Fr0styyy. Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 A jak to ma się do DRL na światłach drogowych? będą działać Tylko, że +12V mam z postojówek wzięty także jak włączam postojówki to DRL gaśnie i jak mijania zapalam to też DRL nie świeci, ale wtedy mijania z postojówkami świecą a jak postojówki nie będą palić to mijania + DRL będzie...
barrowiec1 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 nie rozumiem? Miałeś do czynienia z busami ? Roczny busik wielokrotnie ma przebieg koło 300tys (nie mówie że każdy) dlatego pytam sie czy pewny jest przebiegu. Silnik jest inny niż ten osławiony w audi. Musisz liczyc sie z tym że pompki i turbo będziesz mial do roboty. Pomyśl czy nie lepiej poszukać sprintera .będą działać sorka, myślałem, że chodzi o przekaźniki
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Pytanie za ile i ile przebiegu he za ile nie wiem, ogólnie przeglądałem oferty i zauważyłem że 2,5 tdi są tańsze więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 ale sie zbudziłaś:grin: Położyłem Izę i Małego spać można było na,forum wejść Dominik co myślisz o lusterku z A3 podejdzie zamiast b6?
kris-krzysztof Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Tylko, że +12V mam z postojówek wzięty także jak włączam postojówki to DRL gaśnie i jak mijania zapalam to też DRL nie świeci, ale wtedy mijania z postojówkami świecą a jak postojówki nie będą palić to mijania + DRL będzie... Wszytko będzie działało tak jak chesz:) Pytanie za ile i ile przebiegu he za ile nie wiem, ogólnie przeglądałem oferty i zauważyłem że 2,5 tdi są tańsze więc chyba mam odpowiedz na swoje pytanie Zależy też co chcesz tym busem robić. Czy wozić zaopatrzenie do sklepu czy jeździć w trasy. 1,9 zmieniasz T (chyba od ARL nie pamietam) i moc wychodzi podobna do 2,5TDi -174. Dla moich potrzeb transportery były za małe dlatego kupiłem sprintery (i nie żałuje że wybrałem sprintera) sorka, myślałem, że chodzi o przekaźniki Luzik
miszka Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 witam elita , ja dopiero z roboty wróciłem 10 godzin tyrki szwagier od rana świętuje i już w połowie nie przytomny , polecę z nim z pięć szybkich kolejek i nie będzie z kim pić
domin79 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 witam elita , ja dopiero z roboty wróciłem 10 godzin tyrki szwagier od rana świętuje i już w połowie nie przytomny , polecę z nim z pięć szybkich kolejek i nie będzie z kim pić zawsze możesz dołączyć do nas na sk:grin::grin:
barrowiec1 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 panocki, zagadał do mnie gościu z s3 z 2007 roku i chciałby aby zamontować mu kiere multifunkcje, BT i rns-a... a że nie mam dostępu do elsy, nie wiecie czy różni się czymś od montażu w naszych?? wiem, że teraz ma radio symphony 2din. Jakieś kable inaczej idą??
miszka Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 ostatni raz jak zrobiłem taką imprezę z moim braciakiem i jego kumplemi to musiałem kupić nową klawiaturę do kompa
turzol Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 jakiś lać mnie przebił na sekunde przed końcem... jakby ktoś reflektował to mogę zawalczyć Orig. Audi A4 S4 B6 8E Türleisten Türabschlussleisten Zierleisten Tür Leisten | eBay
miszka Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 jakiś lać mnie przebił na sekunde przed końcem...jakby ktoś reflektował to mogę zawalczyć Orig. Audi A4 S4 B6 8E Türleisten Türabschlussleisten Zierleisten Tür Leisten | eBay ja już to obserwejszyn jakiś czas , ale z racji że już nabyłem komplecik za śmieszną kasę mogę odstąpić od licytacji
Artur82 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 nie ma ktos licznik kolorowego?? bo mojego szaraka
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 bo to chyba to samo co b7 licznik zegary audi a4 b7 b6 kolorowy fis europa (3140892543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. masz kogoś kto będzie Ci to kodował ?
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 no to już jestem mądrzejszy o następna informację
miszka Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 250€, pogięło chyba na ebay.uk takie zestawiki idą po 300f+ od ręki to też na pewno skończy się ponad 300E A że w Polandzie ktoś narzucił śmieszne 1000zł za komplet to porażka trochę moim zdaniem dla sprzedającego . Chociaż sam bym więcej nie zapłacił
wladi Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 licznik RB8 nie podejdzie do B6Dokładnie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi