zadzik Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja sie zastanawiam czy projektory Hella 3 wejdą zamiast tych z A4 B8 Wejdą sam mam takie i świecą zaj.....ście. Chyba najlepszy mod poza oczywiście mocą jaki zrobiłem. Wymiana robota Gwerty polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 pany pada mi wentylator... nie załącza się często póki go ręką nie ruszę a jak chodzi to widać iskry w środku, jakieś dobre zamienniki są czy tylko ori używka? A może warto w nim po prostu szczotki wymienić? Mam jeden i obok była żaluzja kiedyś (ta żaluzja coś robi w ogóle?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jak swieci slonce to sie sama zamyka, zeby nie razilo. ewentualnie zamyka sie co druga i wtedy masz "dzien/noc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the19game Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Wczoraj oglądałem a4 2.0alt. I teraz niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest możliwe ze na wlepie z vinem w komorze silnikowej był kod silnika BAM, no i na wlepie w bagażniku tez był BAM o.O WTF?!? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edit: rozumiem jakby ktoś zrobił swapa na alt ale BAM nigdzie nie było w a4 Edytowane 14 Września 2016 przez the19game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Dziwna sprawa z tym kodem... Ja mam AVK na wlepie w bagaju a BGN-a pod maską...dekoder VIN i ASO też potwierdzają obecność tego drugiego od nowości. Oba to V6 3.0 benz Edytowane 15 Września 2016 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dobry Czy nasze furki mają w kabinie plus po "alternatorze"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dobry Czy nasze furki mają w kabinie plus po "alternatorze"? Jeśli masz na myśli "główny plus" idący z aku (i siłą rzeczy również z altka) to jest nim Terminal30, zasila on np. moduł MCE poprzez T10b/9 i T10b/10 (czarna kostka), czerwone przewody 2,5mm2 W punkcie 500 znajduje się zacisk redukujący grubość przewodu z 16 na 6mm2, a w punkcie 501 jest on z kolei rozdzielony na 4 przewody 6mm2. Oba znajdziesz gdzieś w okolicy kolumny kierowniczej. Przewody mają czerwony kolor izolacji więc nie będziesz miał większych problemów z ich namierzeniem. A jeśli chodzi Ci o plus informujący o ładowaniu akumulatora (D+/61 przy alternatorze) to stosowny niebieski przewód 0,35mm2 wchodzi do licznika poprzez T32a/14 (zielona kostka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dobry Czy nasze furki mają w kabinie plus po "alternatorze"? Jeśli masz na myśli "główny plus" idący z aku (i siłą rzeczy również z altka) to jest nim Terminal30, zasila on np. moduł MCE poprzez T10b/9 i T10b/10 (czarna kostka), czerwone przewody 2,5mm2 W punkcie 500 znajduje się zacisk redukujący grubość przewodu z 16 na 6mm2, a w punkcie 501 jest on z kolei rozdzielony na 4 przewody 6mm2. Oba znajdziesz gdzieś w okolicy kolumny kierowniczej. Przewody mają czerwony kolor izolacji więc nie będziesz miał większych problemów z ich namierzeniem. A jeśli chodzi Ci o plus informujący o ładowaniu akumulatora (D+/61 przy alternatorze) to stosowny niebieski przewód 0,35mm2 wchodzi do licznika poprzez T32a/14 (zielona kostka). O to chodziło Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Panowie kto z forum handluje mapami do rnse ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Panowie kto z forum handluje mapami do rnse ?H4mm3R Edytowane 15 Września 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam. Pany kolega chce kolorowy fis ma narazie zwykły co potrzebuje zrobić? Wymiana całych bebech czy można sam wyświetlacz?? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Cały licznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam. Pany kolega chce kolorowy fis ma narazie zwykły co potrzebuje zrobić? Wymiana całych bebech czy można sam wyświetlacz?? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Był gdzieś temat które z którymi są zamienne i w których rocznikach to nie ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzięki panowie Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Panowie pytanko mam.... czy jest bezpiecznik od lampek podswietlenia nog??? Ogolnie mam pakiet swiatło i lampki w drzwiach swieca, a znikło podswietlenie przestrzeni nog tak samo przod jak i tył... :/ Ktos cos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jest, mała 5ka, 2 rząd, 3 kolumna, jak mnie pamięć nie myli Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 bezpiecznik nr2. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi