grzes1150 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Przed włożeniem szybek walnik im ścieme bo do białego ciemne szybki pasują jak nie wiem co
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Przecież mówił wcześniej już, że będzie czarny :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 No i pierwsze foty Oraz kilka gratow ktore wrociło od raggamanca : Teraz moje wrażenia : lakier położony bardzo dobrze tu się nie doczepie Lakiernik dał dorabiając lakier 2x wiecej xyralicu do receptury Auto PRZED polerką ( na upartego mogłoby tak wyjechać ) , w cieniu wygląda jak zwykły biały , auto nie jest matowe ( błyszczy sie jak psu jaja ) tylko zdjęcie przez odbicia świetlne tak wyszło W świetle zaczyna się ciekawie robić Lakier odbija na kolor padającego na auto światła (widać jedno foto z fleszem reszta w słoneczku już mocno popołudniowym ) Efektu nie ma co oceniać póki co. Lakier na żywca prezentuje się bardzo fajnie i nie do końca wiadomo na jaki kolor się patrzy. Auto będzie się rzucać w oczy i o to chodziło Zdania wiadomo będę podzielone Poczekamy tez aż założę resztę detali jak odbiorę auto , posadzę na glebie i założę koła Wnętrze póki co zostaje bezowe bo niestety nie wyrobie z finansami aby coś grubszego z nim wystrugać teraz przez zimę się ogarnie je No chyba ze to mi się spodoba po poskładaniu ( bo sam nie wiem co z tych moich akrobacji wyjdzie ) to tylko fotele zmienię przednie Odbiór chyba koło wtorku i wtedy coś będzie się powoli składało było takie łądne czarne B6 prawie nie bite a wyszło jakieś białe B7 czy cuś jak tym w ogóle teraz jechać- jeszcze lakiernikowi zabrakło lakieru na dach :good: :good:kiedy ujeżdzamy auto??? [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 14:11_________________________________________________i jeszcze pewnie będziesz chciał koszta ciąć i zamiast zawieszenia S obetniesz sprężyny jak w B5 :polew:
Kimi Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Będzie perełka, nie auto :good: :good:
Michał Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 ładny podkład a tak serio, głosowałem na daytona, ale ta perła też nie taka ostatnia jedyne co mnie niepokoi, to te białe koła...
Stolkien Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 uaaa Panie jak dojdą detale i felasy to miód malilna...
SebaMC Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Dobry wybór, po poskładaniu będzie świetnie, kolor malinka
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Temat juz wlasciwie mozna przerzucic do dzialu B7
Buba Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 A co oczka bolą ? Nie, git Przecież mówił wcześniej już, że będzie czarny :gwizdanie: widocznie mi umknęło wśród tych kilkudziesięciu stron o kolorze :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/304085-AUDI-A4-B6-to-B7-RS4-Widebody-Replica-Conversion-Build-Diary[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 18:24_________________________________________________
OnasiS Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 mężczyzne poznaje sie po tym jak kończy a nie jak zaczyna wiec zobaczy jak projekt z zewnątrz bedzie sie prezentował
cool506 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Najbardziej zazdroszcze Ci skladania i patrzenia na efekty, sam skladałęm pare Swoich jak mi Ojciec malował, to chyba najlepszy moment jak robisz cos dla Siebie.... powodzenia
Brysio Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 no auto prawie skonczone teraz czas na nowy projekt a4 b8 2,7 BIT ))
Rekomendowane odpowiedzi