turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Turzol lub ktoś inny mógłbyś mi sprawdzić jeden komplet lusterek?kabelków multum wal na [email protected] jakby co
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A mi ktoś powie jak ściągnąć obudowy lusterek? Odkręciłem 2 śruby i zdjąłem spody lusterek, wyjąłem płytkę lustra i mam wszystkie flaki na wierzchu. Widać u góry 2 zaczepy i na dole 2 wsuwki , ruszam w każdą stronę obudową i ta się rusza więc chyba nie jest dodatkowo nigdzie przykręcona?
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A mi ktoś powie jak ściągnąć obudowy lusterek? Odkręciłem 2 śruby i zdjąłem spody lusterek, wyjąłem płytkę lustra i mam wszystkie flaki na wierzchu. Widać u góry 2 zaczepy i na dole 2 wsuwki , ruszam w każdą stronę obudową i ta się rusza więc chyba nie jest dodatkowo nigdzie przykręcona? właśnie teraz zsuń z tych zaczepów obudowe:wink: delikatnie walnij łapą w spód i spadnie:naughty: MARCIN607 jak dlamnie te lustra są w full opcji czyli 14pinów , czyli składanie ,pamięć
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A mi ktoś powie jak ściągnąć obudowy lusterek? Odkręciłem 2 śruby i zdjąłem spody lusterek, wyjąłem płytkę lustra i mam wszystkie flaki na wierzchu. Widać u góry 2 zaczepy i na dole 2 wsuwki , ruszam w każdą stronę obudową i ta się rusza więc chyba nie jest dodatkowo nigdzie przykręcona? właśnie teraz zsuń z tych zaczepów obudowe:wink: delikatnie walnij łapą w spód i spadnie:naughty: Marcin jak dlamnie te lustra są w full opcji czyli 14pinów , czyli składanie ,pamięć Czyli w tej pozycji jak lusterko jest na aucie walnąć od spodu w obudowę i będzie po ptokach?
trzeciaq Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Panowie potrzebuje pomocy, sprawa wygląda następująco, mam u siebie silnik AVF i skrzynie 6b która się właśnie posypała i chciałbym się dowiedzieć czy skrzynia HCF od 2.0 TDI podejdzie do AVF? Potrzebna jest łapa i wybierak od skrzyni HCF? Wysprzęglik jest taki sam czy już jest inne mocowanie przewodu z płynem? hej , jam bym mial caly zestaw kpl lapy, wybieraki i skrzynie hcf po 200tys z B6 2004 AVF 1.9 do opchniecia
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A mi ktoś powie jak ściągnąć obudowy lusterek? Odkręciłem 2 śruby i zdjąłem spody lusterek, wyjąłem płytkę lustra i mam wszystkie flaki na wierzchu. Widać u góry 2 zaczepy i na dole 2 wsuwki , ruszam w każdą stronę obudową i ta się rusza więc chyba nie jest dodatkowo nigdzie przykręcona? właśnie teraz zsuń z tych zaczepów obudowe:wink: delikatnie walnij łapą w spód i spadnie:naughty: Marcin jak dlamnie te lustra są w full opcji czyli 14pinów , czyli składanie ,pamięć Czyli w tej pozycji jak lusterko jest na aucie walnąć od spodu w obudowę i będzie po ptokach? tak powinno tak zleżć
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 A mi ktoś powie jak ściągnąć obudowy lusterek? Odkręciłem 2 śruby i zdjąłem spody lusterek, wyjąłem płytkę lustra i mam wszystkie flaki na wierzchu. Widać u góry 2 zaczepy i na dole 2 wsuwki , ruszam w każdą stronę obudową i ta się rusza więc chyba nie jest dodatkowo nigdzie przykręcona? właśnie teraz zsuń z tych zaczepów obudowe:wink: delikatnie walnij łapą w spód i spadnie:naughty: Marcin jak dlamnie te lustra są w full opcji czyli 14pinów , czyli składanie ,pamięć Czyli w tej pozycji jak lusterko jest na aucie walnąć od spodu w obudowę i będzie po ptokach? tak powinno tak zleżć Tylko one z angola i nie wiem teraz czy będą chulały jak trzeba w,europie. Turzol mi opisał ze może być ciężko. Wiesz coś Miszczu?
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed:
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed: Domin a lewego fotochroma nie masz? Bo do mnie leci chyba lepsza wersja ze składaniem(prawa) ale mi to nie potrzebne:wink:
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Eeeeeeeeeeeeee gdzie tu frajda,jak sam nie znajdę patsów?? Dzięki Chłopaki.
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed: Domin a lewego fotochroma nie masz? Bo do mnie leci chyba lepsza wersja ze składaniem(prawa) ale mi to nie potrzebne:wink: niestety
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Eeeeeeeeeeeeee gdzie tu frajda,jak sam nie znajdę patsów?? Dzięki Chłopaki. Marcin bateria mi w fonie padla:kwasny: [email protected]
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed: a trójkąt jest cały? Bo może łykne
antonio Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Audi A4 S4 RS4 340PS tuning / S-line Air ride (2911190067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed: a trójkąt jest cały? Bo może łykne tak cały , brakuje tylko obudowy i szkła , reszta igiełka:naughty:
darooo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Teraz to już trzeba na wszystko uważać, nawet na cywilne samochody przy drodze
turzol Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 będzie do d*py niestety:facepalm: inne kąty ustawienia itd. jak coś można łapać tylko dla samych fotochromów , ewentualnie przekładać coś ze swoich ale to już zapewne niezła dłubanka:wink: jak coś mam prawego europejczyka w full opcji , tyle ze sam stelaż za 100pln:decayed: a trójkąt jest cały? Bo może łykne tak cały , brakuje tylko obudowy i szkła , reszta igiełka:naughty: odezwe sie
Fr0styyy. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co się stanie jak wstawię na próbę zegary od S4 do siebie? Odpali na 2-3 sek i zgaśnie? Bo chciałbym podświetlenie sprawdzić itd...
Rekomendowane odpowiedzi