Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jeżdżę na tym podświetleniu rok i spokój, kolega w a3 ma jeszcze dłużej także bez obaw

cool506 powiem ci że masz rację :good:

No następny :wallbash: :wallbash:

Wandej widzisz co tutaj się dzieje? :decayed:

No widzę :disgust: Ja z brak funduszy nie myślę o żadnej innej maszynie a jak rezam to mi się cały czas od nowa B6 bardziej podoba :kox: Za jakieś 2 lata będzie albo b7 albo C6 :wink4:

B7 to to samo co B6 nie warto a jak potrzebujesz większe to A6 najlepsze rozwiązanie.

A i jeszcze myślę intensywnie nad czymś takim :przebiegly:

http://otomoto.pl/ford-mondeo-st-220-zam-zamienie-C19784056.html

tylko się nie denerwować :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli do tej pory jeździłeś B6 i przesiądziesz się do Mondeo to będzie duży krok w tył.

Ja zrobiłem odwrotny krok z Mondeo Mk3 na a4 B6

A nie jedna osoba Ci powie że ST220 To nie chu chu nie ma 220 KM to jest 220 koni fordowskich :)

Lipa Panie LIPA

Opublikowano

Panowie może widzieliście co chłopaki z batalionu zrobili. Mianowicie konto "B5 BATALION" na fejsie może też zrobimy?

Opublikowano

Jeśli do tej pory jeździłeś B6 i przesiądziesz się do Mondeo to będzie duży krok w tył.

Ja zrobiłem odwrotny krok z Mondeo Mk3 na a4 B6

A nie jedna osoba Ci powie że ST220 To nie chu chu nie ma 220 KM to jest 220 koni fordowskich :)

Lipa Panie LIPA

Mówisz Karolu że taka kiszka?? :gwizdanie: Może w okolicach wakacji ściągne b5 na swapa i bedzię 1.8T :przebiegly: O ile Nosbowi by się chciało robić :decayed:

Opublikowano

ja jeżdżę na tym podświetleniu rok i spokój, kolega w a3 ma jeszcze dłużej także bez obaw

cool506 powiem ci że masz rację :good:

No następny :wallbash: :wallbash:

Wandej widzisz co tutaj się dzieje? :decayed:

No widzę :disgust: Ja z brak funduszy nie myślę o żadnej innej maszynie a jak rezam to mi się cały czas od nowa B6 bardziej podoba :kox: Za jakieś 2 lata będzie albo b7 albo C6 :wink4:

B7 to to samo co B6 nie warto a jak potrzebujesz większe to A6 najlepsze rozwiązanie.

A i jeszcze myślę intensywnie nad czymś takim :przebiegly:

http://otomoto.pl/ford-mondeo-st-220-zam-zamienie-C19784056.html

tylko się nie denerwować :decayed:

aleś wymyślił :thumbdown:

u mnie następne będzie 3.0Tdi a czy to będzie b7 czy b8 czy c6 to druga sprawa

Opublikowano

Panowie właśnie zrobiłem ogromne zakupy dystanse z kołnierzem 5,11 euro, dystanse 5m za 3,5 euro oraz komplet śrub do tego za 5 euro. Nie ma to jak ebay :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Panowie może widzieliście co chłopaki z batalionu zrobili. Mianowicie konto "B5 BATALION" na fejsie może też zrobimy?

Podoba mi się Pomysł :good:

Opublikowano

Podoba mi się Pomysł :good:

Ja bym sie tym zajął ale niestety w DIVISIONIE nie jestem.
Opublikowano

no to już PUMA do DIVISIONU...pisz PW do NOSB`a :kox:

Opublikowano

:polew: :polew:

Pisałem do NOSBA w sprawie naboru do Divisionu bo czas to trochę ogarnąć.

Opublikowano

Nie ma naboru, w Divisionie jest sama elita :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Zrobić tą grupę na fb??[br]Dopisany: 11 Luty 2012, 22:21_________________________________________________Pozwoliłem sobie zrobić :embarrassed:

https://www.facebook.com/pages/B6-Division/167848823329843?skip_nax_wizard=true

Nosb i administracja niech napiszą to dam Adminów. Zaraz wrzucę jakieś logo i update :hi:

Opublikowano

Witam .

Mam kilka pytań odnośnie a4 b6 ;

-jaki polecicie silnik

-benzyna czy diesel

-czy opłaca sie sprowadzić autko z Niemiec czy w kraju coś kupie nie wychodzonego

-czy 25 tyś cos kupie

Opublikowano

Jaki silnik? Najlepiej sprawny, ale to Ty wiesz do czego Ci ten samochód ma służyć.

Benzyna, czy diesel? j.w.

Z Niemiec, czy z kraju? I tu i tam możesz trafić dobrą sztukę; i tu i tam możesz trafić złoma. Sam musisz wynaleźć, przekalkulować.

No i stałe pytanko, czy za małą kasę można kupić dobrą sztukę? Zwróć uwagę, że i na tzw zachodzie dobra sztuka też swoje kosztuje. Oczywiście za 25 tys. coś tam znajdziesz, ale pamiętaj, że to będzie auto z początków produkcji, zatem auto 10-11 letnie.

Opublikowano

Artur - B6 2001 już za 16 000PLN w Polsce kupisz (fakt, stan nie będzie najlepszy).

-benzyna czy diesel

Jeśli nie robisz dużych przebiegów rocznych to zdecydowanie benzyna – jeśli sporo jeździsz to TDI

=-jaki polecicie silnik

Jeśli benzyna to 1.8T – jeśli diesel to 1.9TDI (V6 2.5TDI jest fajny ale tutaj musiałbyś dysponować budżetem na auto z końcówki 2003 roku)

-czy opłaca sie sprowadzić autko z Niemiec czy w kraju coś kupie nie wychodzonego

Generalnie auta w DE są teraz droższe niż w PL – wszystko zależy od tego jak trafisz

-czy 25 tyś cos kupie

Jak dobrze poszukasz. Ogórki 2000/2001 można wyrwać już od 16 000zł.

Opublikowano

Artur[/b][/color] - B6 2001 już za 16 000PLN w Polsce kupisz (fakt, stan nie będzie najlepszy).

Tu raczej miałęm na myśli dobrą sztukę.

Kupisz taką za 16 tys, do tego płyny eksploatacyjne, rozrząd i inne konieczne tzw "pierdoły" i raczej w 25 się nie zmieścisz;)

Opublikowano

Ja też chcem dołaczyć :przebiegly:

Opublikowano

A nosb ma gdzies , siedzi w garazu i lepi kolejne Rs :naughty:

Opublikowano

Ja nie powiedziałem że chce dołączyć osobiście. Moje się nie nadaje seria jeszcze :embarrassed:
Opublikowano

Ja nie powiedziałem że chce dołączyć osobiście. Moje się nie nadaje seria jeszcze :embarrassed:

To nie zrobiłeś żadnych modów u siebie? :przebiegly: