Nosb Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 ja tez myslalem ze juz bedzie u mnie :gwizdanie: no ale niestety...
Nosb Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Nie mam pojecia mam nadzieje ze do konca miesiac znajdzie sie jakis blacharz i kasa na cwiartki z aso bo tej d*py chyba nie bedzie cos czuje
barszczyna Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Niebieski piękny, 2 głosy na niego, bo kumpel siedzący obok też jest za nim.
Reggi Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Kurde jak beżowy środek pasuje do niebieskiego koloru to szok
MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Kurde jak beżowy środek pasuje do niebieskiego koloru to szok Nosb tnij dach :polew:
MatteoAlessandro Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Kurde jak beżowy środek pasuje do niebieskiego koloru to szok O prawie jak u mnie :-)
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 daniel a rozkminiales juz jak spasujesz tyl bo d*py b6 i b7 chyba sie roznia?,masz juz miszcza na to........
lucabianco Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Pokłony z mojej strony za projekt. Jak wszyscy skaczą o kolor to może w chrom go piźnij?
Młody_drog Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Daniel jest miszcz na wszystko... Przecież czeka na ćwiartki a one będą miały już wycięcie na lampy b7
krzysiek23 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Daniel jest miszcz na wszystko... Przecież czeka na ćwiartki a one będą miały już wycięcie na lampy b7 widzialem jak SID pisal ze bedzie jazda z tylnym zderzakiem u niego zeby to spasowac,i pytalem sie czy Daniel cos na to wymyslil
Flyer Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Daniel jest miszcz na wszystko... Przecież czeka na ćwiartki a one będą miały już wycięcie na lampy b7 widzialem jak SID pisal ze bedzie jazda z tylnym zderzakiem u niego zeby to spasowac,i pytalem sie czy Daniel cos na to wymyslil pisal to w kontekscie RS4 B5 sedana chyba.
Nosb Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 jedyny problem to $ na cwiartki .... Reszta nie stanowi problemu
OnasiS Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jedyny problem to $ na cwiartki .... Reszta nie stanowi problemu Jak dostaniesz te ćwiartki to chyba dwie na raz wypijesz bez zagrychy
pablo_9 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 OT Nosb teraz rusza polska edycja pimpmyride zapisuj się może odpicują Ci brykę do końca http://www.mtv.pl/news/pimpmyride-by-coca-cola-zero-pozbywa-sie-limitu-wieku/
barszczyna Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 "Uwaga! Niemożliwe staje się możliwe - Pimp My Ride by Coca-Cola Zero pozbywa się limitu wieku. Okazało się, że mamy tak wielu młodych duchem chętnych do odpimpowania swojej fury, że postanowiliśmy znieść tę blokującą barierę. Jeśli masz więcej niż 30 lat, to od dzisiaj masz prawo zgłosić się do programu i być może to właśnie Twój samochód trafi do warsztatu!" To ile wcześniej trzeba było mieć? 40? 50? [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 19:55_________________________________________________Dobra, już czaje. Wcześniej to był limit Uwaga! Niemożliwe staje się możliwe - Pimp My Ride by Coca-Cola Zero pozbywa się limitu wieku. Okazało się, że mamy tak wielu młodych duchem chętnych do odpimpowania swojej fury, że postanowiliśmy znieść tę blokującą barierę. Jeśli masz więcej niż 30 lat, to od dzisiaj masz prawo zgłosić się do programu i być może to właśnie Twój samochód trafi do warsztatu!do 30 lat, a teraz go nie ma. Ci "młodzi duchem" to sugerują.
Artur82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Nosb a nie chcesz sprzedac tylnych lamp od swojej B6 (mam kupca na lewa) a jak bedzie dobra cena to wezmie komplet...jak cos to wal na PW
Wandej Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Nosb a nie chcesz sprzedac tylnych lamp od swojej B6 (mam kupca na lewa) a jak bedzie dobra cena to wezmie komplet...jak cos to wal na PW A ja bym prawa wzial
Rekomendowane odpowiedzi