Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje numer 3 rzeczy.

Lewy uchwyt od kierowcy drzwi, ten plastik co są tam el szyby i lusterka (2sztuki elektrycznych szyb)

Zatyczkę do osłony silnika do 1.9tdi, czarną (te kółeczka co zaślepiają śruby mocujące)

Gąbkę, co jest pod osłoną silnika w AVF, ona oddziela egr-a chyba - nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej :grin:

Opublikowano

Szukam boczkow przednich do B6 na dwie elektryczne szybki :wink:

Opublikowano

Mam same panele soul przednie bez oparc ładne za 50 zł 2szt

Opublikowano

Ja bym miał boczki tylko musiałbym zdemontować... :grin:

Poważnie mówie, bo leżą mi na 4 szyby, ale nie mialem sie kiedy za to wziąść i jezdze cały czas na tych poprzednich na 2 szyby.

czarne - (materiał obicie), panel sterowania idealny.

Opublikowano

Mi jakies tam boczki zwykle zalegaja.

Chcesz to masz je za freee.

Takie zwykle czarne materialowe....

Opublikowano

:hi:panowie potrzebuje pomocy

od którego Audi jest lewarek zmiany biegów 8D0711290C , kupiłem na aledrogo lewarek do skrzyni hck do A4 B7 , gość przysłał mi coś takiego i nie pasuje :kwasny:

Opublikowano

PAnowie mam taki problem...ostatnio mam probemy z odpaleniem auta...wydaje mi się ze to po wymianie filtra paliwa...spotkał się ktoś z czymś takim??

Opublikowano
PAnowie mam taki problem...ostatnio mam probemy z odpaleniem auta...wydaje mi się ze to po wymianie filtra paliwa...spotkał się ktoś z czymś takim??

Napisz coś więcej.

Są inne objawy?

Btw. jakie powinno być ciśnienie w oponach 235/45/17"?

Opublikowano

Jak masz problem to sprobuj zapalic z wlaczonymi swiatlami postojowymi

Tap Tap

Opublikowano

poprostu trzeba chwile dłużej pokrecić tak jakby paliwo dłużej dochodziło

Opublikowano

ARTURB6 właśnie ja mam też taki problem, nie zawsze się on objawia. Raz zapali od razu a raz trzeba pokręcić. Ja sprawdziłem cały układ paliwowy i jest git

. Mój przypadek jednak zaczął się od zatopienia przekaźników tu koło podszybia. Padł przekaźnik świec żarowych, szyberdachu i jeszcze czegoś jednego tylko nie pamiętam (tak wymienił mechanik) i teraz właśnie mam taki objaw że muszę dłużej pokręcić.

Opublikowano
:hi:panowie potrzebuje pomocy

od którego Audi jest lewarek zmiany biegów 8D0711290C , kupiłem na aledrogo lewarek do skrzyni hck do A4 B7 , gość przysłał mi coś takiego i nie pasuje :kwasny:

A potrzebujesz ten numer ktory ma HCK?

To jest obsada dzwigni zmiany biegow z B5- taka wanienka :)

Opublikowano

jak masz to podaj numer dla HCK

Opublikowano

8E0 711 055 M- z tym ze nie mam w Etce rozroznienia na konkretne silniki, lub skrzynie biegow- jutro w ASO sie dopytam.

Opublikowano

Spróbujcie zapalić światła jak będzie akurat objaw 'długiego' zaskakiwania rozrusznika :wink: Jest to dosyć znana usterka czujnika świateł, zanim zaczniecie wymieniać inne części:whistling:

Opublikowano
Spróbujcie zapalić światła jak będzie akurat objaw 'długiego' zaskakiwania rozrusznika :wink: Jest to dosyć znana usterka czujnika świateł, zanim zaczniecie wymieniać inne części:whistling:

gdzie się Młody ten czujnik znajduje ? i jego wymiana załatwia sprawę ?

Opublikowano

Wlacznik swiatel.:grin::decayed:

Po lewej stronie kierownicy.:decayed:

Opublikowano
Wlacznik swiatel.:grin::decayed:

Po lewej stronie kierownicy.:decayed:

pomaga wyłącznie wymiana na nowy ?

Opublikowano

8E0 711 055 M- z tym ze nie mam w Etce rozroznienia na konkretne silniki, lub skrzynie biegow- jutro w ASO sie dopytam.

:notworthy: