tymonA4 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Dokładnie ja mam zwykły hak i nie ma tragedi
RS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No tego wcale nie wykluczam. Z tym że nie mam dojścia do gratów. Proszę o jakieś sugestie. Tego gościa mam pod nosem. Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko czemu te haki westfalia są takie drogie ? Warto to brać ? Bo różnica w cenie spora od 300 do 1200zł Firme Westfalia mam pod nosem. Jest to niemiecka firma z wieloletnia tradycja w budowie hakow, przyczepek lub przerobek Vw Busow na campery (wspolpraca z VW)- wiec chyba kicha to nie jest. Ja mam oryginalny hak i do pakietu S-line zewnetrznego (exterierur-paket) i jak auto odbieralem to tyciecie wygladalo jakby u Zdzisia w stodole wyciety, ale trudno- lepszej alternatywy nie mialem.
julo23 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Pokażcie foto, w wolnej chwili. Nigdy nie zwracałem na to uwagi a "A-czwórek" mało się widuje z hakami. Chyba podjadę do tego gościa z Będzina, widać że ma moduł też na aukcjach.
Fr0styyy. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak zdjąć tą nakładkę chromowaną na tylnym zderzaku? Maznąłbym to na czarno
greg2505 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 listwa chromowa nie jest przyklejona tylko na zatrzaski żeby ją zdjąć trzeba zdjąć zderzak, Tymon jak masz przyklejoną najprawdopodobniej masz połamane zatrzaski
Fr0styyy. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 To nieciekawie, że zderzak trzeba ściągać Dużo z tym roboty w sedanie?
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 To nieciekawie, że zderzak trzeba ściągać Dużo z tym roboty w sedanie? By zdjęć zderzak max 30 min
Fr0styyy. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No widzę tutorial, nic trudnego Tylko boje się, że coś krzywo będzie jak drugi raz go założę
laki83 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No widzę tutorial, nic trudnego Tylko boje się, że coś krzywo będzie jak drugi raz go założę z tego co wiem to nie ma mozliwości żebys go zle założył...on jest dokręcany 4 śrubami po lewej i prawej stronie,jak te sruby dobrze dokręcisz to zderzak będzie prosto siedziec
fantowski Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak zdjąć tą nakładkę chromowaną na tylnym zderzaku? Maznąłbym to na czarno ja w piątek małowałem plastidipem i nie ściągałem jej.. musisz tylko sprawnie okleić i będzie gites !
Fr0styyy. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak zdjąć tą nakładkę chromowaną na tylnym zderzaku? Maznąłbym to na czarno ja w piątek małowałem plastidipem i nie ściągałem jej.. musisz tylko sprawnie okleić i będzie gites ! A pokażesz jak wyszło? Ja plastidipa nie mam więc raczej miałbym tylko jedną szanse...
miszka Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Rial Riga To te 17" VW EOS (06-10) Wolfrace Rial Riga Alloy Wheels Only | eBay
fantowski Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak zdjąć tą nakładkę chromowaną na tylnym zderzaku? Maznąłbym to na czarno ja w piątek małowałem plastidipem i nie ściągałem jej.. musisz tylko sprawnie okleić i będzie gites ! A pokażesz jak wyszło? Ja plastidipa nie mam więc raczej miałbym tylko jedną szanse... spoko spoko jutro zrobie jakieś zdjęcia i wrzucę w temat
Fr0styyy. Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Btw. masz srebrny lakier? Bo ja wszystkie chromy wypieprzyć chcę na srebrnym
fantowski Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Btw. masz srebrny lakier? Bo ja wszystkie chromy wypieprzyć chcę na srebrnym czarny
Rekomendowane odpowiedzi