michal_g84 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 na areoby polecam inny dzień, a trening siłowy w kolejny, przedewszystkim dostarczać dużo energii w żarciu żeby organizm nie musiał pobierać z mięśnia i do tego dużo aminokwasów, pić dużo wody i będzie dobrze
michal_g84 Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 jak zamierzasz iść na skróty, to tak jak byś kody w grze wpisywał
rusektdi Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Panowie jak treningi idą?Ja jeszcze normalnie ćwiczę ale niedługo zaczynam też aeroby i mam nadzieję zrzucić parę KG z brzucha Powiedzcie tylko co najlepiej robić, żeby np. na łapach nie spadło Oczywiście normalny trening będzie jeśli chodzi o siłownię, później białko i na bieżnię/rowerek ale czy jeszcze jakieś dodatkowe suple powiniem brać aby utrzymać masę mięśniową? Absolutna podstawa to aminokwasy + glutamina + dobre białko Amino przed i zaraz bezposrednio po treningu (actviLab bcaa xtra nie jest to drogie a dobre - smak kazdy byle nie cherry) Na 2 sniadanie bialeczko i na noc bialeczko + racjonalne odzywianie i jest good. Pamietaj o dobrym treningu a na kardio (minimalny trening 40 min ) nie przekraczaj tetna 140 bo powyzej zaczyna leciec z miesni 2 sprawa jak cos to mam na sprzedanie w dobrej kasie gainera hi tec razem bedzie 4.5kg nowka swieza produkcja i dwa opakowania cytocella (potreningowka) Edytowane 27 Lutego 2012 przez rusektdi
kozak_patryk Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Ktoś by doradził jak się odżywiać po ciężkim cyklu ....
Piotrek98igo Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 polecam kanapecki z podwawelska wchodzi pieknie
rusektdi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Ktoś by doradził jak się odżywiać po ciężkim cyklu .... Co masz na mysli pisząc ciężki cykl ? Masa ? definicja ? Kazdy z nich jest ciezko na swoj sposob ? Jakie suple brales w trakcie ?
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Siema , sory za mały OT ale ktos tu kiedys wklejał fotke goscia z takim wielkim chójem i nie moge znaleźć , potrzebuje ją "na gwałt podrzuci ktoś ??
rusektdi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Siema , sory za mały OT ale ktos tu kiedys wklejał fotke goscia z takim wielkim chójem i nie moge znaleźć , potrzebuje ją "na gwałt podrzuci ktoś ?? Moskal heh jeden malutki post a tak wiele ciekawych tagów. Godzina poranna potrzebny gość z wielkim chooojem i w dodatku jeszcze na gwałt hahahah hahahaha
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 No coś była taka fota... Ktoś wrzucał jak mu ciężarek 5kg na stopę spadł
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 no własnie , i chyba zagineła gdzies bo przeleciałem watek i nie moge znaleźć
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 sam ją chyba wrzucałeś Chyba, że coś mi się po@!bało
moskal Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 No coś była taka fota... Ktoś wrzucał jak mu ciężarek 5kg na stopę spadł dokładnie o ta fote mi chodzi
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 michal87 chyba to wrzucal Właśnie pamiętam że jakiś Michał... ale który to nie wiem...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 pewnie nie ma obrazka bo jest nowe forum
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Pewnie tak... Moskal zdradź nam...jak chcesz przeprowadzić gwałt za pomocą foty?
rusektdi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Panowie wracajmy do tematu siłowni itp bo tu widze gwałty moskala sie bardzo kazdemu spodobaly.....
Rekomendowane odpowiedzi