e2rdd23 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Halo Panowie żyje tu ktoś cisza jak przed burzą robimy jakiegoś SPOTA w weekend?? [br]Dopisany: Sierpień 03, 2011, 08:38:12 _________________________________________________Panowie jest tu kto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ja też się tak przyglądam,cisza tu jak makiem zasiał,chyba powyjeżdżali wszyscy. :gwizdanie: Panowie będę na łikend w Polsce 9go września możemy zrobić spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witajcie jak coś to ja sie pisze na jakiegos spocika [br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 09:13_________________________________________________ale tu cisza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a to racja cisza jak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wszyscy chyba do szkoły się szykują :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik123 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 panowie jakiego mechanika w Koszalinie możecie polecić do A4 B6 3.0 Q mam dwie sprawy zacinający sie zacisk od ręcznego i problem z katalizatorem z góry dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 panowie jakiego mechanika w Koszalinie możecie polecić do A4 B6 3.0 Q mam dwie sprawy zacinający sie zacisk od ręcznego i problem z katalizatorem z góry dzięki za info Lechicka 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a ja kogos konkretnego kto mi sprawdzi turbo bo cos zaczoł mi zamulac znacie kogos w koszalinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek 67 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje witam chętnie pomogę koledze za frii a gdybyś umiał robić logi to by było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje witam chętnie pomogę koledze za frii a gdybyś umiał robić logi to by było git Niestety w diagnostykę się nie bawię Ogarniasz temat z szybką ? Jesteś ze Sławna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje witam chętnie pomogę koledze za frii a gdybyś umiał robić logi to by było git A po co logi do wyjęcia szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja ponawiam zapytanie potrzebuje speca od turbin i tych wszystkich komponentów co sa od turbo bo moje turbo ŚWIECI po każdej jeździe. Spec z Koszalina lub okolic i to szybko. A ha dodam ze benzyna 1.8 T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Panowie jak już to odrazu jakiegoś szpeca od szyb szukam kogoś kto mi wytnie szybki małe trójkąciki i wklei później w normalnych pieniadzach! montuje ori chromy a nie chce sam się za to zabierać a w darłowie jakoś szpeców brakuje witam chętnie pomogę koledze za frii a gdybyś umiał robić logi to by było git A po co logi do wyjęcia szyby Kolega po prostu do siebie potrzebuj speca od logów Ja tak to rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja ponawiam zapytanie potrzebuje speca od turbin i tych wszystkich komponentów co sa od turbo bo moje turbo ŚWIECI po każdej jeździe. Spec z Koszalina lub okolic i to szybko. A ha dodam ze benzyna 1.8 T A Tomasz na Topolowej w Koszałkowie,byłeś u niego?Jak chcesz mogę podesłać Ci jego numer na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 dawaj nr bo nie bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Hej żyjecie czy już sen zimowy dopadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Hej żyjecie czy już sen zimowy dopadł Ja żyję Kupiłeś tą gałkę? ...Jak będziesz mieć dostęp do szarej pikowanej do S-line - daj znać .... marzy mi się też taka )) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Hej żyjecie czy już sen zimowy dopadł Ja żyję Kupiłeś tą gałkę? ...Jak będziesz mieć dostęp do szarej pikowanej do S-line - daj znać .... marzy mi się też taka )) Pozdro Jeszcze nie,czekam na wieści od SIEMIANA nadal szukamy on forum ja allegro.Czarnych jest mnogo ale z szarą jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi