Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a tak z innej beczki...obok wylaczonego esp apli sie jeszcze jedna "ikona" widzialem ze w niektoryc "dizlach" tez jest u mnie nie zapala sie nigdy co ona oznacza?? u mnie to check... co jakiś czas wywala błąd przepływki
MAGIC87 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 i 13 division jest On powinien byc nr 1
Artur82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a powinno to sie wogole kiedys zapalac...nie wiem np przy przekreceniu zaplonu albo cos?? bo ja jeszcze nidgy u siebie takiej kontrolki nie widzialem jesli to jakis blad to niechce jej zobaczyc [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 23:59_________________________________________________BART-s ma szczesliwa 13
Młody_drog Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie wiem jaka jest reguła jeśli chodzi o kontrolke check przy przekręceniu kluczyka, u mnie się nie pali. Ale przy teście kontrolek działa, więc nie wiem, pewnie niektórym się paliła a niektórym nie[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:02_________________________________________________Może coś hardkorowego na nowy sezon?
musti Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie wiem jaka jest reguła jeśli chodzi o kontrolke check przy przekręceniu kluczyka, u mnie się nie pali. Ale przy teście kontrolek działa, więc nie wiem, pewnie niektórym się paliła a niektórym nie[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:02_________________________________________________Może coś hardkorowego na nowy sezon? Zielone fajne ale jak szaleć to szaleć dawaj na różowo
Młody_drog Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie wiem jaka jest reguła jeśli chodzi o kontrolke check przy przekręceniu kluczyka, u mnie się nie pali. Ale przy teście kontrolek działa, więc nie wiem, pewnie niektórym się paliła a niektórym nie[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:02_________________________________________________Może coś hardkorowego na nowy sezon? Zielone fajne ale jak szaleć to szaleć dawaj na różowo Zbyt męskie jak dla mnie
musti Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie wiem jaka jest reguła jeśli chodzi o kontrolke check przy przekręceniu kluczyka, u mnie się nie pali. Ale przy teście kontrolek działa, więc nie wiem, pewnie niektórym się paliła a niektórym nie[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:02_________________________________________________Może coś hardkorowego na nowy sezon? Zielone fajne ale jak szaleć to szaleć dawaj na różowo Zbyt męskie jak dla mnie Robią wrażenie a poka jeszcze w czerwieni
Bart-S Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 i 13 division jest On powinien byc nr 1 BART-s ma szczesliwa 13 Nosb's Thirteen
adr1018 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 a tak z innej beczki...obok wylaczonego esp apli sie jeszcze jedna "ikona" widzialem ze w niektoryc "dizlach" tez jest u mnie nie zapala sie nigdy co ona oznacza?? CHECK w AWX-ach nie zapala się przy przekręceniu stacyjki w rocznikach 2001-2003 dalej nie wiem u niektórych słyszałem że się zapala
MAGIC87 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pany potrzebuje jakis temat jak sie rozebrac konsole klimatronik itd Chce załozyc 2 Dinowy kosz itd. sa jakeis foty?
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Musisz wyjac radyjko , climatronic i tunel ( bedziesz docinal ) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.60 Jest tu pare obrazkow jak zdjac tunel itd. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113683.75
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jak masz 2 DIN tu musisz jeszcze dociac mocowanie w tunelu , zeby ramka weszla ( mam do sprzedania caly tunel , ramka pod 2DIN , popielniczka 2DIN , mocowanie pod tel. ) 300 pln
MAGIC87 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja mam wszystko... ramke koszyk i climatronic + lewe rece zeby to załozyc
Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Już w Twoim wątku pisałem, że ciemna czerwień fajnie pasuje do czarnego
Artur82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bart-S a ile zajęła by Tobie wymiana MCE?? w mojej B6?? bo mam takie które nie obsluguje spryskow lamp i chce wymienic a myślę, że sam nie dam rady
Wandej Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Już w Twoim wątku pisałem, że ciemna czerwień fajnie pasuje do czarnego Reniu nasz VT master mógłbyś zerknąć??
Rekomendowane odpowiedzi