Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie znacie lepszy środek do tapicerki od poorboy's natural look? Używałem go jeszcze jak golfa miałem a teraz chciałem coś zmienić i kupiłem shiny garage satin look ale jest jakiś dziwny bo porobiły mi się plamy na desce rozdzielczej. Tak naprawdę w miejscach w których przykładałem fibrę po nałożeniu preparatu.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rudyy :oklasky:

Doczekałeś się :)

no nie powiem,naczekałem się trochę :) a teraz jeszcze na wlepę poczekam ;)

Opublikowano

Potwierdzam, na czerwonym lżej pracuję. Na zielonym febi zawór sterujący przycinał się, spuscilem płyn a tam masę opiłków. Narazie plukanka i czerwony, ale pompa na wykończeniu. Swojego czasu masę pomp VW audi miało akcje serwisową, korozja zaworu sterującego. Możecie coś sensownego polecić?

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Siema Pany kupie zaciski przód pod 345mm macie gdzieś w dobrej cenie?

Opublikowano

Dev

Opublikowano

Jakiej firmy polecacie żarówki d4s? Jakiś sprawdzony dostawca?

Opublikowano

Uderz do Gwertego ;)

Opublikowano

Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie?

wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat..

Opublikowano

wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat..

Szkoda mi całej półosi bo przeguby zewnętrzne mam nowe ale to ewentualnie mogę przełożyć do tych półosi. A macie jakieś sprawdzone źródło żeby nie kupić gorszego szrota niż mam?
Opublikowano

Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polos

Opublikowano

Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polos

Muszę najpierw sprawdzić która to właśnie daje mi te objawy. Jak to w ogóle sprawdzić?
Opublikowano

kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubu

Opublikowano (edytowane)

Dzięki, sprawdzę i się odezwę.

Edit.

Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie

Edytowane przez RicS3
Opublikowano

Uderz do Gwertego ;)

Od niego mam właśnie cały komplet lamp itp. tzm on mi przerabiał moje lampy na bixy.

Opublikowano (edytowane)

Edit.

Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie

Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... :facepalm: wszystko na gotowo.

Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc:

- zdejmij swoją i odczytaj,

- wygoogluj,

- odpal Etkę.

Edytowane przez nitroo
Opublikowano

Edit.

Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... :facepalm: wszystko na gotowo.

Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc:

- zdejmij swoją i odczytaj,

- wygoogluj,

- odpal Etkę.

Chłopie nie sr** ogniem, może ktoś kupował i podrzuci cenę a jak nie będzie odpowiedzi to sobie poradzę. Forum jest od pytań a jak ktoś życzliwy to pomoże. Po co sobie życie utrudniać.
Opublikowano

tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta.

http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html

Ooo, dzięki bardzo i nawet cena rewelacja.

Cena chyba normalna jak za czarną , tak myśle :)

Pany może ma ktoś komplet to założenia czujników ciśnienia w oponach na sell? tak mnie naszło na jakieś nowości do padaki :decayed: