norbi3000 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pany mam standardowa kierownice 4 ramienna B6, planuje zmienic na 3 ramienna B6. Wystarczy ze kupie sama kierownice z poduszka, a tasma i okablowanie bedzie pasowac z 4 ramiennej :?: Czy musze do tego miec tasme i okablowanie z 3 ramiennej :?: potrzebna Ci tylko kiera i poduszka do tego modu
norbi3000 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 PS. nie sprzedajesz swojej :?: tak jak Ci kiedyś mówiłem nie jest na sprzedaż
Diego Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pany mam standardowa kierownice 4 ramienna B6, planuje zmienic na 3 ramienna B6. Wystarczy ze kupie sama kierownice z poduszka, a tasma i okablowanie bedzie pasowac z 4 ramiennej :?: Czy musze do tego miec tasme i okablowanie z 3 ramiennej :?: Nie zapomnij zmienic kodowania kierownicy z standardu na sportową. Ważne z uwagi na poduszkę powietrzną.
AndyN Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Pany mam standardowa kierownice 4 ramienna B6, planuje zmienic na 3 ramienna B6. Wystarczy ze kupie sama kierownice z poduszka, a tasma i okablowanie bedzie pasowac z 4 ramiennej :?: Czy musze do tego miec tasme i okablowanie z 3 ramiennej :?: Nie zapomnij zmienic kodowania kierownicy z standardu na sportową. Ważne z uwagi na poduszkę powietrzną. ?
Diego Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Andy w kodowaniu kiery masz wybór: 4ramiona, 4ramiona+multi i sportowa. PRAWDOPODOBNIE jest to istotne; lepiej przekodować tak jak ma być niż przekonać się w razie wypadku, ze poducha nie działa tak jak powinna. :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Mijasz się z prawdą. Poduszka kierowcy nie ma nic wspólnego z modułem kierownicy.
cool506 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Mijasz się z prawdą. Poduszka kierowcy nie ma nic wspólnego z modułem kierownicy. ale poprawnie zrobic moda nie szkodzi
Diego Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Być może. W każdym razie miałem na myśli to kodowanie: Coding 0?xxx: Steering Wheel 0 = Standard (without Multifunction) 1 = 3-Spoke Steering Wheel (Sport Steering Wheel) Z jakiegoś powodu jest wyraźny podział na typy kierownic.
turzol Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 u mnie mimo, ze fabrycznie Audi wyjechało z 3-ramienną sportową kierownica kodowanie na 2 bicie ma wartość 0 , także to chyba nie ma większego znaczenia
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 u mnie mimo, ze fabrycznie Audi wyjechało z 3-ramienną sportową kierownica kodowanie na 2 bicie ma wartość 0 , także to chyba nie ma większego znaczenia Jedyne co ewentualnie przychodzi mi do głowy to... grzanie. 3-ramienna kiera tego nie ma. Ale to tylko spekulacja...
miszka Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Siema all Szukam , szukam , szukam i szukam , wiem że gdzieś było bo kiedyś czytałem ale kurcze teraz nie mogę znaleźć . Chodzi mi o to jak dołożyć elektrykę na tylne szyby , bardzo bym był wdzięczny jak by ktoś zarzucił linkiem bo ja jakoś nie mogę znaleźć , no i ta nasza szukajka na forum to trochę lipna jest.
Gość Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-tdi-s-line-2004-najlepsza-i2087361232.html Nasz Człowiek ?
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Siema all Szukam , szukam , szukam i szukam , wiem że gdzieś było bo kiedyś czytałem ale kurcze teraz nie mogę znaleźć . Chodzi mi o to jak dołożyć elektrykę na tylne szyby , bardzo bym był wdzięczny jak by ktoś zarzucił linkiem bo ja jakoś nie mogę znaleźć , no i ta nasza szukajka na forum to trochę lipna jest. Nic nie jest lipne tylko widocznie zle szukasz... Wpisz licht pakiet
miszka Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Siema all Szukam , szukam , szukam i szukam , wiem że gdzieś było bo kiedyś czytałem ale kurcze teraz nie mogę znaleźć . Chodzi mi o to jak dołożyć elektrykę na tylne szyby , bardzo bym był wdzięczny jak by ktoś zarzucił linkiem bo ja jakoś nie mogę znaleźć , no i ta nasza szukajka na forum to trochę lipna jest. Nic nie jest lipne tylko widocznie zle szukasz... Wpisz licht pakiet Tego właśnie szukałem Wielkie THANKS :notworthy: :notworthy:
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-tdi-s-line-2004-najlepsza-i2087361232.html Nasz Człowiek ? nie kojarzę autka - ani żadnjej wlepy nie ma
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Panowie był bym wdzięczny za głosy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236886.120
Rekomendowane odpowiedzi