Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli mowicie Panowie, ze lepiej szukac calej poloski uzywki ?? Bo mam objawy typowe raczej dla wewnetrznego - trzesie mocno lewarkiem, cala buda podczas przyspieszania, a jak tylko puszcze gaz i auto sie toczy to ustaje. Wejde moze pozniej pod auto i zobacze czy cos tam na oko nie widac.

Edytowane przez KoJ@K
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja bym kupowal ori uzywke z jak najmlodszej Audi czy Exeo , ja tak zrobilem gdy jakims cudem szlak trafil oslone przegubu wewnetrznego. Za kompletna os z Alledrogo dalem jakies 200zl i juz ponad 4 lata smigam bez problemow.

A na ktora strone potrzebujesz ?

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

Siema z rana...

robi ktoś u nas wiązki do grzanych foteli?

przód..

Opublikowano

Siema z rana...

robi ktoś u nas wiązki do grzanych foteli?

przód..

Ta chyba Kaju ?
Opublikowano

Odczytam w etce jakie przełożenia główne są w skrzyniach biegów i dyfrach?

Opublikowano

Pany, potrzebuje porady :D Moja Magiel ma taki luz że masakra, a rok temu regenerowałem :/ Co lepiej zrobic, regenerować znowu czy używke ?

Opublikowano

ja też wymieniałem półoś jak mi padł przegub... 100zł + wymiana..

Opublikowano

Odczytam w etce jakie przełożenia główne są w skrzyniach biegów i dyfrach?

W elsawin , w Etce nie

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Pany, potrzebuje porady :D Moja Magiel ma taki luz że masakra, a rok temu regenerowałem :/ Co lepiej zrobic, regenerować znowu czy używke ?

Tych magli się nie da zregenerować dobrze. Używkę z Exeo laduj

Opublikowano

panowie bo w temacie nikt nie odpisuje to może ktoś tutaj miał taki przypadek bądź będzie wiedział o co chodzi.... otóż

Jaka może być przyczyna przy zmianie biegu na wyższy bądź redukuje auto zaczyna lekko szarpać najbardziej na zimnym silniku
Sprawa druga jak wciskam sprzęgło to obroty od razu nie spadają tylko najpierw szybko podskoczą i dopiero opadają tak jak bym za szybko wciskał sprzęgło a za wolno puszczał gaz a wcale tak nie robię? Co to może być?

Opublikowano

Używkę z Exeo laduj

Podejdzie p&p ?

Opublikowano

Używkę z Exeo laduj

Podejdzie p&p ?

To jest to samo co b6/b7

Opublikowano (edytowane)

Łukasz te żaróweczki świecą na 30%? Kurcze nie pamiętam czy mój moduł jest od Proeltec, ale na pewno długie świecą na 30% mocy po odpaleniu samochodu. Z chęcią bym kupił właśnie żarówki co dają zimny odcień bo te żółte światła nie wyglądają :doh:

Tak na foto one świecą na 30%. Fajne jest przy tych żarówkach że jak nie są zapalone odbłyśnik nie jest cały bardzo niebieski i nie zwraca na siebie to uwagi..inaczej było by gdyby szkło żarówki było całe niebieskie..

Kaman ja mam na 30% drl :wink: zdjęcia już swego czczaczasu tu wkleiłem i jesjestjak u Łukasza

właśnie u Ciebie zobaczyłem te żarówki i dlatego kupiłem ;)

Edytowane przez ?uki28.08
Opublikowano

Ja bym kupowal ori uzywke z jak najmlodszej Audi czy Exeo , ja tak zrobilem gdy jakims cudem szlak trafil oslone przegubu wewnetrznego. Za kompletna os z Alledrogo dalem jakies 200zl i juz ponad 4 lata smigam bez problemow.

Najprawdopodobniej Na prawą strone (pasazera) potrzebuje tą półoś. Tez chyba wezmie uzywke, tylko kurde skad tu wziasc w miare pewną/świeżą?! A jakie mieliscie objawy przy tych wewnetrznych, jak Wam padaly ??

Opublikowano

KoJ@K spróbuj tak:

Opublikowano

Najprawdopodobniej Na prawą strone (pasazera) potrzebuje tą półoś. Tez chyba wezmie uzywke, tylko kurde skad tu wziasc w miare pewną/świeżą?! A jakie mieliscie objawy przy tych wewnetrznych, jak Wam padaly ??
Mam taka z końcówka AT. Stan bdb. Założyłem od kierowcy i druga została.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

ładuj servo, jakby co to wiązke Ci ogarne :decayed:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Panowie szanowni czy ktos z Was posiada na sprzedaz komplet 4 lub pojedynczo , pompowtryskow BA do AWX-a ??? PILNE !!!!

Oczywiscie sprawne ?

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

Panowie czy jest ktoś tu na klubie i czy ogólnie jest to wykonalne - chodzi mi o wykonanie otworów na pdc.

Mam zwykły zderzak z PDC, ale chce kupić od s-line i dołożyć do niego PDC.

Niby są w zderzakach oznaczone miejsca w których należy wykonać otwory, ale jak to się ma w praktyce?

Czy lepiej rezać po prostu sam dół do mojego zderzaka?

Opublikowano

W praktyce sa oznaczone miejsca gdzie powinny byc otwory na PDC. Odpowiednie wiertlo i do dziela.

Opublikowano

Niby tak, ale fabryczne otwory mają taki ładny frez dookoła, delikatny rancik. Myślę, że raczej ciężko będzie to zrobić żeby wysżło jak ori.