KoJ@K Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Pany ma ktos kontakt z Gwertym lub wie kiedy i jak bedzie "dostepny" ?
rafi10612 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Był ten temat o nim dopiero co. Telefon nie odpowiada ale jedna osoba miała się dowiedzieć co się dzieje znim Temat jeszcze wczoraj był a dziś juz go nie ma. Usunięty. A szkoda bo teraz nie wiem czy ta osoba napisała co się dzieje z Gwerty. Czekam na lampy juz jakiś czas, w sumie nie tylko ja bo też inni użytkownicy się wypowiadali w temacie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Wiem widzialem temat, rano jakos chyba zostal usuniety. Jakby tam ktos mial jakis aktualny namiar lub kontakt to prosilbym o pw jakies czy cos.
Sedrak Dan Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Dziwne. Mi na święta zrobił lampy. Fakt trochę się przedłużyło , ale wiadomo okres świąteczny i nie miał całego sprzętu .
KoJ@K Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja tez kontaktowalem sie z nim normalnie jakies 2 tyg temu, bywal wczesniej na forum i normalnie telefon dzialal, a teraz "abonent jest niedostepny" ?! Moze jakis urlop czy cos ?!
rafi10612 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Od początku maja czekam na lampy od niego. Autor tematu juz otrzymał ale inni tak jak ja czekają bez żadnej informacji Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 rano jakos chyba zostal usuniety. Kolega krzykacz dostał paczkę wczoraj po południu. Prosił o usunięcie tematu.
Roboform550 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja rozmawiałem z nim w Piątek przez telefon...omówiliśmy temat...mojej lampy. Od poniedziałku telefon wyłączony. Wcześniej jak przerabiał mi cały komplet to miałem jeszcze jeden numer telefonu do niego...teraz jak dzwonie to nie odbiera. Dla mnie to śmieszne trochę...albo ktoś coś robi dobrze i jest słowny albo nie robi wcale. Ja z usługi byłem zadowolony i z tego tez powodu uderzam kolejny raz... Kolega krzykacz dostał paczkę wczoraj po południu. Prosił o usunięcie tematu. To tak jakby zrobić skok na Bank a jak cię złapią oddać kasę i tak jakby tematu nie było...
szczuraz Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja czekałem tydzień dłużej niż się umawialiśmy, też nie mogłem się dodzwonić ale nie robiłem z tego powodu afery. Wiem sam po sobie że przy nawale pracy zdarzają się opóźnienia. Nie wysyłałbym mu lamp jakbym nie miał zapasowych i to jest dla mnie naturalne. Co w przypadku gdyby np kurier uszkodził przerobione lampy? kolejne tygodnie auto na kołkach ?
Roboform550 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja tydzień temu ściąłem sarnę...prawa lampa poszła na wieczny odpoczynek...dogadałem sprawę... dziś przyszła prawa z anglika miała być kompletna i była...ale nic o pękniętym kloszu sprzedawca nie powiedział...i jak tu się nie ********* auto uziemione...
RicS3 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Panowie kto ma u nas na handel nowe mapy z fotoradarami?
secio84 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Pisz do Hammera pewnie ma naciepane z GT-I9195
forman Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie
Tomi_81 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie http://allegro.pl/felgi-alu-audi-7-5x17-et-28-5x112-w-wa-524-i6181925830.html
forman Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Dzięki Ładnie chodzą, myślałem ze troche taniej je wyrwe ..
rafi10612 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Przeglądaj często allegro i olx to może uda ci się wyrwać taniej bo okazja na ciebie czekała nie będzie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Powoli zaczyna mi padać mechanizm wycieraczek , kupował ktoś z Was jakiś i może polecić ?
kaju Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 wyciagaj, czyść i smaruj swój zanim padnie - u mnie pomogło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
forman Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Powoli zaczyna mi padać mechanizm wycieraczek , kupował ktoś z Was jakiś i może polecić ? Ja zamówilem sobie najtańszy zamiennik z allegro, chodzić chodzi z tym że głosniej.. ale ja praktycznie nie używam więc nie zwracam uwagi. Najgorsze w calej operacji bylo sciagniecie tapicerki bagażnika... do dzis nie poskladalem tego jak trzeba bo polecialo kilka spinek / chyba ze masz na myśli przedni mechanizm to nie ma nic do powiedzenia Edytowane 26 Maja 2016 przez forman
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) czyścić za bardzo nie mam czasu chcę kupić założyć i zapomnieć chodzi o przód zastanawiam się nad zamiennikiem ale nie wiem który sprawdzony, używki wg mnie nie warto Edytowane 26 Maja 2016 przez Miszka82
Rekomendowane odpowiedzi