Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie zastanawiam czy projektory Hella 3 wejdą zamiast tych z A4 B8

Wejdą sam mam takie i świecą zaj.....ście. Chyba najlepszy mod poza oczywiście mocą jaki zrobiłem. Wymiana robota Gwerty :) polecam

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

pany pada mi wentylator... nie załącza się często póki go ręką nie ruszę a jak chodzi to widać iskry w środku, jakieś dobre zamienniki są czy tylko ori używka? A może warto w nim po prostu szczotki wymienić? Mam jeden i obok była żaluzja kiedyś :o (ta żaluzja coś robi w ogóle?)

Jak swieci slonce to sie sama zamyka, zeby nie razilo. :D ewentualnie zamyka sie co druga i wtedy masz "dzien/noc" ;)

Wczoraj oglądałem a4 2.0alt. I teraz niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest możliwe ze na wlepie z vinem w komorze silnikowej był kod silnika BAM, no i na wlepie w bagażniku tez był BAM o.O WTF?!?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edit: rozumiem jakby ktoś zrobił swapa na alt ale BAM nigdzie nie było w a4

Edytowane przez the19game

Dziwna sprawa z tym kodem...

Ja mam AVK na wlepie w bagaju a BGN-a pod maską...dekoder VIN i ASO też potwierdzają obecność tego drugiego od nowości.

Oba to V6 3.0 benz :wink:

Edytowane przez BeyerBrown

Dobry :)

Czy nasze furki mają w kabinie plus po "alternatorze"?

Jeśli masz na myśli "główny plus" idący z aku (i siłą rzeczy również z altka) to jest nim Terminal30, zasila on np. moduł MCE poprzez T10b/9 i T10b/10 (czarna kostka), czerwone przewody 2,5mm2

W punkcie 500 znajduje się zacisk redukujący grubość przewodu z 16 na 6mm2, a w punkcie 501 jest on z kolei rozdzielony na 4 przewody 6mm2. Oba znajdziesz gdzieś w okolicy kolumny kierowniczej. Przewody mają czerwony kolor izolacji więc nie będziesz miał większych problemów z ich namierzeniem.

A jeśli chodzi Ci o plus informujący o ładowaniu akumulatora (D+/61 przy alternatorze) to stosowny niebieski przewód 0,35mm2 wchodzi do licznika poprzez T32a/14 (zielona kostka).

Dobry :)

Czy nasze furki mają w kabinie plus po "alternatorze"?

Jeśli masz na myśli "główny plus" idący z aku (i siłą rzeczy również z altka) to jest nim Terminal30, zasila on np. moduł MCE poprzez T10b/9 i T10b/10 (czarna kostka), czerwone przewody 2,5mm2

W punkcie 500 znajduje się zacisk redukujący grubość przewodu z 16 na 6mm2, a w punkcie 501 jest on z kolei rozdzielony na 4 przewody 6mm2. Oba znajdziesz gdzieś w okolicy kolumny kierowniczej. Przewody mają czerwony kolor izolacji więc nie będziesz miał większych problemów z ich namierzeniem.

A jeśli chodzi Ci o plus informujący o ładowaniu akumulatora (D+/61 przy alternatorze) to stosowny niebieski przewód 0,35mm2 wchodzi do licznika poprzez T32a/14 (zielona kostka).

O to chodziło :)

Dzięki za pomoc :)

Witam.

Pany kolega chce kolorowy fis ma narazie zwykły co potrzebuje zrobić?

Wymiana całych bebech czy można sam wyświetlacz??

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Witam.

Pany kolega chce kolorowy fis ma narazie zwykły co potrzebuje zrobić?

Wymiana całych bebech czy można sam wyświetlacz??

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Był gdzieś temat które z którymi są zamienne i w których rocznikach to nie ruszy.

Panowie pytanko mam.... czy jest bezpiecznik od lampek podswietlenia nog???

Ogolnie mam pakiet swiatło i lampki w drzwiach swieca, a znikło podswietlenie przestrzeni nog tak samo przod jak i tył... :/

Ktos cos???

Jest, mała 5ka, 2 rząd, 3 kolumna, jak mnie pamięć nie myli

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka