Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzieland zrezygnuj z wyciskania sztangi zza karku i podciagania sztangi do brody to bardzo kontuzjogenne cwieczenia,jak chcesz miec problemy z barkami to rob tak dalej a Ci co cwicza troche to wiedza ze najgorsze sa bole w barkach bo czuc to prawie przy kazdym cwiczeniu :kwasny: na szerokosc barkow najlepsze cwiczenia to unoszenie hantli na boki stojac/siedzac,mozna tez robic jedna reka na wyciagu lub tez hantlem

to co, zamiast podciągania sztangi do brody robić lepiej te wymachy na boki? znam to ćwiczenie i wiem jak je robić, więc nie chodzi mi o wytłumaczenie co i jak, ale czy będzie odpowiednim zamiennikiem :mysli:

z tym bicepsem to sobie odpusc takie dobijanie bo mimo ze to maly miesien to regeneracja tez musi byc

z tym bym się nie do końca zgodził, bo wg mojej wiedzy małe grupy mięśni regenerują się 24-36 h, a dodoajmy że ja robie tylko jedną taką serię na dobicie, czyli nie za dużo i ten mięsień to raczej zbyt zmęczony nie jest :wink4:

a co do mięśni brzucha to dalej będę robił tak jak robię :wink4: na 6 Weidera nie mam motywacji, a myślę, że mój sposób nie jest najgorszy na świecie i mięśnie mają trochę czasu na regenerację :wink4: jeszcze nigdy nie miałem tak, żebym podczas ćwiczeń czuł mięśnie brzucha po poprzednim treningu :good:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wymachy na boki a unoszenie hantli bokiem.

Co do bicepsa potrzebuje ok 30 godzin na regeneracje jako mala grupa ale zauwaz ze pracuje takze przy treningu innych grup, np. mocno dostaje w dupe przy plecach... Male grupy mozna cwiczyc 2 razy w tygodniu, duze takze ale wtedy jeden trening ciezki a drugi lzejszy...

Opublikowano

witam, chłopaki a jak tam z dietą? uważacie na to co jecie, czy tylko 'karkujecie'?:) moze ma ktoś jakiś dobry rozpis?:)

Opublikowano

nie wymachy na boki a unoszenie hantli bokiem.

Co do bicepsa potrzebuje ok 30 godzin na regeneracje jako mala grupa ale zauwaz ze pracuje takze przy treningu innych grup, np. mocno dostaje w dupe przy plecach... Male grupy mozna cwiczyc 2 razy w tygodniu, duze takze ale wtedy jeden trening ciezki a drugi lzejszy...

wiem, że chodzi o unoszenie :tongue4: myślałem, że to logiczne :wink4:

jeśli chodzi o bicepsa to oczywiście robię normalne ćwiczenia razem z plecami, to chyba też oczywiste :gwizdanie: przy innych grupach robie tylko jedna serię na maxa i tyle :przebiegly:

a co do tych treningów to ja robię 2 razy w tygodniu wszystko tak samo, szczerze to nie słyszałem o tym, że jeden trening normalny a drugi lżejszy :blink::mysli:

w każdym bądź razie nie zamierzam na chwilę obecną niczego zmieniać, bo wielu znajomych, którzy są w temacie od wielu lat tak robi i są zadowoleni :cool1: być może po paru miesiącach coś zmienię jak zacznie się stagnacja :kox:

Opublikowano

a kto używa jakiś dopalaczy? może coś polecicie na masę i/lub na kondycje (dużo biegam i chciał bym poprawić swoje czasy)

Opublikowano

a kto używa jakiś dopalaczy? może coś polecicie na masę i/lub na kondycje (dużo biegam i chciał bym poprawić swoje czasy)

Do biegania to jakies antykataboliki, spalacze, bialko...

Opublikowano
  • Autor

weglowodany

Opublikowano

aju na mase kreatynka i bialko ale jak 'urosniesz' to czasy beda raczej gorsze;) Polecilbym Ci raczej pojsc w druga strone i uzyc karnityny, albo poprostu czegos z kofeina, zeby tylko pobudzic podczas wysilku.

Opublikowano

aju Vinstrol :kox:

Opublikowano

Venom + hmb

Opublikowano

cleanbuterol :polew:

Opublikowano

a co do tych treningów to ja robię 2 razy w tygodniu wszystko tak samo, szczerze to nie słyszałem o tym, że jeden trening normalny a drugi lżejszy :blink: :mysli

Mięśnie się kiedyś muszą zregenerować, jak będziesz ćwiczył cały czas dużymi obciążeniami przy takiej intensywności (tzn. każda partia 2 razy w tygodniu) to po miesiącu przyrostów zacznie Ci spadać siła zamiast rosnąć

Opublikowano

Kreatyna + BCAA :good: Najlepsze według mnie to Multipower :cool1: Dzięki BCAA możesz dłużej ćwiczyć no a kreatyna daje siłe :wink4:

Opublikowano

hehe czytam to i kurde ile tu fachowcow :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

od koksów :polew:
Opublikowano

od koksów :polew:

no od koksow najwiecej

nie ma to jak doradzac lebkowi ktory ma 19lat zeby bral omke i mete :good:

ale moge cie pocieszyc bo jelfa wydala pismo na swojej stornie o tysiacach podrobek omnadrenu wiesz moze masz wyjebke :kox:

http://www.jelfa.com.pl/pl/main/about/events?id=24513

Opublikowano

co tam pismo najlepsi są kumple prawie lekarze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

panowie ja sie zapytalem co sadzicie o tym a nie zeby mnie zniechecic lub kazac brac to... co ja z tym zrobie to bedzie moja sprawa chcialem sie tylko was zapytac co wy o tym sadzicie :przebiegly::buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha:

Opublikowano

pozbyc sie proste

jaki masz staz na silowni?jakie wczesniej przebyte cykle ph / saa?

Opublikowano
  • Autor

3 lata trenuje raz juz pobralem 100 mety ruskiej 10strzalow tescia

do tego mega mas bcaa l-glutamin