Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

pierdolnij flokiem od podłogi do podsufitki włącznie, oczywista z fotelami, gałką itp. to będzie koxiarski mod a nie jakieś bidne RS4 B7 robisz :thumbdown:

czytaliście ile kosztował mod tej B6 w c**jwiejakim kolorze na RS4 B7? 35k+ dolków za same części :o do tego lakierowanie i poskładanie w całość

No to w sumie nie aż tak źle! Biorąc pod uwagę, że chłop robił wszystko na nowych częściach, nawet hamulce Rs4 nówki sztuki a za same takie heble zapłacił podejrzewam przynajmniej z 8k dolarów! Do tego gwint HR z tego co pamiętam to następny tysiąc, poszycie, bixenon, fotele z 8 tyś też. Podejrzewam, że jakby na używkach zrobił to by taniej wyszło dużo no ale oczywiście czas...

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

We wnetrzu siedze wiec musi mi pasowac. Mam na nie juz obrany plan. Bez szalu ale mi styknie :)

dsc00088jm.th.jpg

:wink4:

Nie ma co zwlekac... Auto jeszcze nie jest u mnie nawet 2 tyg :wink4: Trzeba by isc przerejestrowac :kox: Silnik wyjety , komora wymyta. Auto na dwor a ja kupic cos do jazdy i zrobic jedna zalegla robote. W miedzyczasie poszukam skrzyni 6 i innych dupereli ;) Gdyby skrzynia byla 6 w aucie juz to za tydzien bym buczal :evil: a tak to troche to potrwa :wallbash:

56100747.th.jpg

24601699.th.jpg

89700768.th.jpg

:hi:

Nosb, masz juz moze klienta na swojego ASN-a? Bo ktos ostatnio u mnie pytal o takiego konia...

Paleciak nie poszedl i sie przydaje :) Jak poskladam bita z nowa skrzynia do kupy to uwazasz ze jak wloze? ;) Na paleciaczku podturlam :decayed:

Dev owszem. Sprzedany od tygodnia. Popyt na te silniki przewyzsza podaz :blink: Zainteresowanie mialem duze a po 3 dniach od wystawiena byl klient z zadatkiem :)

c**j...o, gosc szuka z jezdzacej fury. Jakis czas temu kupil, wrzucili mu do auta, odpalili i zonk, cos napier...o i to rowno. Wyrzucili szrota i teraz grat stoi bez silnika.

c**j%^o to to ze nie wystawilem 4 k a 3,5 bo tez by sie sprzedal :decayed: Taki lajf.

Sypia sie... Walnie rozrzad i prawdopodobnie po silniku ... Remont drogi , wszystko delikatne... A ze z aut za ~ 40 tys ( a6 ) to i cene trzyma silnik.

Bardzo ciekawi mnie efekt malowania dekorów. Czy możesz zamieścić więcej zdjęć ? Bo ja szukam jakiegoś rozwiązania do granatowego wnętrza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...