MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tak rezerwuj. Ale musimy szczegoly na pw ugadać.---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- Nie lepiej moje AL Te pomki już za dużo widziały:decayed: widziały widziały i GT22 na nich chodziło i 200 było:wink: na BRD 190KM i 390 Nm:wink: Puma za 800 bierz, swoje zawsze sprzedaż za pare zł
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy No to tak jak mówiłem możesz mieć uwalony brzęczyk:whistling:
Fr0styyy. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ktoś mniej więcej wie ile kosztuje swap na 2.7BiT Quattro?
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ktoś mniej więcej wie ile kosztuje swap na 2.7BiT Quattro? pytaj Nosb-a
Fr0styyy. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori a gdzie on się znajduje ? Tylko u mnie nie działa ani jak mam zapalone światło i otwarte drzwi ani kontrolek na fisie ?
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Siema Rezacze. bylo cos rezane przez weekend???
barrowiec1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 u mnie dokładka przednia pomalowana ile takie osłony w PL ?? Genuine Audi - Wheel & Tyre Storage Bags - Set of 4 - Regular | eBay
Fr0styyy. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori a gdzie on się znajduje ? Tylko u mnie nie działa ani jak mam zapalone światło i otwarte drzwi ani kontrolek na fisie ? W liczniku, musisz go wyjąc i rozebrać
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja bixy założyłem ale muszę z nimi powalczyć bo parują
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja bixy założyłem ale muszę z nimi powalczyć bo parująMiałem to samo, cały dzień na grzejniku miałem położone i narazie jest ok:wink:
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A to nie nr. 12 - 10 A (zasilanie układu samodiagnozy ) kurde sprawdziłem ten bezpiecznik i jest cały a brzęczyk nie brzęczy Mówisz o tym brzęczyku w liczniku? Pewnie padł tak jak u mnie to było Ale to chwila roboty jest zrobić, ja użyłem takiego z jakiegoś chińskiego "łoki toki" i działa jak ori a gdzie on się znajduje ? Tylko u mnie nie działa ani jak mam zapalone światło i otwarte drzwi ani kontrolek na fisie ? W liczniku, musisz go wyjąc i rozebrać ooooo kiedyś w b5 wyciągałem, jak go się wyciąga zdradź
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja bixy założyłem ale muszę z nimi powalczyć bo parująooo i nie jest stracony weekend.---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ---------- Widzialem dzisiaj ese i cholera niby listwy tez mam es ale ori jakos lepiej wygladala. Chyba pojde w body es jak celne zderzak tylni znowu.
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 panowie poda mi ktoś nr dekla biksa ewentualnie może ktoś ma takie na handel
Fr0styyy. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ooooo kiedyś w b5 wyciągałem, jak go się wyciąga zdradź Łatwo Nad kierownicą masz taką jakby klapkę plastikową, wyciągnij ją i odkręć 2 śruby i możesz wyjąć licznik. Najlepiej wsadź rękę od strony skrzynki z bezpiecznikami i pchaj go w stronę kierownicy. On jest podłączony dwoma kostkami, zielona po prawej i niebieska po lewej stronie, łatwo się je wyciąga Reszta to wystarczy odkręcić kilka śrub na obudowie licznika, wywalić stary buzzer i wlutować nowy Kurde mój licznik to już nawet nie jest niczym poskręcany ani nic, bo tyle razy go już wyciągałem i rozbierałem To ściągasz żeby do śrub się dostać.
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 ooooo kiedyś w b5 wyciągałem, jak go się wyciąga zdradź Łatwo Nad kierownicą masz taką jakby klapkę plastikową, wyciągnij ją i odkręć 2 śruby i możesz wyjąć licznik. Najlepiej wsadź rękę od strony skrzynki z bezpiecznikami i pchaj go w stronę kierownicy. On jest podłączony dwoma kostkami, zielona po prawej i niebieska po lewej stronie, łatwo się je wyciąga Reszta to wystarczy odkręcić kilka śrub na obudowie licznika, wywalić stary buzzer i wlutować nowy Kurde mój licznik to już nawet nie jest niczym poskręcany ani nic, bo tyle razy go już wyciągałem i rozbierałem ok dzięki wielkie jutro chyba się za to wezmę, tylko głośniczek z kat od razu wyczyszczę ten licznik bo trochę brudno w środku
Rekomendowane odpowiedzi