Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok to już wiadomo...

To jeszcze jedno pytanie...ma ktoś numer zaślepki w tunel środkowy wersja chrom ale z prostymi narożnikami - czyli  w środek

Opublikowano
1 minutę temu, Roboform550 napisał:

Ok to już wiadomo...

To jeszcze jedno pytanie...ma ktoś numer zaślepki w tunel środkowy wersja chrom ale z prostymi narożnikami - czyli  w środek

Sa 2 numery - lewa i prawa strona. Zaraz podesle bo akurat odbieralem w piatek w aso te zaslepki.

Opublikowano
Ok to już wiadomo...

Jak coś mam taka zaślepkę nowka sztuka miałem do siebie zakładać ale wpadł pomysł na kontrolkę poduszki [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Ja potrzebuję w 3 miejsce od strony kierownicy...pierwsze mam esp drugie przycisk sport zaślepka którą potrzebuję i PDC

Opublikowano
Ja potrzebuję w 3 miejsce od strony kierownicy...pierwsze mam esp drugie przycisk sport zaślepka którą potrzebuję i PDC

Jak potrzebujesz na 3 miejsce to właśnie takie coś mam porównaj z numerem który jest na zdj 40282594f7ef7892bdfa6dfda1e16973.jpg6f14fdca28529f957d3175be11da8468.jpg

Opublikowano

ile za to chcesz?

Opublikowano
ile za to chcesz?

Poczekaj spr jeszcze czy w etce jest taki numer ale na 99 % tak bo ja mam na 3 miejscu kontrolkę poduszki pasażera a tam miała być ta zaslepk

Opublikowano

04f2ea98d520c6ca2f12180e47b17436.jpg
Sprawdzone według etki tak powinno być jak coś zadzwoń do mnie 508969865

Opublikowano
6 minut temu, Karol89 napisał:

Sprawdzone według etki tak powinno być jak coś zadzwoń do mnie 508969865

Co tam będę dzwonił...

Podaj cenę dane do wpłaty na pw i biorę...

Opublikowano

Chyba płaciłem w aso za to 45zł ale mogę się mylić :( to zrobimy tak odejmij od ceny jaka miałeś zapłacić w aso 10 zł i ja Ci to wyślę listem poleconym w kopercie bąbelkowej i już pasuje ?

Opublikowano

Siemano, 

Używa ktoś Galaxy S8? Potrzebuje jakiegoś poleconego szkła na ekran. Kupiłem jakiegoś chinola i żeby choćby napisać smsa muszę " napier....ć" w ekran, taki jest nieczuły :grin:

Bardziej plastik niż szkło.......może lepiej będzie folię kupić?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, grzes283 napisał:

Siemano, 

Używa ktoś Galaxy S8? Potrzebuje jakiegoś poleconego szkła na ekran. Kupiłem jakiegoś chinola i żeby choćby napisać smsa muszę " napier....ć" w ekran, taki jest nieczuły :grin:

Bardziej plastik niż szkło.......może lepiej będzie folię kupić?

po prostu taka kupiłes. najlepiej kupic od osób ktore sprzedaja telefony , akcesoria w sklepach galerii itp.  Ja znowu kupiłem ochronna ale taka była cienka ze jak upadł telefon to popękała calutka. Teraz kupiłem hartowane szkło i jest super .  Także ciężko jest powiedzieć jakiej firmy . Ogolnie dałem 30zł z montazem

Edytowane przez black_edition
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol89 napisał:

Chyba płaciłem w aso za to 45zł ale mogę się mylić :( to zrobimy tak odejmij od ceny jaka miałeś zapłacić w aso 10 zł i ja Ci to wyślę listem poleconym w kopercie bąbelkowej i już pasuje ?

Mi po tym numerze wychodzi u gajosa 25 zeta....dowiem się ile u mnie w ASO to kosztuje...ale to dopiero poniedziałek

Opublikowano
1 minutę temu, Roboform550 napisał:

Mi po tym numerze wychodzi u gajosa 25 zeta....dowiem się ile u mnie w ASO to kosztuje...ale to dopiero poniedziałek

25 zł to zwykła bez chromu ale jak tak to wtedy nawet tego się nie opyla wysyłać bo list koło 10 ? Spokojnie dowiedz się dobrze  jak coś masz numer ?

Opublikowano

Spisałem numer który pokazałeś na zdjęciu z tyłu zaślepki. Choć jest to inny numer niż ten jaki jest na opakowaniu które widać na zdjęciu w twoim ogłoszeniu na OLX

Morze turzol coś podpowie

Opublikowano
3 minuty temu, Roboform550 napisał:

Spisałem numer który pokazałeś na zdjęciu z tyłu zaślepki. Choć jest to inny numer niż ten jaki jest na opakowaniu które widać na zdjęciu w twoim ogłoszeniu na OLX

Morze turzol coś podpowie

Numer jest inny bo to folia była od czegoś innego numer tego masz na zdj które Ci wysłałem . No tak najlepiej się dobrze dowiedzieć bo po co na marne coś wysyłać 

Opublikowano

Koledzy szybkie pytanko, mam felgi 18" łopaty z rs6...mam na nim opony 225/40. Obecne są sprawcą wszelkich drgań w moim aucie, są zwichrowane jak diabli...możecie polecić coś lepszego niż imperial ecosport ale nie jakiegoś super-drogiego? Może z rantem?

Opublikowano

Jestes pewny, ze to opony ? :eusathink: