antonio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 i co zyje psinka pewnie nawet się nie zatrzymał - tylko bluzgnął łaciną i pojechał dalej...
Bart-S Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Albo do teraz ma batmana na grilu...
MARCIN607 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Żyje żyje- dostał po d*pie -zdązyłem odbić- zawsze się zatrzymuję ;( [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 07:41_________________________________________________raz mi pióra się na szybie pokazały-póżniej przy dolewaniu płynu do spryskiwaczy zobaczyłem pi oropusz na chłodnicy :polew: ale ten bydlak czarny w nocy-żęby się w moją stronę nie spojrzał nie zauważyłbym dziada
Bart-S Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Antonio - jeśli Ci się uda, bo nie mam pomysłu na tą rozdziałkę... Kombinuję z innymi fotkami...
Bart-S Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Sam widzisz... nic nie widać Od biedy może to...
Bieniek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w takim razie wklejamy B7 - Nosb masz tu gotowy odnośnik do wątku Antonina a jakie tu masz modyfikacje?
Remik-A4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cholera fajno by bylo troche nagiac rozmiary przeciez i tak nie zajma pol strony Moze Nosb zaakceptuje troche wieksze
Bart-S Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Robimy głosowanie 1 / 2 /3 Niestety lepszych nie mam ;( ...na 2-ce chyba w miarę najwięcej widać?
antonio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wroc jak cos zrobisz :decayed: :gwizdanie:
Remik-A4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Robimy głosowanie 1 / 2 /3 Niestety lepszych nie mam ;( 1 - najlepsza fota ale nie mini 2 - jest ciekawa
Reniu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dwójeczka, tylko można lekko ją rozjaśnić
Młody_drog Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chyba że 1 wykadrować inaczej, próbowałem ale jest zbyt płaska i wychodzi biała dziura na górze. Chyba, że dach rozciągnę do góry tak wyszło: Daj jakąś inną z tych ciemnych albo tą samą tylko w wysokiej rozdzielczości jak masz
Rekomendowane odpowiedzi