Fr0styyy. Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No zobaczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chodzi o pd ,coś pomyliłem , kąt synchronizacji W silniku czwarty kanał ostatnie okienko:wink: Dokładnie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tak myslalem o podlaczeniu dvd do rnsa ledowego, i lepiej kupic ori czy jakiegos markowego, bo ma np wiecej opcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 gratz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 eeee a Ty nie śpisz jeszcze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 eeee a Ty nie śpisz jeszcze ?? no jakoś nie mogę Artur, jutro jeszcze będe dzwonił bo kumpel też chce towar. za***ista faza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 eeee a Ty nie śpisz jeszcze ?? no jakoś nie mogę Artur, jutro jeszcze będe dzwonił bo kumpel też chce towar. za***ista faza jaki ten co dziś rozmawiualiśmy?? może byc PW... ja piję bo bratu urodziła się CÓRKA!! jestem wujkiem :dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 eeee a Ty nie śpisz jeszcze ?? no jakoś nie mogę Artur, jutro jeszcze będe dzwonił bo kumpel też chce towar. za***ista faza jaki ten co dziś rozmawiualiśmy?? może byc PW... ja piję bo bratu urodziła się CÓRKA!! jestem wujkiem :dancing: tak ten co gadaliśmy ale jutro zadzwonię oj to gratuluje i zdrówka przede wszystkim dla małej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak najłatwiej odkleić listwy z progów?? Macie jakieś patenty na ten zabieg?? No i czym najlepiej przykleić nowe polecacie jakąś specjalną taśmę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak najłatwiej odkleić listwy z progów??Macie jakieś patenty na ten zabieg?? No i czym najlepiej przykleić nowe polecacie jakąś specjalną taśmę?? Ja robiłem to cienkim nożykiem i elegancko zdjąłem a przyklejałem na taśmę 3m:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Et 46 7j 16' wejdzie zacisk 320mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak najłatwiej odkleić listwy z progów??Macie jakieś patenty na ten zabieg?? No i czym najlepiej przykleić nowe polecacie jakąś specjalną taśmę?? osz kurna- cały klei został na progach plus stary na listwach-je..łem się tym o je...łem :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No ja też trochę bawiłem się z czyszczeniem ale tragedii nie było:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No dobra to teraz czekam na listwy i do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Et 46 7j 16' wejdzie zacisk 320mm?https://lh3.googleusercontent.com/-L4W656yOrtg/UQ_2GstgMsI/AAAAAAAAERI/99bMHc53mmU/s1224/DSC_1740.jpg Pod te felgi powinien wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pany moze komus zalegaja jakies fele 18, 19 cali z oponkami? Nic nie moge znalezc na allegro albo jestem slepy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ja mam avusy 3 z oponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi