MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 2-3 dni temu tez nie chciała palic z pierwszego
Diego Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 2-3 dni temu tez nie chciała palic z pierwszego
Młody_drog Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kto by tam przy -20 siedział z lapkiem w samochodzie i logi robił
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uvYxXBMqEOM#! :kox: :kox:
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Logi zawsze robie na spotach trzeba tam dojechac
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kto mi powie jakie to są kolory: zdjęcie zapożyczone od cool506
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 http://allegro.pl/kola-alu-oryginalne-audi-18-s-line-5x112-a3-a4-i2062170742.html Tanio nawet... :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 06:04_________________________________________________ yhmm...szukam skrzyni quattro WAŁU, DYRFA. ITD I mi te koła w oko wpadły. będziesz Q rezał?
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Co to za jakieś zaślepione ? bierz zaslepione, oslonke w zaslepionym mozna zdjac i wyglada jak niezaslepiony (a moze kiedys sie przyda). jedna kratke musisz miec odslepiona, bo tamtedy idzie powietrze do IC.
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 z reguly ludzie zakladaja do 1.9TDI 2x niezaslepione zeby nie bylo 2 roznych. ja ostatnio zmienialem kratki na niezaslepione (bo mam FMIC i chcialem zakryc rury) i sie zdziwilem jak przyszly zwykle kratki, tylko z dodana oslonka
julo23 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Czy one są takie same, tylko do zaślepionych są dodatkowe nakładki które można zdjąć ? Dobrze rozumiem ? Poza tymi nakładkami się nie różnią ?
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Czy one są takie same, tylko do zaślepionych są dodatkowe nakładki które można zdjąć ? Dobrze rozumiem ? Poza tymi nakładkami się nie różnią ? dokladnie tak
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Kto mi powie jakie to są kolory: zdjęcie zapożyczone od cool506 Ten po prawo to Swing ten po lewo to Java coś tam ?
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Kto mi powie jakie to są kolory: zdjęcie zapożyczone od cool506 Ten po prawo to Swing ten po lewo to Java coś tam ? dziękuje bardzo a powiedz mi jako fachowiec...czy beż kamut będzie się bardzo różnił od mojej obecnej kiery?
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 http://allegro.pl/kola-alu-oryginalne-audi-18-s-line-5x112-a3-a4-i2062170742.html Tanio nawet... :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 06:04_________________________________________________ yhmm...szukam skrzyni quattro WAŁU, DYRFA. ITD I mi te koła w oko wpadły. będziesz Q rezał? Masz jeszcze swoje RS`y czy juz sprzedałeś??
Bart-S Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 100 za duze,Flyer mialem takie cos ze jak jechalem i skrecalem to mi migal brake no i mialem malo plynu hamulcowego Magic przy jakiej temp Ci nie odpalil? widzialem ze w Polsce teraz zimno :gwizdanie: ja dzisiaj rano odpalalem przy -6 a jak widze ze w PL nawet -30 :gwizdanie: -32 i moje stare b5 paliło jak złoto U mnie to samo - podczas trasy do BB... Na zakrętach przy większej prędkości zapalało mi "BRAKE" na DISie - podłączyłem kompa i zero błędów. Też słyszałem, że to płyn ale u mnie problem zniknął gdy pobawiłem się hamulcem ręcznym...
Thom4s Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Bartek, co to znaczy "pobawiłem się ręcznym", bo u mnie też wyskakuje co jakiś czas "BRAKE" i piszczy 3 razy. Mam to od zeszłego tygodnia.
Bart-S Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Bartek, co to znaczy "pobawiłem się ręcznym", bo u mnie też wyskakuje co jakiś czas "BRAKE" i piszczy 3 razy. Mam to od zeszłego tygodnia. Widzę, że większej liczbie osób zaczął przy tych temperaturach świrować układ hamulcowy... Pobawić w sensie zaciągniąć i zwolnić kilka razy - nie wiem, może linka gdzieś przymarza?
cool506 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Kto mi powie jakie to są kolory: zdjęcie zapożyczone od cool506 Ten po prawo to Swing ten po lewo to Java coś tam ? dziękuje bardzo a powiedz mi jako fachowiec...czy beż kamut będzie się bardzo różnił od mojej obecnej kiery? Jak sie nie myle bedzie jaśniejszy, tą po prawej Ragga ma u Siebie, i tez nie ma takiej skory zeby to opierdzielic. Oj Panie dratewka nie postarałeś sie :gwizdanie: Choc ten podłokietnik mogłes ogarnąć!! LEŃ!!!!
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Pobawić w sensie zaciągniąć i zwolnić kilka razy - nie wiem, może linka gdzieś przymarza? moze tak byc, choc do tej pory nie mialem takich problemow... a tez byly spore mrozy.
Rekomendowane odpowiedzi