michałswd Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Widze chłopaki że będe musiał nowy temat z autem założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Zamiast zadzwonić to pytasz gdzie popadnie Hammerku ja tej nie chcę , była kiedyś pod zderzak z b6 wklejanie A szukanie tamtej foty to jak szukanie igły w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nie mam caly czas lato ostatnio jedynie profil wyzszy zaklafalem,roznicy brak Czyli zmieniałeś same opony na feldze. Jeźdź na wyważarkę dynamiczną i Ci sprawdzą czy opony nadają się na gwarancję Sprawdzę dzięki za radę. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie kojarzy ktoś taką dokładkę do naszych b6 pod zderzak sline? Nie chodzi mi o cupre Zamiast zadzwonić to pytasz gdzie popadnie Podrzuć i tutaj info bo fajnie wygląda. Pewnie że fajnie wygląda ale do zderzaków DTM albo tak jak tu u Michała al'a DTM bo myślę że do slina albo s4 będzie to kijowo wyglądać , chociaż mogę się mylić bo na żywo chyba jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Rezacze Heble 345mm kompletne za 600zł. Dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Rezacze Heble 345mm kompletne za 600zł. Dobra cena? To jest ten co miał już nic nie dokładać [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Same zaciski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Rezacze Heble 345mm kompletne za 600zł. Dobra cena? Co masz na myśli pisząc kompletne? Bo jeśli zaciski z jarzmami to dolicz jeszcze 1.2 na nowe tarcze i klocki nie wspominając o jakimś ładnym kolorze w Eltomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Osłona,zacisk,klocki,tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No to łykaj i nie pytaj. Kwestia jeszcze jaki stan tarcz/klocków ?! afroo - 1200zl za zestaw hebli na przod? No coś Pan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 1200zl za zestaw hebli na przod? No coś Pan . Za same części eksploatacyjne. Policz tarcze OZSporty po 350zł/sztuka + klocki FDSy 400zł a gdzie tam jeszcze jakieś malowanko, oplot, czy blaszki S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Zawsze mozna wziasc ferodo, czy nie bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Osłona,zacisk,klocki,tarcze Jeden komplet w tej cenie chcesz czy więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Osłona,zacisk,klocki,tarczeJeden komplet w tej cenie chcesz czy więcej?Po tyle sprzedajesz esowe komplety? Żeby tyl był w takiej cenie:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 jak to tak tanio z klockami i tarczami kuwa?! skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Zawsze mozna wziasc ferodo, czy nie bardzo ?Ale co ferodo? Przecież afro pisał ile ferodo kosztuje + tarcze Zimmermam Rezacze Heble 345mm kompletne za 600zł. Dobra cena? Rezacz!Nie gadaj że to twojego dziadka będziesz takie heble wkladal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Rezacze Heble 345mm kompletne za 600zł. Dobra cena? powiedz tylko gdzie są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Panowie gdzie zmienić kodowanie żeby zaczęły mi działać łopatki w kierownicy w trybie D? Chodzi o to żeby móc zmieniać biegi łopatkami gdy skrzynia jest w trybie D a nie na sekwencji. Edytowane 2 Listopada 2016 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 ucho dopytaj jeszcze z czego te zaciski, a z czego jarzma bo jak mieszanka S4/A6C6 to mogą się klocki blokować i piszczeć. Dev kiedyś ten temat tłumaczył. Panowie gdzie zmienić kodowanie żeby zaczęły mi działać łopatki w kierownicy w trybie D? Chodzi o to żeby móc zmieniać biegi łopatkami gdy skrzynia jest w trybie D a nie na sekwencji. Kodowanie skrzyni. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/155576-all-b6-kodowanie-tiptronic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi