Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie siedzi tu ktoś w telefonach? Chcę kupić samsunga s7 edge, wiecie coś na temat tych paragonów VAT 0% czy faktur VAT marża w kwestii gwarancji w autoryzowanym serwisie? Cena przy paragonie czy fakturze VAT 23% jest średnio większa o 500zł.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie spawa ktos gotowce do a4 b6 1.8t BFB znaczy KIT do Intercooler'a ???

Szukam zeby to było na 4 silikonach....

Ktos cos??? Pliss ;)

Opublikowano

Edmudy gdybym chciał zamiast fabrycznego radia 2din upchnąć na ten przykład inny badziew 2 din z allegro to ta ramka będzie uniwersalna dla każdego innego radia 2 din ? http://allegro.pl/ramka-radiowa-2-din-audi-a4-b6-b7-2001-2008-i6510360883.html

Opublikowano

szczuracz, zależy jaki badziew 2din z alle. Są dedykowane radia 2din do a4 i nie potrzeba żadnych ramek

Opublikowano

Pany ktoś kupował z forum siłowniki do klapy bagażnika ze sprężynami ? Kupiłem i tak z d*py to działa.

"Czy miał ktoś sytuacje, że klapa się nie otwierała sama pomimo zamontowania siłowników ? Po otworzeniu z pilota klapy ona tylko delikatnie odskakuje i dopiero jak podejdę i podniosę ją do góry to idzie automatycznie .... :( "

Opublikowano

:grin: :grin: :grin: 170 zł i nie działa :grin: :grin: :grin: teleskopy 70 zł sprężyny 20 zł 2x0ringi 2 zł 6 podkładek 40gr 100 zł wydane z przesyłką i hula jak należy

Napisz do gościa że nie działa i reklamuj :D

Opublikowano

Jeżeli testujesz je w temperaturze taka jaka jest obecnie to siłowniki będą się tak zachowywać. Gdzieś od 5 stopni wzwyż działają prawidłowo

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

Panowie czy czujnik prędkości pojazdu może powodować odcięcie obrotów przy 5k? Tak wyczytałem w necie i w sumie wpada u mnie taki błąd i mam odcinkę przy 5k :huh:

Opublikowano

szczuracz, zależy jaki badziew 2din z alle. Są dedykowane radia 2din do a4 i nie potrzeba żadnych ramek

Szukam alternatywy dla RNS-E

Opublikowano (edytowane)

Szukam alternatywy dla RNS-E
Radio z androidem, instalacja Kodi z wtyczką np weeb.tv, internet WiFi i banan z tv w aucie bez zaprzatania głowy zasięgiem dvb-t

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez xsebo1
Opublikowano

:hi:

Panowie czy czujnik prędkości pojazdu może powodować odcięcie obrotów przy 5k? Tak wyczytałem w necie i w sumie wpada u mnie taki błąd i mam odcinkę przy 5k :huh:

Wszystko Ok ;)

Diesle tak mają :D

;)

Opublikowano

Wszystko Ok ;)

;)

Czyżby czorny wsadził 2.5TDI? :huh::decayed:

Opublikowano

Pany ktoś kupował z forum siłowniki do klapy bagażnika ze sprężynami ? Kupiłem i tak z d*py to działa.

"Czy miał ktoś sytuacje, że klapa się nie otwierała sama pomimo zamontowania siłowników ? Po otworzeniu z pilota klapy ona tylko delikatnie odskakuje i dopiero jak podejdę i podniosę ją do góry to idzie automatycznie .... :( "

Spróbuj wyjąć trójkąt :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszystko Ok ;)

;)

"Czujnik" prędkości masz w skrzyni czy idzie po sygnale z ABSów?

Opublikowano

Wszystko Ok ;)

;)

"Czujnik" prędkości masz w skrzyni czy idzie po sygnale z ABSów?

Właśnie nie wiem jak to jest. Mam skrzynie od AVJ 5b quattro. Tam czujnik prędkości raczej jest

Opublikowano

Mam skrzynie od AVJ 5b quattro. Tam czujnik prędkości raczej jest
z rok temu kumplowi wymianialem ten czujnik przy skrzyni , pamietam ze jedyny objaw to byl taki ze licznik wariował ale nie powodowal zadnej odcinki
Opublikowano

Z tego co wiem, czujnik może powodować takie objawy jeśli jest 4 pinowy

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam skrzynie od AVJ 5b quattro. Tam czujnik prędkości raczej jest

z rok temu kumplowi wymianialem ten czujnik przy skrzyni , pamietam ze jedyny objaw to byl taki ze licznik wariował ale nie powodowal zadnej odcinki

Tylko u mnie wywala ten błąd. Jak skasuje auto ciągnie do końca obrotów

Opublikowano

Panie jak diagnoza postawiona to o czym mu tu gadamy. Załóż nowy czujnik i daj znać

Opublikowano

Tylko u mnie wywala ten błąd. Jak skasuje auto ciągnie do końca obrotów
to wymiana czujnika i ma działać :decayed: