodam, że tutaj póki co nie ma mrozów większych niż -6 stopni.

Opublikowano

wow, -6*C

U nas o 20 mniej :D

Które polecacie :

8E0 807 647 D 01C - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (kratka czerń satynowa, ramka chrom) [464zł]

8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny) [469zł]

8E0 807 681 C 01C - Kratka wlotu powietrza (strona kierowcy – dziurkowana) [97zł]

8E0 807 681 D 01C - Kratka wlotu powietrza (strona kierowcy – zaślepiona) [91zł]

8E0 807 682 C 01C - Kratka wlotu powietrza (strona pasażera – dziurkowana) [97zł]

8E0 807 682 D 01C - Kratka wlotu powietrza (strona pasażera – zaślepiona) [91zł]

Co to za jakieś zaślepione ?

Opublikowano

sprawdź poziom płynu

.... albo AKU juz słaby jest :wink4:

bardzo mozliwe gdyz nastepnego dnia auto nie odpalilo z powodu rozladowania AKU.

Opublikowano

zaślepione do benzyny, dziurkowana do tdi :decayed:, jak masz pakiet chrom to z obwódka chromowaną będzie pasowac, jak nie to można czarny, tylko wtedy gril w masce też powinien być czarny

Opublikowano

yhmm...szukam skrzyni QUATTRO WAŁU, DYRFA. ITD I mi te koła w oko wpadły.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=1vfuINp5qfk&NR=1

Szukałem czegoś na YT, no i wyhaczyłem ten filmik. Urocze jest to klekotanie.. :kox:
Swoją drogą nie przypominam sobie aby moja poprzednia a4 wydawała aż takie dźwięki. Jak myślicie, coś mu się zaczyna sypac? :blink:
Opublikowano

u mnie juz -29*C wiec jutro na 100% znowu nie odpale :decayed:

Opublikowano

Czemu ? Może warto się przyjrzeć co jest przyczyną i zdiagnozować furę ?

Po 1 dniowym postoju wydaje mi się że nawet diesel nie robi łaski i musi zagadać. Mimo sporych mrozów.