pajda Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Z allegro. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Licznik zmieniłeś moze nie podłączony, kodowanie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jutro powalcze [emoji14] Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 pajda - Valvoline Durablend 5w40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 pany wiem że było to już wałkowane kilka razy, a zatem jaka oliwę polecicie do TDI wcześniej miałem motul 5w40 ale może by zmienić tym bardziej że był robiony remont motoru Liqui moly,valvoline... Kilka tego jest ale na pewno zapodaj 5w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie, szukałem w tematach o schowkach, ale nie widzę tego info, więc proszę powiedzcie mi, kto u nas zajmuje się naprawą schowków? Pękł mi dzisiaj zawias z prawej strony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie, szukałem w tematach o schowkach, ale nie widzę tego info, więc proszę powiedzcie mi, kto u nas zajmuje się naprawą schowków? Pękł mi dzisiaj zawias z prawej strony :/Azik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie, szukałem w tematach o schowkach, ale nie widzę tego info, więc proszę powiedzcie mi, kto u nas zajmuje się naprawą schowków? Pękł mi dzisiaj zawias z prawej strony :/AzikPolecam, u mnie ogarnął ekstra:) praktycznie nie widać, że było coś robione:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja też u niego robiłem. Dobra robota z czystym sumieniem mogę polecić naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Michał ja chyba jedyny się wyłamałem leje 5w30 specific(podobno nie najlepszy olej ) i nie narzekam . Znajomy jeździ już 6lat na 5w30 i auto zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Przecież marny olej, czy niewłaściwy olej nie załatwi silnika po jednej zmianie, czy nawet po kilku zmianach. Idealnie dla nas byłoby gdyby to poprzedni właściciele lali jak najlepsze oleje Ja leje Penrite, też dobre oleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie jak wrzucić video z youtube na forum? Orientuje się ktoś? Nie ma tematu, ogarnąłem Edytowane 12 Stycznia 2016 przez RicS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Pany, potrzebuje telefon do secio84. troszke pilne, poratuje ktos? Edytowane 12 Stycznia 2016 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Przecież marny olej, czy niewłaściwy olej nie załatwi silnika po jednej zmianie, czy nawet po kilku zmianach. Idealnie dla nas byłoby gdyby to poprzedni właściciele lali jak najlepsze oleje Ja leje Penrite, też dobre oleje. Racja. Dobry olej od początku użytkowania przekłada się potem na kondycję silnika przy przebiegu 200k +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam panowie, za niedługo będę wymieniał intercooler, 1.9 tdi awx, pytanie czy podejdzie bez problemu intercooler od 2.5 tdi czy po przeróbkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) IC z 2.5 ma dwa wejścia a z 1.9 jedno czyli będzie lipa Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Ra4al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro84.pl Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Manetki z a6 c6 podejdą do b6/b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Czego się wystrzegać kupując A5tkę? Jakie jeszcze dobre silniki oprócz 3.0TDI są? (poniżej 2litrów nic nie wchodzi w grę, rzygi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pany dajcie namiar na kogoś kto obszywa dobrze kierownice. Nie musi być tanio, ma być top ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 reggi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi