marcintuchola Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 daytona grey najlepszy bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Daytona grey bierz ten kolor będzie kozak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Daniel wal na biało- daytona jest słaby- jeżdzi jeden po Kielcach (przynajmniej podobny kolor to wygląda słabo) ewentualnie pod kolor zderzaka tylnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Daytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Daytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Daytona IMHO Daytona posysa Mam podobny kolor i moim zdaniem do tak wyczesanego auta ten kolor średnio pasuje. Ten lakier ma walić po gałach, krzyczeć: 'zobaczcie jaka fura'. Szary tego nie robi Aut szarych, burych jest na ulicach od cholery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 a gdzie różowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Daytona IMHO Daytona posysa Mam podobny kolor i moim zdaniem do tak wyczesanego auta ten kolor średnio pasuje. Ten lakier ma walić po gałach, krzyczeć: 'zobaczcie jaka fura'. Szary tego nie robi Aut szarych, burych jest na ulicach od cholery ... nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To zdjęcie przesądziło mój wybór, daytona grey + czarne detale jest a dla mnie toooo :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tego niebieskiego z rsa nie bierzesz pod uwage ? Ze zdjec to daytona grey lub biały .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To zdjęcie przesądziło mój wybór, daytona grey + czarne detale jest a dla mnie toooo :slina: to są te same odcienie ?? ten niżej na felach RS6 miażdzy suty, po nim biały, na koncu czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr1018 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Według mnie ten kolor jest najlepszy szybko się nie znudzi tak jak biały czy czarny i na dodatek ty już masz chromy i szedł bym w tym kerunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 NOSB- Znam w jasle za***isty zaklad lakierniczy maja piec i kabine z prawdziwego zdarzenia a nie garaz czy jakas szope z tona kurzu i koles cieni za element rozebrany 200-250 pojedyncze elementy jesli bys malowal calosc mylse ze moze nawet 180zl za element koles ma kolejki ale mojemu znajomemu malowal to fabryka tak chyba nie robi pieknie wyszlo ale mowie 2tygdonie czekasz na termin zreszta mozesz zapytac jak cos podam Ci numer telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jedyne co mogę podpowiedzieć to : daytona grey... chciałbym tylko nadmienić, że przy takim kolorze lakieru ZAWSZE będzie widać różnice w odcieniach na plastiku i reszcie... zresztą bardzo dobrze widać to na zdjęciu od frontu, jeśli Ci to nie przeszkadza to ok, ale jednak biały i czarny są takimi kolorami, że różnicy w odcieniach już nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Powtarzam, szary jest z dooopy Szarych jest w hoooy na polskich drogach. Musisz się przyjrzeć by dostrzec niuanse w kolorze. Lakier na tym aucie ma y**** po gałach a nie cieniutko piszczeć żebrząc o uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Powtarzam, szary jest z dooopy Szarych jest w hoooy na polskich drogach. Musisz się przyjrzeć by dostrzec niuanse w kolorze. Lakier na tym aucie ma y**** po gałach a nie cieniutko piszczeć żebrząc o uwagę no byłem za daytoną, ale masz dużo racji to może miedziany? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Powtarzam, szary jest z dooopy Szarych jest w hoooy na polskich drogach. Musisz się przyjrzeć by dostrzec niuanse w kolorze. Lakier na tym aucie ma y**** po gałach a nie cieniutko piszczeć żebrząc o uwagę dobrze prawi! tym bardziej, że dla większości śmiertelników różnica pomiędzy Daytona, a zwykłym szarym jest mało zauważalna, najlepiej byłoby wziąć paletę barw dla RS4 i się zastanowić, ale jeżeli chodzi o mnie to też jestem zdania, że Nosb powinien się zdecydować na bardziej odważny kolor, bo przecież nie reza zwykłego parcha tylko odjechane RS4, a jak auto ma być odjechane to jego kolor chyba też- no coś w tym stylu w każdym razie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:38_________________________________________________Biały sobie odpuść, bo robi się ich teraz full, nie mówiąc o czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tig16 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak dla mnie Biały zrobi robote ;] Daytona też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Powtarzam, szary jest z dooopy Szarych jest w hoooy na polskich drogach. Musisz się przyjrzeć by dostrzec niuanse w kolorze. Lakier na tym aucie ma y**** po gałach a nie cieniutko piszczeć żebrząc o uwagę dobrze prawi! tym bardziej, że dla większości śmiertelników różnica pomiędzy Daytona, a zwykłym szarym jest mało zauważalna, najlepiej byłoby wziąć paletę barw dla RS4 i się zastanowić, ale jeżeli chodzi o mnie to też jestem zdania, że Nosb powinien się zdecydować na bardziej odważny kolor, bo przecież nie reza zwykłego parcha tylko odjechane RS4, a jak auto ma być odjechane to jego kolor chyba też- no coś w tym stylu w każdym razie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:38_________________________________________________Biały sobie odpuść, bo robi się ich teraz full, nie mówiąc o czarnym no mnie przekonaliście panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 A ja dalej obstawiam za Daytona Grey :gwizdanie: Nie starajcie się spełniać własnych marzeń czyimiś rękoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi