KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Moze swirowac potencjometr w pedale gazu.
RicS3 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Moze swirowac potencjometr w pedale gazu.a vagiem da radę to sprawdzić?Edit. Nie wiem jak to dokładnie opisać ale to czuć w aucie i na pedale tak jakby sprzęgło się ślizgnęło i dopiero po chwili załapało. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ma ktoś może u siebie zawieszenie 1BV ze sprężynami Eibach Pro Kit -30mm ?? Chciałbym zobaczyć jak to mniej wiecej siedzi w B6/B7 Na prokit zmień jeśli chcesz więcej komfortu. Jeśli chcesz niżej to sportline Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę? Nie kupuj Federala. a na pewno nie 595evo. Na śliskim jest armagedon
dawid7737 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 dawid7737, dnia 12 Gru 2016 - 21:49, napisał:Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę?Nie kupuj Federala. a na pewno nie 595evo. Na śliskim jest armagedon Aż tak? bo właśnie ss595 mam wybrane
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 dawid7737, dnia 12 Gru 2016 - 21:49, napisał: Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę? Nie kupuj Federala. a na pewno nie 595evo. Na śliskim jest armagedon Aż tak? bo właśnie ss595 mam wybrane Tragedia. Tył zamiata jak głupi nawet z quattro Tapnięte z SGS5
Bieniek Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ma ktoś na handel zdrową przekładnie?? Najlepiej od exeo?
RicS3 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Panowie jak przeciągnąć kable od lampek pod fotelami pasażerów na przód? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 ja puszczałem razem z wiązką grzania i elektryki
RicS3 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 ja puszczałem razem z wiązką grzania i elektrykiTzn?
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) tzn pod fotelem masz zaślepkę gdzie podłączasz grzanie,elektrykę i airbag,dalej możesz ciągnąć kable wzdłuż tunelu lub zdejmij osłony progów i wzdłuż progów do przodu,mniej roboty przy progach ,ale i tak bez wyjęcia foteli będzie ciężko,ja miałem wyjęte i fotele i tunel bo kładłem wiązki grzania i elektryki foteli oraz tylne szyby w prądzie,więc od razu położyłem kable do lampek Edytowane 16 Grudnia 2016 przez greg2505
slimaczek89rz Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Panowie mam pytanie. Chciałem z tyłu zamontować ori pdc tylko mam zderzak bez czujników. Wiadomo, otwory będę musiał wyciąć tylko jak zamocować czujniki? Coś takiego będzie ok?http://allegro.pl/uchwyt-czujnik-parkowania-pdc-passat-b5-b6-sharan-i6586490462.html
Blachu Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Koledzy, demontował ktoś maskownicę głośnika w desce rozdzielczej? Jakieś wskazówki? Bo nie chcę nic uszkodzić
muzin Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Koledzy, demontował ktoś maskownicę głośnika w desce rozdzielczej? Jakieś wskazówki? Bo nie chcę nic uszkodzić http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292134-demontaz-montaz-wymiana-glosnika-centralnego-a4-b6-b7/Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
staniek Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Taka sprawa, takie pytanie. Czy lusterko foto z czujnikiem światła z B6-tki (zasadniczo chodzi o sam czujnik światła) będzie współpracowało z MCE z B7-mki i CLH będzie działało? Sporo osób przechodzi na MCE z B7 to pewnie ktoś wie
grzes283 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie wiem, czy MCE z B7 nie ma inaczej rozmieszczonych pinów przypadkiem. Szukaj MCE z lit. F i nie będzie problemu
pajda Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Taka sprawa, takie pytanie. Czy lusterko foto z czujnikiem światła z B6-tki (zasadniczo chodzi o sam czujnik światła) będzie współpracowało z MCE z B7-mki i CLH będzie działało? Sporo osób przechodzi na MCE z B7 to pewnie ktoś wie Nie
staniek Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dzięki czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby MCE F mam aktualnie.
Blachu Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Koledzy, demontował ktoś maskownicę głośnika w desce rozdzielczej? Jakieś wskazówki? Bo nie chcę nic uszkodzić http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292134-demontaz-montaz-wymiana-glosnika-centralnego-a4-b6-b7/Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie kolego
C4NC3R Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dzięki czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby MCE F mam aktualnie. Tak. Tylko PINologia czeka na Ciebie i to nie mała. Przeróbka każdej kostki. Jak już robisz swap na MCE N i szyby na tą od B7 to może warto pomyśleć nad tą pod czujnik deszczu
pajda Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Dzięki czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby MCE F mam aktualnie. Tak. Tylko PINologia czeka na Ciebie i to nie mała. Przeróbka każdej kostki. Jak już robisz swap na MCE N i szyby na tą od B7 to może warto pomyśleć nad tą pod czujnik deszczu No fajna sprawa szyba z b7 pod czujnik deszczu/zmierzchu + mce z b7 Trochę jest roboty parę pinów trzeba pozmieniać Dzięki czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby MCE F mam aktualnie. Jak masz mce f i lusterko z b6 pod czujnik zmierzchu to będzie wszystko ładnie śmigać do tego przełącznik auto + DRL w długich na 30% i jest full opcja
Rekomendowane odpowiedzi