P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A co się stało? ....se kurna przeciąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja ci zaraz obadam czy mam bo kiedyś kupiłem szybę na testy przyciemniania i dostałem całą ramke:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 nawet fajne- ma ktoś foto na czarnym aucie z chromem?? A jak się je wyjmuję w ogóle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja ci zaraz obadam czy mam bo kiedyś kupiłem szybę na testy przyciemniania i dostałem całą ramke:decayed: Chodzi mi o ta uszczelke w karoserii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 WRC mam jakieś dwie uszczelki mogę ci je wysłać. ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- Aha nie doczytałem mam tylko te z ramki:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 nawet fajne- ma ktoś foto na czarnym aucie z chromem?? A jak się je wyjmuję w ogóle?? podważa śrubokrętem chyba- to miało być moje następne pytanie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Srubokrętem to tak nie bardzo przy blacharce się operuję Ale jak przykladalem to wyglądają za***iście:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Srubokrętem to tak nie bardzo przy blacharce się operuję Ale jak przykladalem to wyglądają za***iście:kox: przez szmatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Coś się wymyśli jak je wyciągnąć :-P Wandej odpisz na pw :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 takiego przodu w a6 to jeszcze nie widzialem Audi Audi A6 Limo 2.7 TDI DPF Leder Navi Xenon PDC jako Limuzyna w Krefeld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panu tak na szybko... problem... wracałem wczoraj ze spota. wlaczyłem sobie na klimatroniku funkcje AUTO. po 1 minucie wróciłem jednak do nawiewu na szybe i nogi. i ku mojemu zdziwieniu skonczyło sie ciepłe powietrze. jednym słowem auto nie ma ogrzewania. obstawiac klimatronik? nagrzewnice czy moze cos innego? Nie mam dzisiaj vaginy, zarobiony jestem i dopiero za 2-3 dni podjade do piotrka98Igo na podlaczenie. moze ktos miał podobna banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panu tak na szybko... problem... wracałem wczoraj ze spota. wlaczyłem sobie na klimatroniku funkcje AUTO.po 1 minucie wróciłem jednak do nawiewu na szybe i nogi. i ku mojemu zdziwieniu skonczyło sie ciepłe powietrze. jednym słowem auto nie ma ogrzewania. obstawiac klimatronik? nagrzewnice czy moze cos innego? Nie mam dzisiaj vaginy, zarobiony jestem i dopiero za 2-3 dni podjade do piotrka98Igo na podlaczenie. moze ktos miał podobna banie prawdopodobnie silniczki nastawcze pod schowkiem pasażera... poczytaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-czyszczenie-silniczkow-silownikow-klap-klimatronika-239376/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 dzieki:) jutro rozbiore i zoabczymy:wink: moze tedy droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie szybkie pyatnie...jak zresetowac RNS_E ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie szybkie pyatnie...jak zresetowac RNS_E ??? trzymaj długo wciśnięty przycisk głośności , do momentu aż pyknie w głośnikach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie szybkie pyatnie...jak zresetowac RNS_E ??? trzymaj długo wciśnięty przycisk głośności , do momentu aż pyknie w głośnikach:wink: Ale to całkiem długo musisz trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie szybkie pyatnie...jak zresetowac RNS_E ??? trzymaj długo wciśnięty przycisk głośności , do momentu aż pyknie w głośnikach:wink: Ale to całkiem długo musisz trzymać lub wciskając jednocześnie radio i setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Usterka usunięta:banan: kabelek przy żółtej kostce się upier....dzięki wszystkim za podpowiedzi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 co tu taka nuda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi