kaju Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Cześć, Możecie mi podpowiedzieć gdzie znajdę schmaty do przejścia z MCE E na F? Wydawało mi się że było to kiedyś na forum... Montuje moduł DRL i lusterko z czujnikiem zmierzchu, ale nie mogę znaleźć schematu. Pomocy E do F jest plug&play...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zieluu Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Można zmienić sam front klimatronika z 1din na 2din? ☺ Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzięki ☺ Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Horneth Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 A czy front wizytownika z angola będzie pasował do eu ?
Stichy Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Nie - jadna krawedz - zewnetrzna- jest zaokraglona i nie jest zamienny
greg2505 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) front wizytownika nie jest zaokrąglony ,ale i tak nie pasuje ,próbowałem dopasować i od wewnątrz trzeba troszkę porezać żeby pasował,ostatecznie mam 2 kubki Edytowane 3 Lipca 2016 przez greg2505
Stichy Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Jeszcze sie nie obudzilem chodzilo o wizytownik a ja o kubku
Frimuś Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć. Posiada ktos zaslepke z chromem w miejcu esp,pdc itd Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 A wracając jeszcze do tego frontu klimatronika, to jest gdzieś na forum opisane jak się go wymienia?
greg2505 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć. Posiada ktos zaslepke z chromem w miejcu esp,pdc itd Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka mam kompl ,ale od angola
marcin9680 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam. Panowie czy jest mozliwa wymiana calego mechanizmu podnoszenia szyby w drzwiach kierowcy bez demontazu calej tej ramki wokol okna ?
Frimuś Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Tylko komplet sprzedajesz ? Potrzebuje jedna zaslepke
dydek1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Panowie , moze wala sie komus taki zestawik??? chetnie przygarne
rafi10612 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 W dziale sprzedam jest ogłoszenie z takim zestawem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka A wracając jeszcze do tego frontu klimatronika, to jest gdzieś na forum opisane jak się go wymienia? Odkrecasz śrubki na małego torxa. Małe patyczki wkładasz w blokady. Jak juz rozlozysz to płytkę odkrecasz od panelu . Składa się na odwrót Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Ludzie poradzicie! Fura sie maluje a gratów nie mam skompletowanych,szukam atrapy maski i zderzaka (srodkowa) oczywiscie s4 b6 Pytanie do was,auto koloru black lampy w black i teraz gdzie kupic potrzebny zestaw oraz czy brac chrom a moze chrom-mat bo raczej czarne to bedzie juz przesada?
dydek1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 W dziale sprzedam jest ogłoszenie z takim zestawem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka A wracając jeszcze do tego frontu klimatronika, to jest gdzieś na forum opisane jak się go wymienia? Odkrecasz śrubki na małego torxa. Małe patyczki wkładasz w blokady. Jak juz rozlozysz to płytkę odkrecasz od panelu . Składa się na odwrót Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka poszło , nie ma i nie bedzie
Zieluu Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 W dziale sprzedam jest ogłoszenie z takim zestawem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka A wracając jeszcze do tego frontu klimatronika, to jest gdzieś na forum opisane jak się go wymienia? Odkrecasz śrubki na małego torxa. Małe patyczki wkładasz w blokady. Jak juz rozlozysz to płytkę odkrecasz od panelu . Składa się na odwrót Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie [emoji2] Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
marcin9680 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam. Panowie czy jest mozliwa wymiana calego mechanizmu podnoszenia szyby w drzwiach kierowcy bez demontazu calej tej ramki wokol okna ? Ok juz sprawa rozwiazana i mechanizm szyby wymieniony , dzieki za podpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi