MICKY74 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 wiem coś o tym, też allegro wertowałem ...kiery i gałki szukając w szarości .... niestety z marnym skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 pany kiedy jakieś spotkanko :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 MOŻNA COŚ Z KLECIĆ :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 no to co z tym spotem :zyzol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja mogę w tygodniu podjechać na jakiegoś spota po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dziś miałem okazję przejechać się Audi a4 z takim samym silnikiem jak mój - 1.8 125km. Byłem bardzo zaskoczony, bo auto miało zupełnie inne osiągi. Było bardziej dynamiczne, przyspieszenie było bardzo elastyczne, praktycznie z każdych obrotów szło lepiej niż moje. Nie wiem w czym tkwi problem, bo z autem nie mam żadnych problemów, a teraz widze, że coś mu tam leży. Dziś wyjeżdżam, ale po powrocie wyrezam kata, mam nadzieje, że coś to pomoże. Czy ktoś wie o co tu może chodzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Może przepływka po prostu przekłamuje i auto nie jeździ jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ja tez stawiam na przeplywomierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 a ja nie sprawdz czy z rury wydechowej idzie goracy dym czy normalny ale przygazuj go tak pozadniej. Ja sie borykam caly czas ze swoja audi i juz mnie wkuza w Koszalinie nie ma fachowcow od audi SMIEM TWIERDZIC jeżdzę juz 2 tydzien po mechanikach i nikt nie wie co mojej Audi jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 juz mnie wkuza w Koszalinie nie ma fachowcow od audi Ja jak niedaję rady zrobic samemu to jadę na Lechicką 70 albo do magika, który działa przy ZORD (chyba to jest Przemysłowa albo Mieszka I ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 jestem umowiony na wtorek do tego kolezia w ZORDZIE zobaczymy czy naprawi mi autko widzialem ze on tylko robi audi vw seat moze cos poradzi zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 I co chłopaki, kiedy coś się dzieje? Chętnie dowiedziałbym się co za są w Koszalinie [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:49_________________________________________________Ej no ludzie, żyjcie, nikt na spocika nie chce? Tak to każdy chce spota, a teraz brak motywacji do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja chetnie podjade w sobote lub niedziele moje audi jest naprawione po 3 dniach stania umechaniora i teraz za....pier.... jak kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja za miesiąc będę w kraju z miłą chęcią podjadę do Koszałkowa na spotkanko,trochę w autku się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Panowie też bym poznał jakie A4 mamy w okolicach K-lina. Jak będzie jakiś spot to się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To może w sobote o 18:30 czy 19 np. pod amfiteatrem, chyba nic w weekend tam się nie dzieje więc miejsce by było. Co Wy na to? Piszcie swoje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 jak żonka wróci do tej pory z pracy to tez jestem :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 to i ja postaram sie podjechac tak na 18 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wczoraj jechałem młyńską ok. 16 a tu na wysok. ratusza na środek drogi na awaryjnych zjeżdża czerwone a4 b-5 wyskakuje koleś i ze złością napier.drzwiami , podnosi maskę ... Pewnie bym się zatrzymał ale jechałem akurat z rodziną w przeciwnym kierunku. To był ktoś z Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi