tomekhxc Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 daj se spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kojuś jak to świeci to efekt OK. Ale na zgaszonych to średnio Pytaj Turzola on zna to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 I tak i tak wolalbym zobaczyc to swoim wlasnym okiem. ale dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Niestety auto już gdzieś koło Wałbrzycha lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Noo wiem wiem, widzialem wlasnie, ze sprzedal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Panowie mam szybkie pytanko, czy ktoś mógł by mi sprawdzić czy auto o numerze vin : WAUZZZ8E18A040947 ma hamulce 320/288 czy coś innego w serii bo nie mam nigdzie etki zainstalowanej, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Koledzy ile mogę wołać za lustra grzane i elektrycznie regulowane? I ewentualnie same wkłady grzane? Będę to dzisiaj wystawiał a nie orientuję się w cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Panowie potrzebuje numer poduszki do kierownicy z audi tt Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 szukam włącznika chromowanego.. ktoś, coś? na alledrogo nie ma niczego w przyzwoitych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wez np z paska i przeloz pokretlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 pasuje bez problemu? przeszukiwałem wczoraj division i znalazłem żeby szukać z A3/TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Z polówki tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tomek a z polówki nie jest czasem minimalnie mniejsze? Coś dawno dawmo temu Hammer o tym pisał jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 A możliwe , osobiście nie sprawdzałem a wydaje sie takie samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 dobra, zamówiony z Paszczura - dzięki najwyżej ilość k*** i ch**** będzie taka sama, jak przy zakładaniu nakładek na pedały w A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 jedrekx - nie dawno przekladalem z paskowego przelacznika pokretlo do siebie, jest tam u mnie w temacie jakos pod koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 dzięki Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Czym może być spowodowane niskie napięcie podawane na pompę paliwa w AWX, oprócz rozładowanego aku Nowa pompa nie ma siły przepchnąć paliwa pół metra w górę... Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 albo taka dobra pompa , albo zajrzyj do przekaźników pod ECU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi