RicS3 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie, nie wala się komuś przednia czarna popielniczka 2 dni?
Karol89 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie znajomy od którego kupuje części do mojej b6 ma 2 ciekawe autka angliki do rozebrania pierwsze to b6 w pełnym s line wewnętrznym jak i zewnętrznym z silnikiem 1.8 t bex ośka zderzak przedni pod xenon, białe kubły w skórze (speedy) bosse czarny sufit a druga to b7 2.0 T jak coś mogę dać namiary. Tel do mnie 508969865
rafi10612 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Szukam osoby ze Szczecina albo z Polic. Jest ktoś? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
arturek986 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Szukam osoby ze Szczecina albo z Polic. Jest ktoś? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ja jestem ze Szczecina co jest?
rafi10612 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Poszło juz pw Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dydek1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie szukam forunowiczow ktorzy maja rnse ledowy z odblokowana funkcja tv free- ogladania tv podczas jazdy. Prosze o kontakt bo mam pare pytan
Łuki28.08 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez ?uki28.08
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 zdrówko! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rederyk78 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Odpoczywaj i leżakuj. Bo jak przyjadę Kajuś to będziesz miał pełne graty to jest ręce roboty. Twoje zdrowie. Ja niestety tylko bezalkoholowym.
marcin9680 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Kolego a jaki modul dziennych zalozyles ? (Jakas nazwa firmy lub sprzedawcy) Szukam takiego z regulacja mocy i jest tego od groma nawet z mozliwoscia zmiany ustawien za pomoca laptopa itp. ale uj wie , ktory lepszy i jaki wybrac.
kaju Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odpoczywaj i leżakuj. Bo jak przyjadę Kajuś to będziesz miał pełne graty to jest ręce roboty. Twoje zdrowie. Ja niestety tylko bezalkoholowym. odezwij się z miesiąc przed deadline, bo prace zmieniłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Karolwnik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Panowie jak jest z ta zarowka do zwyklych lamp z soczewka? mozna to pakowac i bedzie ladnie swiecilo w nocy lub w deszcz? mialem wczesniej osramy to popalily sie po 9miesiachach ale swiatlo bylo troche lepsze w nocy. czy lepiej w soczewke wlozyc HID bo w nocy to ja nic nie widze jak sie z kims mijam..
dariuszqw Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Panowie mam ze swojego alt parę gratów na handel, jakby co to priv. M.in. Pompa wspomagania, sprężarka klimatyzacji, alternator po regeneracji ok 6 mcy, rozrusznik, cewki też nowe około 6 mcy i wiele innych ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
kkrawat Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ostatnio koledzy wrzuciłem do dziennych w długich żaróweczki które tu polecaliście http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226337197.html?snapshot=MjAxNi0wNy0yOVQxMzowMToyMVo7YnV5ZXI7M2QzZWM5NDlmZjRlN2IwMjhiZTBiM2RmNDdlNmJhOTcwZTM5YzA2MzdiZjI0YmQ2YzUwZjk4N2ZmMjYzOTE3OQ== i był to o bardzo dobry wybór,załączę małe porównanie zwykłej h7 i tej więc jak ktoś się zastanawia to śmiało można brać Panowie jak jest z ta zarowka do zwyklych lamp z soczewka? mozna to pakowac i bedzie ladnie swiecilo w nocy lub w deszcz? mialem wczesniej osramy to popalily sie po 9miesiachach ale swiatlo bylo troche lepsze w nocy. czy lepiej w soczewke wlozyc HID bo w nocy to ja nic nie widze jak sie z kims mijam.. BIXa ładuj to będziesz w nocy widział
Karolwnik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 bixa juz dawno bym kupil ale musze do tego zderzak + pomalowanie za te pieniazki wole quatro dorezac dlatego szukam polsrodkow
kkrawat Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 nie ma półśrodków w porównaniu do BIXa...wolałbym chyba jeździć na h7 niż zakładać HID bo trasznie on ginie na deszczu..nie kombinuj tylko zbieraj na przeróbke lamp na BIX
KoJ@K Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Moze masz kolego juz wypalone odblysniki lub zafajdaną soczewke i dlatego slabo widac.
marcin9680 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Moze masz kolego juz wypalone odblysniki lub zafajdaną soczewke i dlatego slabo widac.Tak tez moze byc. Co prawda to prawda , ze swiatlo ze zwyklych lamp jest do d*p* , czasami jakies dobre zarowki o zwiekszonej ilosci swiatla swieca lepiej ale jezeli na chwile obecna nie masz na Bixy to warto rozebrac lampy , wyjac soczewki i je przetrzec. U mnie tez tak bylo a soczewki wygladaly jakby byly zaparowane. Wkoncu Nasze autka juz swoje lata maja , syf sie zbiera w lampach mimo , ze sa zamkniete a i czesty problem z parowaniem lamp tez robi swoje. Dopiero po przeczyszczeniu duzo lepiej lampy zaczely swiecic ale koniec koncow wpadly Bixy i teraz to dopiero widac droge i nie tylko.
Karolwnik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mam brudne na 100% bo jak wyjalem klosz i zajzalem do srodka to widze zamglenie. Musze kupic gleboka 5 bo moja mi nie siega do wykrecenia soczewki. No i do brudu trzeba dodac ze sa spekane wiec bedzie polerka i zobaczymy efekty. Dzieki za rady
Rekomendowane odpowiedzi