Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś dystanse luźne? 2x10 mm

Natapane z P8

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany orientuje sie ktos jaka srednice maja koncowki tlumikow w wydechu 2.7TDI?

Opublikowano

a z 70 mm pewnie beda mieć

Opublikowano

Chodzi mi o to jakie koncowki zalozyc 55 czy 60?

Opublikowano (edytowane)

Taa. Wiem ze pod wydech z 1.8 t jest 50 mm. 2.5 ma 55. Ten 2.7 wydaje mi sie ze ma solidniejsze a nie mam mozliwosci zmierzyc.

Edytowane przez matibati2
Opublikowano

ja do 3.0tdi brałem 55 wiec myśle że 2.7 sie zbytnio nie różni

Opublikowano

Jak to montowales? Spawales czy nakladales i obejma?

Opublikowano

sparane, obejmom nie wierze :decayed:

Opublikowano

Witam

Dwa pytanka

Co to takiego jest? W afn-ie tego nie bylo ,mogę to wyebac6ac809c317fce1b2d1f950159aabd8ac.jpg

I dwa

Co z ta grzałka zrobiliscie przy montażu fmica?27ea60c100cb58ed67721b8df5695a2d.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Witam

Dwa pytanka

Co to takiego jest? W afn-ie tego nie bylo ,mogę to wyebac6ac809c317fce1b2d1f950159aabd8ac.jpg

I dwa

Co z ta grzałka zrobiliscie przy montażu fmica?27ea60c100cb58ed67721b8df5695a2d.jpg

Kolego to jest jakis tam tlumik , ktory eliminuje jakies dzwieki , odglosy w ukladzie dolotu itp.

Powiem tak ja to wywalilem i silnik glosniej pracuje , kumple mowia , ze jak jakas V-ka ale mnie to wkur.... ? bo dudni w calym dolocie

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

Pierwszy raz widzę rebulbulator w AVF :shock3: W 2.5 tdi się zdarzały ale w 1.9 ? :huh:

Opublikowano

Pierwszy raz widzę rebulbulator w AVF :shock3: W 2.5 tdi się zdarzały ale w 1.9 ? :huh:

W AWX-ie tez sa.
Opublikowano

Dokładnie są bo też mam

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Witam

Dwa pytanka

I dwa

ta "grzałka" to chłodnica psz pana
Opublikowano

Ten to chyba bez cięcia belki wejdzie. Nie wiem jak w ropce ale w Pb byłby mały.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Ten wejdzie. Trzeba tylko dobrze podciąć dokładkę w zderzaku.
A jego wydajność do takich mocy jak zakładam jest wystarczająca? Nie mam parcia na 200+ chodzi tylko o to aby zachować elastyczność tego motoru w gorące dni.
Opublikowano

Słyszałem tylko że dieslu mniejszy wystarcza :) ja mam przy 260 km 230. Dużo się pisze o średnicy rur, że dużo daje większa.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Ale tez za duze kible nie moga byc. Do takich mocy rułki 50 z tym fmiciem i bedzie gralo. :)

Opublikowano

Ja tam się na dieslah nie znam :) u mnie laga zero na większych ;)