RicS3 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Panowie znacie lepszy środek do tapicerki od poorboy's natural look? Używałem go jeszcze jak golfa miałem a teraz chciałem coś zmienić i kupiłem shiny garage satin look ale jest jakiś dziwny bo porobiły mi się plamy na desce rozdzielczej. Tak naprawdę w miejscach w których przykładałem fibrę po nałożeniu preparatu.
rrrudy25 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Rudyy Doczekałeś się no nie powiem,naczekałem się trochę a teraz jeszcze na wlepę poczekam
xsebo1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Potwierdzam, na czerwonym lżej pracuję. Na zielonym febi zawór sterujący przycinał się, spuscilem płyn a tam masę opiłków. Narazie plukanka i czerwony, ale pompa na wykończeniu. Swojego czasu masę pomp VW audi miało akcje serwisową, korozja zaworu sterującego. Możecie coś sensownego polecić? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dawid7737 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Siema Pany kupie zaciski przód pod 345mm macie gdzieś w dobrej cenie?
Patryś Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jakiej firmy polecacie żarówki d4s? Jakiś sprawdzony dostawca?
jedrekx Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat..
RicS3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat.. Szkoda mi całej półosi bo przeguby zewnętrzne mam nowe ale to ewentualnie mogę przełożyć do tych półosi. A macie jakieś sprawdzone źródło żeby nie kupić gorszego szrota niż mam?
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polos
RicS3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polosMuszę najpierw sprawdzić która to właśnie daje mi te objawy. Jak to w ogóle sprawdzić?
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubu
RicS3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Edytowane 28 Grudnia 2016 przez RicS3
Patryś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Uderz do Gwertego Od niego mam właśnie cały komplet lamp itp. tzm on mi przerabiał moje lampy na bixy.
nitroo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... wszystko na gotowo.Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc: - zdejmij swoją i odczytaj, - wygoogluj, - odpal Etkę. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez nitroo
RicS3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... wszystko na gotowo.Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc: - zdejmij swoją i odczytaj, - wygoogluj, - odpal Etkę. Chłopie nie sr** ogniem, może ktoś kupował i podrzuci cenę a jak nie będzie odpowiedzi to sobie poradzę. Forum jest od pytań a jak ktoś życzliwy to pomoże. Po co sobie życie utrudniać.
turzol Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html
RicS3 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html Ooo, dzięki bardzo i nawet cena rewelacja.
turzol Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html Ooo, dzięki bardzo i nawet cena rewelacja. Cena chyba normalna jak za czarną , tak myśle Pany może ma ktoś komplet to założenia czujników ciśnienia w oponach na sell? tak mnie naszło na jakieś nowości do padaki
Rekomendowane odpowiedzi