miszka Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wandej byłeś już kozą na łące dzisiaj? :polew::polew::polew: aż się osmarkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jeszcze 1.3h w robocie nie jesteś w tym sam:facepalm: zrobię coś konstruktywnego- poszukam zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 cały czas cuś szukam ale ceny z d*p.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Tylko 97str jest do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wandej byłeś już kozą na łące dzisiaj? :polew::polew::polew: aż się osmarkałem No dowalił do pieca. :grin::grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 cały czas cuś szukam ale ceny z d*p.. Daj znać czego szukasz jak zobaczę to Ci pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wandej byłeś już kozą na łące dzisiaj? :polew::polew::polew: aż się osmarkałem Zdaję się że masz 18` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cholera, znowu zaczął mi chodzić po głowie swap multi na manual... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cholera, znowu zaczął mi chodzić po głowie swap multi na manual... Wywal chwasta(multi) i od razu Q założ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Oj chciałbym ale to jednak koszty są, z drugiej strony prędko z samochodem nie chce się rozstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wandej byłeś już kozą na łące dzisiaj? :polew::polew::polew: aż się osmarkałem Zdaję się że masz 18` Na dniach będzie leżeć w garażu 19" :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wandej byłeś już kozą na łące dzisiaj? :polew::polew::polew: aż się osmarkałem Zdaję się że masz 18` Na dniach będzie leżeć w garażu 19" :naughty: Poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Pewnie wąska będzie ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- Puma w takim tempie zaraz nie będzie co rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No trochę wąska jest ale nie chciałem się pchać w więcej niż 9j bo oponki będą 225/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Daj foto nie pie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Marcin no kiedyś projekt trzeba zakończyć ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Daj foto nie pie....... Chciał byś:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A to podła Puma ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Ile jest wart zderzak s line tył do klekota? I sedan i kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 500zl max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 a widziałem gdzieś czerwony S line na dwa kominy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Księdzu chyba ma taki do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi