Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ile barów na przód i tył w B6 sedan 1.8T trzeba dać do zimówków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 W 16 mam 2.2 przod i tyl wedle wlepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No właśnie wlepki nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Turasy zapomniały przykleić po wspawaniu nowego słupka B, szkoda że nie dorezali Q, nie zawinąłby się więcej na latarni :wink: https://www.youtube.com/watch?v=cEW64zoBQd8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Przełacznik nr 8E1919094A A4 B7 (3024315449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takiego jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No właśnie wlepki nie mam Masz fotki kierunków? Obiecałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No właśnie wlepki nie mam Masz fotki kierunków? Obiecałes Wiem, wiem... Znowu zapierdol w robocie i nie miałem kiedy. Obiecuję, że jutro na 100% zrobię fotki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To dalej czekam :-D może sam już zamówie ta folię tylko powiedz czy zadowolony jesteś z efektu :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 To dalej czekam :-D może sam już zamówie ta folię tylko powiedz czy zadowolony jesteś z efektu :-P Jestem Chyba zaraz pójdę wymontować lampy i teraz je zrobię, bo tak nie mam kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Lampy tył? Tez będziesz robić? Jak tak to już obowiązkowo foty muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No będę ale nie wiem jak to wyjdzie z folią. Najlepiej w sumie rozkleić by było i od wewnątrz przyciemnić te czerwone szkła a białe zostawić jak są, ale nie widziałem żeby ktokolwiek rozklejał tylne lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Młody_z_drogi mial fajnie zrobione ale to podobno jakiś lakiernik mu robił hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Byłby dobrze... Gdyby nie to Za bardzo przygrzałem folię i zrobiło się oczko. ---------- Post dopisany 12-02-2013 at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2013 at 23:23 ---------- 23:30 i dzwoni domofon to sobie myślę "kogoś chyba poyebaooo dzwonić o tej godzinie" Odbieram i mówię "halo" Co słyszę w słuchawce? Policja, proszę otworzyć. Ja już ostany nie wiem co mam robić mało co mi serce nie wyleciało z piersi Otwieram drzwi i gadka Policjant: Pan Kamil? Ja: Tak Policjant: Czy to Pan zaparkował tutaj przed blokiem Audi A4? Ja: Tak Policjant: Wie Pan, że nie ma Pan w tym momencie tylnych lamp? Ja: Tak wiem, bo je wymontowałem jakąś godzinę temu Policjant: Zmienia Pan? To jeszcze dowodzik proszę (i dziwne spojrzenie dwóch młodych policjantów ) Ja: Tak... A jakieś zgłoszenie było, czy co, że tak przyjechaliście? Policjant: Przejeżdżaliśmy i zobaczyliśmy, że nie ma lamp w samochodzie a na śniegu są świeże ślady to postanowiliśmy sprawdzić. Ja: Po tablicach doszliście? Policjant: Po śladach I am so cunfused Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 :polew: Nie mają co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 :polew: Nie mają co robić Nie no plus dla niech, że się interesują takimi sprawami... Gdyby naprawdę ktoś zajumał mi te lampy to do rana bym się o tym nie dowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A skąd wiedzieli że masz na imię Kamil jak podobno doszli po śladach tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Na rejestracji jest mój adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 zderzaczek s line b6 Orginalny zderzak Audi A4 B6 S-line (3024848238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Znaczy imie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 forumowa Sprzedam Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI S-line Atrakcyjny Wygląd Mława ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi