Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak nie jak tak:doh:Nie ma róznicy czy avant czy sedan byle był od FWD:wink:
Przecież się poprawiłem:tongue:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak ściągnąć klapkę z przedniego podłokietnika?

Opublikowano
jak ściągnąć klapkę z przedniego podłokietnika?

otwórz podłokietnik, "ściśnij" do siebie elementy "zawiasów" i po kłopocie

.. tak na szybko :naughty:

Opublikowano

dziękować, jutro sprawdzę bo na zewnątrz 8 stopni i nie chce mi się iść do garażu :decayed:

Opublikowano

Luzik :wink:

Opublikowano
Jak nie jak tak:doh:Nie ma róznicy czy avant czy sedan byle był od FWD:wink:
Przecież się poprawiłem:tongue:

Spoko spoko:wink:

Opublikowano

Czy 1800zł za RNSe led to dużo ?

Opublikowano
Czy 1800zł za RNSe led to dużo ?

raczej nie bo poniżej 2k niewidziałem

Opublikowano

Mam pytanie czy w b6 z2002r mozna wymienic sam przeglub wewnetrzny czy trzeba wymienic cala polos?

Z gory wielkie dzieki za pomoc

Opublikowano
Mam pytanie czy w b6 z2002r mozna wymienic sam przeglub wewnetrzny czy trzeba wymienic cala polos?

No niestety nie można:kwasny:

Opublikowano

czyli cala polos do wymiany ale lipa :thumbdown:

Opublikowano

Nie można ściągnąć wew przegubu normalnie jak w B5?:shock3: Na allegro wew przegubów cała masa:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
:hi: może ma Ktos na zbyciu bączek plastikowy EGR do sprzedania 1,9 AVF :whistling:
Opublikowano

czyli cala polos do wymiany ale lipa :thumbdown:

Wątpie żebym się mylił ale może:whistling:

Opublikowano

Nie można ściągnąć wew przegubu normalnie jak w B5?:shock3: Na allegro wew przegubów cała masa:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czyli jak na allegro sa wiec chyba mozna,w aso za pol os od strony kierowcy powiedzielo mi 400€ :thumbdown:

Opublikowano
Witam kolegów B6 division :hi:Ktoś może zobaczyć dla mnie jedną aukcję i ocenić A4*1.9TDI 131KM *XENON*CHROM*ALU*BEZWYPAD PIĘKNA (2700902322) - motoAllegro

wygląda nieźle na pierwszy rzut oka, ale przy xenonach powinien być zderzak ze spryskami czyli jak na moje auto było walone przodem

Opublikowano
Witam kolegów B6 division :hi:Ktoś może zobaczyć dla mnie jedną aukcję i ocenić A4*1.9TDI 131KM *XENON*CHROM*ALU*BEZWYPAD PIĘKNA (2700902322) - motoAllegro

wygląda nieźle na pierwszy rzut oka, ale przy xenonach powinien być zderzak ze spryskami czyli jak na moje auto było walone przodem

Już raz wpadłem z aktualną B5 i niechcę popełnić tego samego błędu. Chyba że coś na mobilach wyszukać i samemu kupić :eusathink:

Opublikowano

auto może ma dołożony xenon bo ma regulacje ręczną :whistling: więc nie można powiedzieć ze dostała mega w przód, podstawa to VIN i jechać zobaczyć+ iernik, po za tym golasek :whistling: wolał bym coś z 2001 roku bardziej wyposażone :wink:

Opublikowano

Moze ma poprostu HIDy.